Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Narodeninova 4,5kg
Ahojte 🙂 Viete mi poradit, ci mozem dat tortu potiahnutu K2 do chladnicky? Neorosi sa po vybrati? Dakujem 🙂
@elamaslakova perfektnéé 🙂
Tento víkend dobojované. Tá s kvetinami bola objednana na poslednú chvíľu, tak som kvietky vyrábala do rána...
Sud ide dnes ako darček na oslavu a keďže mi vedeli povedať len, že ma rád biele víno, tak dostane takúto tortičku 😀 aaaa dostala som airbrush 😀 najprv som ním farbila vlacik, tak sú na ňom jemné kvapky viditeľne, ale pri farbeni suda som začala chápať, ako sa s tým pracuje a myslím si, že je celkom podarený 😅
Ahojte dievčence. Poprosím Vás o radu. Idem dávať do pribináčikového krému mrazené ovocie - lesnú zmes. Kúpim asi v L..li. Nechávate to ovocie rozmraziť, alebo ho dávate také zmrazené na krém? A ešte jedna otázka. Dávate korpus, krém, zmrazené ovocie a zase krém? Lebo v diskusiách písali aj dať na zmrazené ovocie hneď ďalší korpus, aby vsiakol púšťajúcu šťavu z ovocia. Iní zase potierali zmrazené ovocie krémom a až potom korpus. Bojím sa v tomto teple, aby to nebolo moc rozmočené. Ďakujem za radu. 🙂
@nicoletta77 ja nedávam úplne zmrazené, nechám rozmraziť s časti a dávam korpus, krém a ovocie a zas korpus, krém ovocie a na vrch korpus. Ovocie nedávam až úplne ku kraju korpusu, nechávam tam akoby trošku vyvýšený mantinel z krému, aby šťava nevytekala bokom. Vsiakne sa presne len do tých korpusov. Samozrejme to celé treba obmaslovať po naplnení.
@nicoletta77 ja som dávala korpus,krém,zmrazené ovocie-nie k okraju,na to korpus,krém,ovocie,korpus...zachladiť ...obmaslovať,alebo ganache pod poťah 😉 😉 😉

@lamps Aj ja mám rada tieti kvietky len keby ich nebolo tolko vela treba okolo ja som teraz robila aj ked nie v takom počte ako ty večer to tam zavesím 😉