Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@dm1 😀 srandičky 😀 musim nakupit ten transfer bo ked ho nebudem mat budu objednavat cokoladove 😀 ked ho budem amt doma isto ani pes nestekne za coko tortou 😀 Som zvedava na tu tvoju, vsetky mvas suprove, tak aj tato bude 😉
Cez vikendy tu je najsladsie a najkrajsie, uuuzasne torticky tu vzdy pribudaju 😉 😉 😉 😉
@lamps no a ja som sa nedavno trapila ako ozdobit tiramisu 😀 nadherne torticky
@cicimotinka a preco zahradnik? 😀 ale je dobry fesak 😉
@alex21 dakujem, pouzila som cokoladu na varenie clever z billy, stoji len 0,55 cenťákov a ma 50% kakaa čo je o dost viac nez figaro a podobne znacky, ale vmiesala som tak aj mliecnu nech to nieje moc horke.
Holky prosim vas, kolko stoji ta coko z lidla co tu spominate a kolko ma v sebe
%kakaa?
@pristela tá čoko z lidla stojí okolo 80 centov ale je to 200g a má 52% kakaa
toto je ona http://striebornawww.tortyodmamy.sk/?q=obrazky-...
@lamps peknenapady 🙂
@cicimotinka super 😀
@alicc tie su krasne! podobne,ale predsa kazda ina! 😵
@broucek2 😀 😀 😀 super!
@lamps krasne. prosim ta,to ako je robena ta torticka s cislom 41? to su piskotky,alebo co?
@cicimotinka super! ale preco zubaty zahradnik? 😀
@cicimotinka ...záhradník nemá chybu :O), je to riadny fešák
@alicc moc krásné všechny tři
@broucek2 první postavička a hned taková super
@lamps krásné kytičkové
@cicimotinka zahradník má řádné zubiska, asi je ta zelenina fakt zdravá 😀 😀 super dortík. 😉
bubulky, ked som pred dvomi tyzdnami uvarila salko a nedala som ho do chladnicky, myslite, ze sa mu nieco stalo? Alebo ho bez obav mozem pouzit? 🙂
a este by som chcela vediet, na mramorovy korpus potrebujem nejaky specialny recept alebo to mozem spravyt z akehokolvek piskotoveho cesta? dakujeeeeem 😉
@gumkacka1 ja som robila tento melírovaný korpus už dvakrát a je dobrý, nadýchaný a aj chuťovo super http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=11215
baby nemáte niktorá nejaký nápad čo pre budúcu letušku na promocie?Musí byť excelentná torta. 😉 Asi urobím na vankúši tú čiapku ked mi nikto neporadí nič iné 😀 😀 😀 😀

@alicc děkuji, snad se bude líbit budoucí nevěstě a hlavně doufám, že mi dají vědět, jak jim chutnala, uvnitř je melírovaný piškot a čokokrém