Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@evicaka Ďakujem
@nicoletta77 haa, ano, ano , este jedna tvar bola uplne na lavo, to som nefotila, bo chela viac predstavitosti nez tieto 😀
@anetka1 ja ti neviem 😝 ale liala som to v noci pri pozerani sprav ☹ mozno preto , na buduce pustim nejaku komediu , no hlavne, ze pisali ze chutila suprovo 😀 o inak nevim co som im to tam na nu naliala 😀 😀
@lamps ale myslim ze tie pisacky kvoli torte stali za to je nadherna!
Helou tortoženy 😵
krááásne kusy ste popiekli akože @mysiatkoo tie tvoje keksy, že waau, asi čo asi, určite sa budem inšpirovať 😝 @pristela ty už aj do čokošky kreslíš 😀 a torty na paráádu 😵 , @lamps kráásne nežné 🙂 @evicaka tá kvetová že waau 😵 , @jenie123 kráásne trotičky 😵
Toť moje za posledné 2 týždne, nie sú úplne podľa predstáv, bo podmienky nie sú ideálne, ale snaha bola 🙂
ahojte, tak tento vikend to bolo strasne.. a pritom som uz aj viac zvladla..okrem tort som robila 3 druhy zakuskov no ale to ja fakt neviem.. ani som ich nefotila.. jedna velka katastrofa.. a najviac ma potrapil penis.. tak to som robila prvy a posledny krat.. keby to nebola kamaratka asi sa do toho ani nepustim..
@jenie123 tá kačičková je strašne milučká 🙂
@evicaka tá svadobná je prekrááásna
tie torty su vsetky tak pekne 🙂
kiezby som aj ja mala na toto talent
Babule prosím vás, keď vyškrabem vanilkový lusk a dám do torty, miesto koľko cukru to asi je? Alebo mám dať aj cukor aj to vnútro? Moc ďakujem za odpoveď 🙂
Mám jednu otazočku. Dávala ste už niektorá živé kvety na tortu??? Ak áno aké A či sú nejaké ktoré sa môžu konzumovať A kde sa dajú zohnať. Dakujem
@katarina51 ďakujem 🙂

@elamaslakova Tvoje ružičky sú úžasné 🙂