Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Dievčence potrebujem radu, mám požiadavku na tortu s punčovým krémom. Nie na klasickú punčovú tortu, ale na tortu s punčovým krémom. Robili ste niektorá takýto krém? ak áno ako? ďakujem
@dzjanetta @elfka.elfka @nika1985 @lamps holky nepreháňajte 😝 alebo vlastne preháňajte??? 😀
mooooooc ďakujem za pochvalu 😵, vždy ma moc poteší, ke´d sa moja práca páči 🙂
ahoj mám dělat svatební dort téma :luční kvítí,atd něco přírodního máte prosím někdo nějakou inspiraci nic mi nenapadá,Děkuji moc
ahojte sikulky. Mam na Vas otazku. Mam robit futbalovy dres a nechce sa mi farbit velky kus hmoty. Airbrush bohuzial nemam 😢 . Mozem potiahnut na bielo a potom spongiou natriet farbu, alebo je to uplna blbost? 😀 😕 Dakujem za kazdu radu. Pekny vecer
@peciemslaskou nádherné tortičky ,ako vždy
@elamaslakova ,ďakujem,aj keď toľkéto množstvá naraz mi dáva zabrať
@dush ,nádhérná lopta
@peciemslaskou ďakujem pekne
@lamps a milujem aj tvoje kvety... :D cele torty.. nemoze ta niekto natacat pri praci? 🙂)))))) prosim na tie 5lupenove drobne kvety ktoru formicku pouzivas? a ako na ne aby drzali na drotiku? :D prezradis..dakujeeeeem
Babule vy také neskutočné torty pečiete, krása sa pozerať 🙂 Šikulky ste všetky
@pppeeetttaaa 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@stebota Nádherné tortičky všetky

ahojte, viete mi poradit recept na domaci croissant..?.. 🙂