Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
krasne veru torticky 🙂
@sollange tych mimonov si si ty robila?
@margaretka_9 Bola celkom chutná, ale tie mliečne čokolády asi fakt nie sú veľmi vhodné, bolo to dosť sladké. Radšej nejakú horkú.
ahojte baby, chcela by som vas poprosit o radu.. budem robit klasicku okruhlu tortu piskotove cesto plnka slahacka vyslahana spolu s kyslou smotanou a vanilkou plus dam maliny a na vrch torty chcem dat jedlu tortovu oblatku a dookola torty asi trubicky.. a teraz moja otazka kedy mam dat navrch torty tu oblatku mozem den pred podavanim ale musim tesne pred tym a mozem ju dat rovno na korpus potrety tenkou vrstvou plnky? neznici sa ta oblatka? alebo aky je postup? vopred dakujem zuzana
torty su perfisne
, chcela, by som vas poprosept na cestbdlznikovuu, plech neviem asi izne z kolkyAhojtepoprositreceptcestovuch vajicoerala som niekde pisu zo 4, nieaplechpribliznekolkychniekdepisuniekde Dakujem
Prepacte, nejak zle som to napisala, tak este raz, chcela by som vas poprosit o recept na cesto na obdlznikovu tortu, plech mam 35_35cm...niekde pisu zo 4 vajicok niekde az z 9tich ...dakujem
Neskutocne, sikulky ste 😉
@njonja vyzeraju vyborne, hned by som si dala
@ivka jeeej aka krasna 🙂
jahodova je perfisna!!

Po dlhej dobe🙂..víkendovky+jedna spred 3 týždńov.
Zvieratkovská detská/tú som cvakla z viacerých strán/ je inšpirácia od @mysiatkoo,ďakujem 😉