Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lokalistin to by bolo supeeeeer 😍😍😍😍😍😍 len mam problem, robila som si poriadky v objednavkach 😅 ta torta ma byt na 16.10. 😅 boze fakt som bola v tom, ze je na november 😀 😅 nepotrebujes ju v ten termin? 😕
@michaela3011 nepotrebujem, hod fotku aku presne chces, ono je viacero podobnych, napis na fb aj adresu kde ti to mam poslat
@lokalistin jj, nevim odkaal, ale nasa je 😉 a ty tu budes kedy ?
@pristela ach ja dojdem tusim 19.12. a odchadzam 28.12.
@pristela Taaaaaaaak predpokladám že ide o kávu stretko v Topolčanoch kde sa môžeme dohodnuť napr.pred kostolom 😀 😀 😀 😀 dátum od 28.9.-2.10.a vy píšte čas kdo má malé deti a tak neviem kdo všetko k nám patrí jasné že naše auto z Klopačky 😅 😅 či ešte dakto? Kedže chodím do roboty pre mňa vhodné po 15:00 idem na operáciu 5.10. takže potom budem marodiť ak by nevyhovoval tento termín tak po 9.10 môžem aj do obeda hádam už budem schopná chodiť ked nie dogúlam sa 😀
@lokalistin som vaša a ty?
@katrin21 já jsem ted dělala dceři k 15 taky bez potahu. Do 2 mscarpone jsem zašlehala 2 šlehačky a jeden tvaroh tučný z vaničky + asi 150 mouč cukru a creme ole od oka. Na chut výborný. Zdobila jsem špičkou po celém dortu. Ten tvaroh tam moc chutnal, ale zdobila jsem hned- za chvíli by to zpórovatělo. A creme ole taky opatrně-jednou jsem to přepískla a měla tuhé hroudy. 😀 Foto mám ještě ve fotaku. časem dodam 🙂
@stebota ja som Chrabrany
@lokalistin jeeej ja Hrušovany.Kúúúúúúúúúúúsoček.
@katrin21 staci podla mna praskovy cukor a vanilku, ale mascarpone v tenkej vrstve lubi ibschnut, takze by som to natrela tesne pred podavanim
@lokalistin no to prave nechcem.. chcem to robit v piatok a oslava je v sobotu...
@katrin21 tak ju potom skus prikryt potravinarskou foliou
@lokalistin asi na to kaslem.. spravim maslovy povrch a dovidenia... nemam nervy to riskovat, co to spravi a ci to vydrzi... stara dobra maslovo pudingova plnka vydrzi a pekne stuhne... co uz...
@lokalistin mne maslo nevadi, ja mam rada aj maslove plnky, ale bude to zltsie ako s mascarpone.. pozriem ten album este..
@katrin21 krém jsem dělala v neděli ráno, dojídali jsme v úterý a nijak konzistenci nezměnil. I když jsem ho mohla udělat tužší. Anebo udělej samrolový krém nebo jak se to jmenuje - vařený sníh z bílků.
Nemůžu si odpustit foto na kterém je vidět z čeho měla ta moje kočka největší radost 😀 😀
Ahojte žienky, nemáte náhodou inšpiračky torty v karamelovej farbe s hnedými kvetmi?
dievcata, som tu nova a nie som ani cukrarka iba vasa fanninka,ale som v nemom uzasae,ake ste neskutocne sikovne a talentovane , naozaj kazda jedna torta prepracovana , nieco krasne, mate moj velky obdiv ...🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
niekto z okolia ziliny s krasnymi tortickami,mala by som zaujem dat si nejake urobit,nakolko chystame teraz niekolko oslav 🙂 🙂 dakujem za kazd tip

@su nadherne tie torty chcela som sa opytat kde ste zohnaly tvar tej elzi chcela by som to dat dcerke k 7 narodeninkam a neviem to zohnat dakujem