Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@kubrt mohla by som aj ja poprosiť link na tu silikonku,neviem to najsť,dakujem velmi pekne
@nika266 do krajky jsem dávala vyválený smart velvet a zarovnávala prsty omočenými v solamylu. Šup na chvilku do mrazáku a pak vyloupnout a nechat oschnout - úplně jednoduché a přitom efektní 😀. Zato ty růže jsem dělala celý týden 😝 .Každý den přidáno pár lístků. Jen tak přilepit, nejsou drátkované. A potom na párátku píchlé do dortu. Na párátko jsem je i natáčela 😝
Ozaj dobrý typ, ak chcete perfektný valček, ktorý sa nelepí a je totoálne super. Je to trubka od vodovodného potrubia 😀 😀 😀 😀 Ja ho už používam na totálne všetko aj na lístkové cesto aj na kysnuté 🙂 🙂 🙂 🙂
@akzuzs ahoj, a dobre sa ti s tym valka? 😕 😅 no ja by som isto mala same pluzgiere na rukach 😀 😒 😅
Baby stretkove, piekli ste uz niektora ten mrkvac od Vladky? Aky velky plex a kolko stupnov?
@muffinka8 nieje trochu malý iba 15cm ? @michaela3011 a hej bolia dlane ale beriem to ako antistresovú masááááááž 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Ahojte uz davno som tu nebola ale pridam moje dve torticky.