Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@elamaslakova @lamps prevelice ďakujem 😵 - som vedela, že som niekde videla 😀
Ahoj moje dnešní premiéra pejska má to být Maltézáček ,přeji pěkný den
mě nejdou vkládat fotky,můžete mi prosím poradit proč?díky
@denisak77 tak ten je luxusni!
@florentina ďakujem
@elamaslakova děkujůůůůů 🙂
@florentina parádní, hlavně ta studentka - ty kapesníčky 😕 .A měla jsi na to i specialpodnos 😀 😀
@stebota no nevím jestli jsem ta pravá na rady, ale co vím tak povím. 🙂. Když jsem zkoušela samotnou čoko, nemohla jsem to z krajky bez polámání dostat. A někdo tu radil přidat omegu, tak jsem dala plátek (od oka) a byla nádherná. Takže na krajku jsem si nalila tu vlažnou polevu, rovnoměrně rozetřela- aby silikonka neprosvítala, a nechat zaschnout že když vezmeš za roh a opatrně zdviháš, tak to nestýká - nikde. No a pak to přiložíš na bok vychlazeného dortu - uhladit a strčíš do lednice. Necháš asi půl hod a pak jde opatrně krásně stáhnout. A pak to samé z druhé strany . klidně přes sebe.
Jestli to děláte některá šikovnějc, tak mě opravte nebo doplnte - každá rada dobrá 🙂 🙂

@pppeeetttaaa
ďakujem pekne, dám vedieť ako som si s tým poradila - ale budem robiť až v novembri 😉