icon

Kde reklamovať Klarstein po záruke?

23. nov 2022

Ahojte, ide o zvlhcovat, ktory mi nefunguje, ale zaruku uz nemame. Existuju nejake firmy, ktore takto opravuju? Dakujem!

klarissa25
23. nov 2022

Tak reklamovať nemôžeš...jedine si ho dat opraviť...a to už ale nie je reklamacia

viestta
23. nov 2022

Pohľadaj si na internete autorizované servisy tejto značky. Tam to posles na opravu a samozrejme ju zaplatíš, toto už nie je reklamácia.

autor
23. nov 2022

Dakujem baby

denis123456
19. aug 2025

Moja skúsenosť s Klarsteinom je katastrofálna!!! Zakúpil som reverznú osmózu, ktorá sa pokazila prakticky okamžite. Reklamácia prebehla tak, že mi poslali nový kus – ten však nevydržal vôbec a bol chybný hneď od začiatku. Celé to vyzerá, že ide o výrobok s evidentnou výrobnou vadou.
Napriek tomu spoločnosť odmieta odstúpenie od zmluvy a dokola zasiela len ďalší chybný kus, namiesto toho, aby problém reálne riešila. Ich prístup pôsobí ako podozrivá obchodná praktika na hranici podvodu, takže rozhodne neodporúčam kupovať u tohto predajcu, ušetrite si nervy a neprídete tak o svoje ťažko zarobené peniaze.
Na základe vlastnej skúsenosti v žiadnom prípade neodporúčam kupovať od Klarsteinu nič – ani tento produkt, ani iné, sú to doslova podvodníci. Kvalita nulová, zákaznícky servis a prístup k riešeniu reklamácií ešte horší.