Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@janulkamartinko jaké "učím sa", veď ty si profíčka... robíš krásne torty... 🙂
@cicimotinka neprehanaj,vy ste tu zlate tolko chvaly..na tej stranky kde som doteraz chodila som za cely cas necitala tolko chvaly ako od babeniek tu za par minut :D,ste zlate
@janulkamartinko vždyť jsi velká šikulka, tak musíme chválit. 😉
@janulkamartinko hej,hej, babuľky sú tu zlaté, veľa chvália, ale to je predsa tá najlepšia motivácia... 😀 😀 😀 hlavne na skúšanie novostí... 😠 😠 😠
baby, spominali ste tu nejake tvoritka na perly... co je to zac? 😕 ako sa s tym robi? znie to super! mate to niekto?
Ahojte, prave som sa vratila z Kauflandu a maju 200g kakao za 0,88.Farba ovela krajsia ako vsetky ostatne, aj ked na to Lidlacke sa nechyta.Hnedsie je uz iba to holandske s babikou na obale.
@lusil2005 tvořítko na perly - dává se to většinou jako lem dortu, no a já hloupá jsem si koupila ty s menšším průměrem... http://www.cukrarskepotreby.cz/cze/produkt.html...
ahojte žienky super tortičky všetky 😵 😵 😵
idem vám ukázať môj včerajší výtvor,pri ktorom som skoro zošedivela 😝 Zo spodnej časti sa mi totálne rozpustil poťah,tak po zoškrabaní som to poliala čokinou...a praskliny maskovala 😀 😀 😀
korpus bol mramor a plnka trasený krém s jahodami
a je to moja prvá postavička 😅
a ešte jedna otázka,ako robíte tie vyskakovacie torty,aby neboli vidieť tie spodné kruhy.....viď vyššie u mňa
som tu skoro dva týždne nebola a chválim všetky tortičky.nebudem menovat lebo to by som určite nezvládla ale všetky náááááádherne.no a PC si zoberiem asi do postele namiesto knihy aby som vás stihla prečítat 😀 😀 😀
Ahojte baby,
chcem sa spytat, ci mi neviete poradit.
Segra bude mat v septembri svadbu a namiesto klasickej torty by chceli take male torticky, "jednohubky". Ale nevie najst na to stojan. Nejaky 3-4 poschodovy, kam by sa dokopy malo zmestit cca 50 minitorticiek.
Nevieto o nejakych takychto velkych poschodovych?
Diky moc 🙂
@weirdo skus pozriet toto... http://www.peceniehrou.sk/sk/produkty/stojany/
ahojte divcata, ako sa mate? vypekate? 😀
no ja som prave dokoncila torticku pre nasu Nelku k meninam, je robena den skor,lebo manzel do mna cely den hucal,ze kedy uz urobim tortu,bo ma na nu chut 😅 Nelke to je fuk,tak som ju urobila dnes 😔 a uz mam dalsiu objednavku na stredu 😕 som myslela,ze oddychnem,no co uz 😀
ahojte, este sa chcem spytat, ked robite kvietky, alebo ine ozdoby a tienujete ich...to tienujete praskovymi farbami alebo sa da aj gelovkami???,
a ked praskovymi, tak ich nejako rozrabate, alebo len tym praskom nejako poprasite???? a daju sa napr. pouzit aj poravinatske farby, co je dostat v drogeriach???
diky za odpoved

@janulkamartinko - krásne torty
@alti - krásnučké tortičky =D Nikolke veľa zdravíčka, lásky a a úspechov v škole =)
@cicimotinka - krásna tortička 🙂
@adrianai -krásne
@adka_praha - krásnučké tiež 😀