Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@nikolajka2 ja som z ružinova ak by sa ti nikto neozval, poprípade napíš skôr do skupiny tortičkárok
Ahojte. Velmi pekne prosim. Niekto tu raz pridaval pistaciovu plnku s jahodami a ja to neviem najst. Prosim ak mi niekto vie poradit....dakujem.
@mojmacik - dobry den, ako ste prosim spravili tu ohradku okolo torty na prvej fotke? Je to prekrasne.
@nikolajka2 dakujem....nastriekala na pas z papiera na pecenie a este nestuhnute ovinula okolo torty a nechala uplne stuhnut...pas je cca o 1-1,5cm vyssi ako torta...ono sa to aj polame ale co uz...robila som to 2krat..je tam mliecna a biela cok. Striekala som obe sucasne zo sackov
@mojmacik bože tie su božské!!!
Chcem sa opytať, čo pasuje ,aka kombinácia na plnku z mascarpone?
pecuce maminky ! bola by ochotna niektora urobit mi narodeninovu tortu pre moju 6rocnu slecnu ? oslavujeme nedelu 19.2. ; Bratislava (pripadne okolie smer Zahorie) ; mozte mi napisat vasu ponuku do IP, vopred dakujem !!!

Ahojte, najde sa tu niekto, kto by upiekol torticku na krst - Bratislava (Devinska,dubravka,karlovka)?dakujeem