Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
4. mar 2007
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Nádherná malovaná dortička.Prosím,čím je potažená a jakými barvami malovaná? Děkuji
Používateľ lydia302 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od lydia302.
@janie123 Krasne torticky pecies 😉
@blancagon ahoj, jej dakujem.. a korunku som len vykrojila a dala na plastovu flasu od mineralky nech to do takeho tvaru vyschne.. ale tiez mi to trochu padalo.. ten pasik s cislom mi padal dozadu tak som tam drotik co davam na kvety zapichla.. a bolo to o ten drot oprete...
Používateľ mamka_danka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamka_danka.
@makina78 tie medovnicky su prekrasne 😉

ahojte sladulienky, prajem krásnu nedeľu a pridávam tortičku pre naše krsniatko k 2. narodeninám