Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@michaela3011 Normálne ma privádzaš do pomykova 😅 Moc ďakujem, za pochválenie 😵
@sticker za malo 🙂 naozaj super praca 😵 do detailu ich mas skvele vypracovane 😵 mozes byt snimi spokojna a nie naopak 😠 😀
@nika266 kraaasna tak tuto si hned ukladam ze taku raz urobim 🙂 som z nej unesena 🙂
baby kde sa da kupit jedly papier s obrazkom? diky
@ali223 pozeram že si s KE, tam máte niekde obchodik aj pekáren Juno, tam predávajú. Ja objednávam na www.natortu.sk pekna kvalita , som spokojna 😉
joooj damy odpadavam z vas, nadherne torty pridavate...ja stale takto po amatersky ale duuufam ze raz sa k vam aspon priblizim 🙂
inak....prezivam tie krasne zaciatky kedy vyckavam pana postara ako napr vcera ked mi priniesol formu na krajku 😃😃😃 nemala sice na torte byt ale tak musela som ju vyskusat vsakze 🙂)) torta to znesie a ja som spokojna spala 😀 peknyyy den prajem ;)
Ahojte maminy, vidim tu kopu nadhernych tort a pre moju dcerku by som chcela nieco sama upiect. aj som nasla torticku, ktoru by som mozno s mojimi nulovymi skusenostami zvladla ale ak budete take zlate potrebujem par rad. Dakujem za kazdu radu vopred.
Budem to tu kopirovat aj s otazkami.
Prve tri obrazky su mi jasne, ale viete mi poradit kde zohnat taku alebo podobnu polevu? pod tymto nazvom som totiz nic v obchodoch nenasla.
cierne okraje vyzeraju byt pelendrek, hadam sa este da niekde taky zohnat.
Este raz dakujem a ospravedlnujem sa ze sa pytam na mozno pre vas uplne samozrejme veci, ale rada by som urobila dcerke radost a zaroven aby som si mohla dat aj ja kedze mam intoleranciu laktozy. To je aj dovod preco ju chcem robit sama. Pripadne ak by ste niektora vedela nieco take urobit a ste z Ba potesila by som sa. Dakujem

@sticker tenisky mas fantasticke 😵 😵 😵 sanka dole palec hore 😀 😵