Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
dnes som skusala robit MMF podla receptu od BohusaL kde sa pridava cera ale stale sa thmota lepi... predpokladam ze treba pridat cukor nie? alebo ceru? 😕 a zaroven som nasla super stranku na postupy, mozno ju uz poznate 😉
http://www.kuharka.ru/talk/kladovka/kulina/6582...
POMOOOOOC. 😲 😲 😲 Pokušam sa urobiť mliečny marcipán podla receptu od vás a akosi sa mi to mrví.Nechce sa mi to spojit pekne do kopy.Treba viac vody alebo kde sa stala chyb??? 😨 😨 😨 Dakujem
ahojte zienocky, nestiham akosi v poslednej dobe (nie som chobotnicka ako @alionuska 🙂 ) 🙂 🙂 🙂
minule sme sa bavili o zruseni kakaa v Lidli... bolo super a veru, co som kupila, tak vzdy stalo za prd... ale ostala som prekvapena, svokra mi doniesla toto kakao http://www.coopeuro.com/images/katalog/BIG/prem... - robi v Jednote a dnes som ho pouzila... je skutocne farbou velmi podobne tomu z Lidla aj chutovo super.. tak mozno niekomu pomoze 🙂
krasny den vsetkym 🙂
@ada9557 teda asi z cukrikov, ked spominas vodu... ak mas doma este cukriky, tak skus roztopit a pridat... ak nie, tak neviem poradit, ja uz MMF nerobim... ale bude asi vela cukru... ja som cukor vzdy primiesavala postupne, nikdy mi hmota tolko cukru nevzala ako bolo v recepte... - a skus si mozno aj tu hmotu este nahriat a tak prepracovat 🙂
nadherne torticky zasa pribudli 🙂
@mizulienka ta torticka je krasnucka na druhu tvoju tortu je uplne dokonala 😵
Ahojte.Viete mi niekto poradit čo s marcipánom so sušeného mlieka ak som ho všetok nepoužila?Dá sa uskladniť alebo sa musí spracovat hned?Ked zatvrdne tak čo sním?Da sa ešte nejako použit a zmäkčiť ☹ ?Dakujem
Ahojte holky , som tu dlho nebola 😖 mala som a este mám toho hodne vela ☹ ale idem si vás poprezerat dozadu 😉
a tu je moja posledna pre najstarsieho synatora 😀 chcel draka, ale ked som od neho pytala nejaky obrazok-nula bodov 😠 pc mam v spalni takze robit podla neho nehrozilo, tlaciaren mam suchu, no prosto samá radosť , takze ospravedlnte jeho výzor, musel byt podla mojej fantazie 😀 a možností
@yamahafazer dakujem, ale od vas sa mam este vela co ucit 😉
Holky nenapadá vás ako alebo do čoho položiť babätko /z formicky/ na tortu? Inak ja robila prvy krat bábo so silikonovou formickou a úúúplne úžasná vec, jednoduchá, rýchla a krásna , som mala radosť akoby som ho porodila 😀
@pristela posielam ti par inspiracii ako dat to babo na tortu
@yamahafazer jeeej dakujem , sladke sú 😉
ahoj prosím nevíte některá - je nějaký rapidní rozdíl mezi smartflexem a formixem?????
@vlada111 - ja s MMf uz nerobim, dnes som ale prifarbovala Pastu Dama Top - lebo som chcela ciernu 🙂 a mala som rozne farebne zvysky... tak som k tomu pridala kakao, bolo to pekne hnede a potom som dala ciernu a "dociernila"... samotnym kakaom som ale este nefarbila 🙂
@ada9557 - ja s tymto susenym som este nerobila - ale ak sa nemylim, ked si to das do sacku (aby sa tam nedostal vzduch) a do chladnicky, tak by to malo byt OK... si myslim... aspon nejaku dobu... ale nie som si ista... skor ti mozno poradia babulky, co s tymto marcipanom robia 🙂

@mizulienka krásné růžičky, mě se nějak nedaří
@lussy23 @zlatat to je pejsek od anibas, já jsem ho jen dávala na ukázku
@broucek2 ta žirafka je suprová!
@zlatat pěkná tvářička