Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Jj aj s
postovnym... Baba mi dala kombinovane postovne takze to vyslo super, postovne asi 5 dolarov... Poslem link neskor
@dm1
inak cim viac sa kupi, tym mensie je postovne.. ja som este objednavku neuzavrela, takze ak by ste niektora nieco chceli, tak to mozem doobjednat a postovne si rozdelime.. aj ked to potom poslem v ramci slovenska doporucene, aj tak by sa vam to myslim oplatilo
http://stores.ebay.com/tomsanncakeartsupplies
daju sa tam kupit za dobre ceny aj ine veci od inych obchodnikov, len treba vediet vyhladavat 😉
@lussy23 neviem ci chces krem alebo aj piskotu,tak krem som pisala takze 2 smotany 33% 250 ml, 2 coko na varenie,100g kakaa a 140 g cukru.Nechat vsetko rozpustit do bodu varu,odstavit a vmiesat 100 g masla.Tak je v original recepte,ja davam 250 g masla.Nechat vychladit do druheho dna a potom ked to ma izbovu teplotu tak vyslahat.A ked ti ostane,môze sa dat zmrazit.
Piskota je podla tohto receptu :
150g polohr.muky
150g hl. muky
1dcl oleja
1dcl vody
5 vajec a 200 g cukru.
1 van. cukor
1 prasok do peciva
Kakao
Postupuje sa ako pri klasika piskote,len urcite treba viac vody ,musi to pri zmiesani s mukou tiect z metliciek.
Pecie sa na 180 C.
Postup na macka mam z Dortomanie.
Staci takto ?Keby nieco tak sa ludne ozvi 😉
este som nasla aj balenie gelovych wilton farieb 15ks a jedna vychadza asi na 1,5eura aj s postovnym 😀 akurat ze sa tam opakuju odtiene... 😕
alebo tu su rozne odtiene 12 farieb a vychadza to na 20,5eura aj s postovnym...
http://cgi.ebay.com/Wilton-Cake-Decorating-Supp...
myslim ze tiez super cena kto pecie vo velkom a spotrebuje
Baby ako robíte obrúčky na svadobné torty?Ešte som obrúčky nerobila 😕 😕 😕 😕 😕
ahoj holky,
sice sem nepíšu, ale čtu a sbírám inspiraci a teď přišla chvíle, kdy potřebuju poradit! Budu péct babičce k 80 ti nám klobouk, kde bych prosím sehnala inspiraci? Děkuju vám moc 😉 😅
lawli,
super, děkuju moc! 😉

ahojte baby, mozno to niektoru zaujme. Objednala som si teraz cez ebay z ameriky 4ks praskovych trblietavych farieb, 3 su 4,5g a jedna je 2g a jedny kliestiky zubkovane a cele ma to vyslo asi na 12 eur.. myslim ze celkom dobra cena nie? co som pozerala tak 2g praskove trblietave farby stoja okolo 3 eur plus postovne 😕