Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@pristela já kupovala tady: http://www.cukrar-shop.wbs.cz/Ostatni-pomucky.html
ceny se mi zdály nejlepší. 😉
@yamahafazer - krásne
@vladka1 - krásne srdiečko
@henikav - nádhera, tá bábika je úžasná
prosim vas kde v CR se da koupit povazansky cukr moucka??? v kauflandu kupuji jenom krupici skoda ze nemaji i tento protoze je fakt nejvic nej.....tak pokud vite ktera obchodni sit ho prodava tak mi napiste please ....kujiii 😵
ahojte dievcata, velmi tu uz nechodim, len smirujem a obdivujem vase nadherne dielka 🙂
potrebujem radu na dobry sirup do puncovej torty. Uz som robila niekolko krat, ale len pre nas a nikdy to nebolo take, ze by ma to ohurilo a bud. tyzden mam zakazku na puncovu tortu a mam strach, aby bola ozaj dobra.
Poradite prosim?
baby a s tou oplatkou mi nikto neporadi ? ☹
baby to ste tu teda popísali strán som tu dlho nebola nemala som notebook a teraz tu mám pred sebou 30 strán mám čo čítať aspoň som popozerala tortičky všetky sú krásne nemôžem každú spomíňať lebo ich je tu statne ale nedá mi spomenúť @anibas tak si sa toho mercedesa bála a je úplne perfektný a takisto @sofi07 ten dino úplne ako živý a ešte raz všetky tortičky krásne a mizulienka ty si chcela ten postup na traktor tak som sa konečne dostala k notebooku tento http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=90229 no a idem čítať 😀
@lukika dakujem, uz idem na to kuknut 🙂
ahojte, chcem sa opýtať, aké máte skúsenosti s hotovými poťahovacími hmotami a koľko asi treba takej hmoty na potiahnutie obyčajnej okrúhlej klasickej torty? Ďakujem za rady. 😉
kočky, prosím vás, máte niektorá skúsenosti s modelovacou a poťahovacou hmotou smartflex? s čím mám natrieť tortu, keď ju budem poťahovať? mám si vyšľahať maslo s cukrom? alebo len lekvár? čokoládovú nátierku? alebo čo by ste mi poradili? ďakujem za všetky info 😉

@pristela zase ti možná dýl vydrží. 😉