Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@aduskatt To mi je jasné, ale oni nemajú nejaké špeciálne požiadavky, určite chcú pribináčkovú, len neviem, či ju môžem dať napr. na spodný korpus, aby mi uniesla ďalšie dve poschodia
@lentilkazdenka ak je torta správne vystužená, tak váhu torty nesú výstuže a podložky, nie samotná torta, takže to je jedno
@aduskatt Ďakujem 🙂
@lentilkazdenka za máličko🙂
@lentilkazdenka ja som robila teraz jednu svadobnu trojposchodovu 🙂 spodne poschodie bol pribinak a torta bola riadne vystuzena 😉 aaaa bez problemov 😉 takze treba riadne vystuzit 🙂 nech sa dari
Holky kuk na číslo stránky, nakecáme toho co 😀 😀 😀
@michaela3011 Ďakujem, a aku vystuhu si pouzila? Drevene palicky? Alebo nieco ine?
@lentilkazdenka take tie sirsie slamky... Medzi poschodiami bol obaleny karton 🙂 do spodneho poschodia isli 4 slamky, potom tri... Niekto dava do slamiek aj spajgle
@lentilkazdenka Oj , ja tu veru nepatrim do kategorie ostrohranovych 😅 😅 , ale baby co maju fakt hrany pouzivaju zvacsa pod potach ganache co je coko so slahackou / pomer aj postup ako na to najdes na nete vsade staci napisat do googlu/ ja pouzivam pod potah stale len maslo+cukor+odrezky/aj s plnkami co su v nich/ a veeela korpusu, no a hrany pak uhladzam klasika dvomi zehlickami 😉 ale fakt naj hrany tu maju ine ja som na toto gramblava 😀
@daniela09 @antenka1 @sticker @lokalistin @jakelina @sasettka @sonlique @bramborkaa @leria @margetakuska @sikag @dzejnus @stebota @hrablica @mimcak @mysiatkoo @79zuzana @michaela3011 @tinuskaha @nicoletta77 @njonja @govinda @dush @zuzu188 @nika1985 @alexslovakia @mojmacik @peciemslaskou @pristela @nika266 @silvialetko @chvapilu @vlasta80 @mitena @pppeeetttaaa @belka @elamaslakova krásne torty, naozaj veľmi pekné , až mi je trápne pridať tie moje tri za dva týždne.
@pristela Ďakujem veľmi pekne, ale máš krásnu robotu, aj tak. Skúsim pozrieť ako na ganache. Pekný deň 🙂 🙂 🙂
@pristela A ešte ak ťa môžem otravovať, aký priemer si robila spodný korpus na tej svadobnej, čo si dala naposledy 3-poschodovú? Lebo chcú mať veľký spodok a ja som našla formu max. 31 cm priemer, sú aj väčšie? alebo to mám nejako poskladať. Ďakujem
@michaela3011 Ďakujem veľmi pekne, tie širšie slamky mám, tak to skúsim. Pekný deň prajem. 🙂 🙂 🙂
@adrika202 nádherné tortičky , aj na to ako ty píšeš , že sú ,, odfláknuté " , ale máme toho už asi dosť 🙂
@lentilkazdenka ja mam 32, a ano su aj vacsie no treba dat pozor ake zmestis do rury aj chladnicky a mysliet na to ze este pod nou budes mat o nieco vacsiu podlozku, tak aby si to vpratala do chladnicky 😉

@lentilkazdenka plnku vždy podľa toho, čo si povie zákazník.-)