Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@elamaslakova super, vyskusam. dakujeeem 😉
pridavam moje vikendove tortuchy 😅 z jednej vznikli nakoniec dve 😀 este sa ma ten moj pyta, ze ci stihnem narychlo este jednu - tretiu 😅 ked mi zacal opisovat, ze co konkretne, tak som mu povedala, ze na valentina mi postaci ruzicka z benzinky 😅 ze sama sebe si nebudem piect tortu 😠 😀 😀 😀 blaaaazen 😀 kazdy rok to na mna skusa 🙄 😀 😀 😀
ten ruz 😅 nestastna torta, povodne to mala byt rolada... no z rolady sa stal obsah smetneho kosa 😀 uplne sa mi zadarilo 😅 este aj pri peciatkovani toho nazvu CHANEL som spravila chybu.... prevratene C a E som mala 😅 esteze ma humor neopustal 😅
pri srdiecku som mala zadane, ze ma byt male a cervene 😅 no po akcii chanel ruz som mala cervenej plne zuby 😅 😀 no paaaaaaacila sa 😵 tak som velmi rada 😅
prajem vam dobry zaciatok do noveho tyzdna 😉
ten krtek je neskutocny!
@nika1985 smart velvet to je aka hmota z coho....ja som robila z marcipanom, fondanu a naposledy domacu hmotu z marshmalou...
@antenka 1 tu krtkovsku tortu si nadherne spravila, obdivujem 🙂
Ahojte! po 100 rokoch mi prisiel mail, ze som nieco zmeškala na MK 😕 tak som to tu isla trosku omrknut, ale vidím, že toho je celkom dosť. Idem si hodiť kafčo a mám čo robiť celý týždeň. Zatim čo som videla, baby krásne torty robíte...musím sem chodiť častejšie pre inšpiro 😅 pridávam také moje posledné, hoci odkedy som si rozbila svetlo moc fotky nefotím, max na mobil...ale už to riešim 😀
zienky domace....kedze ja som vsehovsudy piekla len 3 torty na svadbu,tak nevieeeem...pre 50 ludi trojposchodka cca ake priemery...dakovalaaaa
@tenisek krásne postavičky, také milené, super práca 🙂
@tenisek tie postavicky robis ty?
postavicky sa robia z marcipanu ci z tej potahovej hmoty
@veselamirka2 ja robim z hmoty smartflex velvet 😉

@antenka1 neviem ako to napísať 🙂 ked naplním zákusok tak ho zaťažím a tým pádom sa vyrovná celý vrch , pred poliatím čokoládou ho ešte jemne natriem zvyšným krémom aby čokoláda nevsakovala do koláča , no a potom len nalejem na koláč a dlhým a hladkým nožom ju rýchlo rozotriem a ešte ak to nie je rovné , tak, ja mám každý koláč na takej podložke z preglejky hrubšej a vrch je biely , tak potom chytím konce tej podložky a jemne podvihnem trošku podložku s koláčom a buchnem o stôl , samozrejme zľahka , podložku s koláčom otočím a to isté urobím aj s druhej strany, tým pádom sa čokoláda vyrovná všade , robím to aj s inými polevami tak napr. punčová, rumová