Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@nika1985 kavicku by som si dala 🙂
Sme dohodnutéééééééééé 😀 😀 😀
@lvka nuz odpovedat ti je dost ošemetne, ale tak snad aj odvaha napisat ti sa cení 😀 Torticka je pekna na take to - pre rodinku, na predaj "cudziemu" cloveku uz nie, dufam, ze si ju davala aj s tym sklenenym stojanom , bo ak ju chytili len na tej tenulinkej podlozke mohla sa im cela rozpadnut , to niesu podlozky pod torty ale medzi torty 😕 ale ako pisem torticka peknana take to pre rodinku na doma , inak o cene nepisem tomu si ty rozumies ako sa cenis a kolko potrebujes 😉
babenky surne,chytro radte prosim, mam robit tortu NEpotahovanu!! bude tvarohova plnka, na vrchu nejake ovocie, ktore mi odporucate, co nerozpusti ten tvvaroh pod ovocim, a mena este tam potrebujem nejak spravit, tiez neviem z coho ako ,,, prosim poradte ☹ ako aby bola dobra a neroztiekla sa 😀 nerobila som este taku hh
@lvka paci sa mi ako je pekne zladena 🙂 s tymi kvietkami si sa pekne vyhrala 😉 mozno torta nema ostre hrany a je trosicku hrbolata, no mne osobne by taka spravila radost 🙂 no prezradim ti, trening robi majstra 😉
buduci tyzden ranná, okrem štvrtka hocikedy...o tej jednej, na hodku max dve 😉 najlepší by bol utorok 😉
baby, prosim vas, daju sa teraz niekde kupit cerstve - teda resp. nemrazene ríbezle?
Jahody maju obcas v lidli alebo tescu, ale ríbezle a maliny neviem... dakujem vam za radu
@grasie akurát som tú vianočnú študovala v časopise. Je krásna a dievčatko má nežnú tváričku. 🙂
@michaela3011 tie torty su naaadherne!
@lvka dakujem ti 😵

@mysiatkoo zatiaľ ta poznám len ako tortozenu 😀 , možno na dalsom stretku spoznam aj iny level 😉
@liat skus tento http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=15171