Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@pppeeetttaaa dobry den.chcel vas velmi pekne poprosit nedal by sa poslat fotopostup na bezzubku?vdaka moc
@juana21 ahoj, mozeme si tykat? tu si vacsinou tykame :D ja som robila podla tohto postupu: https://dorty.artmama.cz/bezzubka-1
@pppeeetttaaa jasne ze mozme,dakujem.tento postup som nasla aj ja,trosku sa ho obavam,no snad to zvladnem.ako si robila tu potahovku taku nerovnu?
@juana21 🙂 neboj nieje to az taka hroza... mna len mrzi ze som nevedela ake velke kridla mam urobit a ked som mala uz telo tak mi potom krikla nevytvrdli tak som musela dat sklopene.. :( a tu kozu som robila co je taka odtlacacka na kamene, alebo drevo, alebo tehly.. tak tu na kamene som pouzila.. rozvalkala, celu dotlacila a potom dala na tortu :D
@pppeeetttaaa super dakujem moc.to bude mat maly radost
Baby viete mi poradit postup na lalie najlepsie bez drotikov....dakujem....
Ahojte dievčatá čo by ste mi odporúčali ako amatérke akú tortu urobiť aby vyzerala dobre ? Čo by bolo pre mňa najjednoduchšie na tortu urobiť tortu poťah , nahú iba s krémom ? Veľmi krásne vám ďakujem

Ahojte, prosim vas, kde sa daju kupit zive jedle kvety? Dakujem za radu