Kde sa berú v britských seriáloch také pekné herečky?
Vieme aka je tam realita na uliciach, nic moc...
Myslite ze je to uz dosledok miesania narodnosti, odkedy tam chodia v tisicoch pracovat ludia zo strednej a vychodnej Europy?
Tak zas aj oni majú veľa krasavic. Ja som bola napríklad veľmi prekvapená keď som bola na festivale na severe Anglicka koľko krásnych žien tam bolo.
@deti95060810 to samozrejme viem, myslim skor ze maju velmi pekne crty, nosy, pery a zaroven posobia prirodzene, nie ako plastiky
ved napis, ktore su tie pekne. Cize my nemame pekne herecky, lebo sa u nas nemiesaju rasy, lebo nemame pristahovalcov?
V každom národe sú zastúpení ako pekní, tak aj škaredí ľudia, rovnako ako sú tam aj múdri, aj hlúpi, aj láskaví, aj nevrlí,... A takto by sme mohli pokračovať až do nekonečna, toto škatuľkovanie národov nikdy nepochopím.
To je akoby si sa opýtala kde v USA berú štíhle herečky, veď sú tam všetci tuční?! Naozaj? Všetci? 🙆
"dosledok miesania narodnosti, odkedy tam chodia v tisicoch pracovat ludia zo strednej a vychodnej Europy" 🙂
Londyn zalozili rimania (aj ked nejake osidlenie tam bolo uz predtym). A uz vtedy pred 2000 rokmi v case zalozenia mesta v nom bol mix narodnosti a ras (ako z tej doby vykopane kosti cernosky). Inak to ani nemohlo byt lebo samotne zlozenie obyvatelstva rise bolo uz vtedy poriadne premiesane a ten vplyv trval 400 rokov. Takze ludia tam zijuci maju odvzdy pomiesane crty z celej europy a severu afriky.

nezabúdaj že ich na pľac nepustia rovno z ulice. Najskôr prejdú nejakým konkurzom, potom ich dajú do "richtungu" kaderníčky, vizážisti....
Aj bežná žena keby mala doma odborníka čo ju bude česať, maľovať tak vyzerá super...