Kde sa berú v britských seriáloch také pekné herečky?
Vieme aka je tam realita na uliciach, nic moc...
Myslite ze je to uz dosledok miesania narodnosti, odkedy tam chodia v tisicoch pracovat ludia zo strednej a vychodnej Europy?
Máš pocit, že herečky do seriálov zbierajú po uliciach?
Tak zas aj oni majú veľa krasavic. Ja som bola napríklad veľmi prekvapená keď som bola na festivale na severe Anglicka koľko krásnych žien tam bolo.
@deti95060810 to samozrejme viem, myslim skor ze maju velmi pekne crty, nosy, pery a zaroven posobia prirodzene, nie ako plastiky
ved napis, ktore su tie pekne. Cize my nemame pekne herecky, lebo sa u nas nemiesaju rasy, lebo nemame pristahovalcov?
V každom národe sú zastúpení ako pekní, tak aj škaredí ľudia, rovnako ako sú tam aj múdri, aj hlúpi, aj láskaví, aj nevrlí,... A takto by sme mohli pokračovať až do nekonečna, toto škatuľkovanie národov nikdy nepochopím.
To je akoby si sa opýtala kde v USA berú štíhle herečky, veď sú tam všetci tuční?! Naozaj? Všetci? 🙆
"dosledok miesania narodnosti, odkedy tam chodia v tisicoch pracovat ludia zo strednej a vychodnej Europy" 🙂
Londyn zalozili rimania (aj ked nejake osidlenie tam bolo uz predtym). A uz vtedy pred 2000 rokmi v case zalozenia mesta v nom bol mix narodnosti a ras (ako z tej doby vykopane kosti cernosky). Inak to ani nemohlo byt lebo samotne zlozenie obyvatelstva rise bolo uz vtedy poriadne premiesane a ten vplyv trval 400 rokov. Takze ludia tam zijuci maju odvzdy pomiesane crty z celej europy a severu afriky.

nezabúdaj že ich na pľac nepustia rovno z ulice. Najskôr prejdú nejakým konkurzom, potom ich dajú do "richtungu" kaderníčky, vizážisti....
Aj bežná žena keby mala doma odborníka čo ju bude česať, maľovať tak vyzerá super...