Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@alicc - ja tiež skusam ruze už cely tyzden...vcera sa mi podarila jedna krasna, už som bola so sebou taka spokojna, aka som sikovna 😀 a dalsie 2 zase nic moc ☹ ☹
ale je to len pre tetu na tortu, tak to nejak poskladam...len pismenka som si pripravila už v utorok, nechala v chladnicke, nech tvrdnu a oni nasiakli vlhkost...tak polovica je tucna a druha normalna ☹ ...uvidim, ci budem prerabat alebo bude bez pismeniek
âhojte neviete mi poradit dobru jogurtovu plnku na tortu , budem o 2tt piect pre maleho 2rockam a chcem taku ovocnu jogurtovu potahovku micky mausa , len neivem plnku aby bola dobra dakujem
@eliska22
@zdenallicka ty jsou krásné 😉
@eliska22 - velmi pekne torty. Ruzicky su uzasneeee 😵
@zdenallicka - krasne torty, ta jednotka je skvela 😉
@zdenallicka
@eliska22
@paja.o velmi pekné tortičky 😵
@dadka212 wow, ved je super! 🙂
@paja.o prekraaasne! velmi milunke
@eliska22 stale sa len ucis? no tak to sa ja mam co ucit od teba 😉 paradne torticky
@zdenallicka perfektne! ta jednotka je krasna a kittyny tiez 😵
@mizulienka to je perfektne, prosim ta, ako si to vypletala, ja ked som prvykrat vypletala,tak vsetko letelo do kosa. 😝
@annika11 😲 😲 😲 prva torta???? no tak to chcem vidiet tvoju dvadsiatu 😕 😕 neskutocne... 😵
@mizulienka košík krásný
@annika11 hezká, šikulka

ahojte, mozno ste to tu uz spominali, nepostrehla som, ale skusali ste uz niektora karamelizovane salko? Ja som ho dnes kupila, som zvedava, co to bude zac 😕