Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
dievčatá prosím nemáte niekto uložené nejake inspirácie na tortu s levandulou (zadanie svadobná s levandulou), dakovala
@luciahromadkova skús pozrieť tu https://www.pinterest.com/dreamcraft/lavender-w...
@luciahromadkova aj tu je zopár tortičiek http://onefabday.com/lavender-wedding-ideas/
Ahojte tortárky, po dlhšom čase pridávam moje. Prerábali sme byt a bolo tu nás divoké tak som nemala kedy piecť. Ta len tak po skromne za posledné dva týždne
@elamaslakova dakovala, toto poznam, len ci niekto nema nahodou ulozene cosi 😉
Hladam nieco jednoduche, torta nema byt cokoladova- aj kvoli prevozu a vystaveniu v lete.... a nemoze to byt ani naha obschla by a uplne nacerstvo by som to nedala, kedze aj ja som pozvana na svadbu...
a hlavne levandula mi v zahrade kvitne teraz o mesiac uz bude odkvitnuta.... 😒 tak sa na drotikujem.
Tazke je to v tom, ze toto nebude klasicka svadba, hlavne nepovedali co si praju a nepraju akurat nevesta povedala, ze sa jej paci levandula...A teda co je uplne narocne vobec neviem aky styl svadby a uprava prostredia a stolov, tak mam obavy aby to nebolo uplne mimo.
Ďakujem aj tak. 🙂
@luciahromadkova ahoj, u mna v albume najdes jednu s levandulou... pouzita airbrush, malba a kvetinky boli robene klasickou polevou na medovnicky, len som mala narobene asi 3 odtiene aby to bolo plasticke
@luciahromadkova levandula sa lahko robi, tam nebudes vela drotikovat, je to lepena kvetinka. tusim mam aj niekde postup. pohladam?
@sikag to bol cream cheese... este horsie, na maslovovm by sa netopili. Toto bolo maslo, cream cheese - philadelphia a praskovy cukor... take si zelali. Hrozne sa to topilo, tak hned ako som dala krem na cupcakes, tak som ich dala do chladnicky a az rano som na ne dala stvrdnute ozdoby. Potahovku som pred vykrajovanim zmiesala s tylo powder, aby to bolo tuhe. V podstate som ozdoby dala az tesne pred tym ako som ich niesla na tu oslavu.

@stebota vsak to 😀 kto by to bol cakal??? ja urcite nie 😀 myslim a dufam, ze toto uz bola posledna objednavka pri ktorej som sa musela chytat za hlavu... no vlastne som optimista... tyyyych este len bude 😀 😀 😀 a dakujem 😵