Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
ahojte. potrebovala by som poradiť. idem piecť tortu okruhlu 31cm. chcela by som skusiť mramorovy korpus, aka plnka sa k nemu hodi. možem skombinovať aj dve plnky? kolko plnky budem potrebovat?
Zienky cukrarky, pekarky.. Mam otazocku 🙂 aku UMYVACKU RIADU pouzivate? Co vsetko v nej viete po peceni umyt? Uvazujem nad kupou, budem vdacna za kazdu odpoved 🙂
@pppeeetttaaa užasnáá je👍
@pppeeetttaaa je dokonalá👏👏👏👍
@mimik123456 ja okrem foriem a veci do robota umyvam asi uplne vsetko mame elektrolux ale uz strasne dlho len sa modli nech este vydrzi je to super pomoc neviem si predstavit byt bez nej.
@pppeeetttaaa ježiiin to je tvoja?Niekde som ju videla inde ako tu je úžasnáááá super klobúk dole a neopováž sa sem nechodiť trošku sa polepši....
@stebota ahoj dakujem :D no je to mix asi 3 tort takze moze byt znama :D alebo ak si presne tuto videla tak na fb jedine :D
@kukulka1
@nicoletta77 dakujem :D
@pppeeetttaaa presne tuto asi na fb len si tam asi pod inym menom perfektnáááá

@kukulka1 ano, kedysi to frcalo, ale odkedy sa urobili skupiny tak fora upadaju ☹ a tak by som uvitala vyhladavanie vo fore, napr. v marcip. 2 kde su postupy...ked mam prelistovat kopu stran tak to väcsinou vzdam