Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Ahojte žienky, idem si k vám po radu. Robím tortu poliatu čokoládou a ozdobenu čerstvým ovocím. Moja otázka znie, môžem ju dorobiť dnes, či až zajtra? Prídu si po ňu zajtra pred obedom. Bojím sa aby to ovocie (jahody, čučoriedky, maliny, hrozno) "neoschlo".
@mirkaferko Ja som robila taktiež a poradili mi ,aby som ovocie potrela zelatinou za studena,ze sa zakonzervuje tak ovocie,a bolo to dobre dostalo to lesk
@nika266 torta je krásna 🙂 ďakujem za radu, ešte mám otázku, trošku sa bojím, či sa mi maliny pri umývaní nerozpadnu, môžem ich použiť aj bez oplachovania?
@mirkaferko no ja som maliny nemala,no tolko svinstva jeme ze ked neoplachnete maliny nic sa nikomu nestane
😀
@nika266 tak to je pravda 😅 ďakujem za pomoc
@pppeeetttaaa akú hmotu používaš prosím ťa na kvety? smart flower?
mne sa v poslednej dobe začali lámať kvety, narobím lupene, vysuším a ked ich idem spájať, tak sa mi začnú lámať..😔
@jachin ahoj, doteraz som všetko robila zo smart velvetky, ale niektore su teraz najnovšie zo saracino a na ruziach mam posledne lupene co su na drôtoch z Flower pasta SFP. Momentálne skúšam všetko na čo natrafím..
Zdravim,prosim niektoru sikovnu tortarku,robili ste tortu,ktora ma vyzor brezy?Ako to co najrealistickejsie dosiahnut?Dakujem za hoci aku radu 😉
Žienky poradte,mozem urobit cesto z dvojitej davky?
@pppeeetttaaa no konečne kde si tolko bola kraaasne az na ten tmavy ruženec prečooo?Budem mať inšpiracie na prijimanie😀 sikovnica jedna ja že si sa stratila.
@pppeeetttaaa A to si napiekla za jeden tyžden a chodiš do roboty? Ma nese😉r žena
@stebota ahoj, no ta hnedo zlata bola presne podla obrazka.. taku chceli.. este tam malo byt klaciace dievcatko, taka soska.. ale tu som im vykecala :D dakujem a pridam este nejake predtým co som piekla len nestiham nejako

@mojmacik je super!!!