Kde sa dá ostrihať v čase koronavírusu v Bratislave?
Poznáte niekoho, kto teraz súkromne strihá v BA? Manžel nutne potrebuje zostrihat. Vdaka.
Mna ostrihala dcera a spravila mi dokonca melir. S vysledkom som spokojna. Neviem o tom, ze by fungoval nejaky kadernik.
Ostrihat muza strojcekom zvladne uplne kazdy a ak mate dieta tak sup strojcek do ruky a aspon ho zamestnate na chvilu 😀
No len ja si netrufam, nikdy som to nerobila, nechcem to pokazit ... on stale chodi po klientoch (lekarne). Pocula som, ze nejake baby-kadernicky to robia teraz aj sukrome - v domacnostiach...
@zbruna ked mas strojcek nastaveny na jednu velkost tak nemas co pokazit...len prechadzas po vlasoch kym striha a ked uz nic nejde tak si skoncila. Jedna baba sa tu minule pytala ci nenajde niekoho kto striha. Admini jej zmazali diakusiu nakolko je to teraz zakazane a aj na pokutu pre taku kadernicku...
Ak aj niektora striha urcite sa neprizna len tak. Skor robia tak ze zname alebo overene osoby ktore by ich nenatreli
my sme to riesili strojcekom. mam doma skin heada 😅
@zbruna poslala by si ho kvôli tomu k niekomu domov a riskovala, že kaderníčka na čierno kvôli 5 eur ostrihala x zúfalých mužov?asi nie je jediný s takým problémom.Ja som strihala muža strojčekom 0,5 spodok vyššie vždy o pol cm do stratena.Vrch som len prestrihala .ani som nevedela, že je to tak ľahké.
No chlapa ostrihať ešte ok, ale ja by som potrebovala akútne melir 😜
Radšej sišaty ako chorý, viacerí budeme mat hniezda na hlave. Nemyslím ze zoženieš teraz kaderníčku, tuším ze nesmú mať otvorené.
@rainee ale veď je moderné balayage či ombre či ktorý je to spôsob😀aj mne to chyba strašne si pripadám tmavá, keď nemám blond melír.Uz som to nestihla.Pozetam, že si z Ba ja som bola v Bebe hair a videla som na FB, že si vymysleli, že Ti zamiešaju farbu dajú inštrukcie a ideš domov skusat.Ale to je skôr pre tie čo si farbia celú hlavu, ale vynasli sa len cena dosť vysoka😊
Ja som sa nikdy sama nefarbila,nestrihala, vďaka karanténe som začala. Pozrela som predtym par navodov na youtube.
chodí po lekarňach,raz chytí /neželám/ koronu,v štadiu inkub. doby nakazí kaderníčku a tá x klientiek,budete mať také problémy že až....toto niekomu treba?tým kaderníčkam aj ženám sa čudujem takto riskovať....mňa ostrihala kolegynka,stretáme s abv práci tak či tak a nik sa mi ešte nevysmial....takže strojček do ruky a ideš,nič na tom nie je....
@gelifil aj ja som sa prvykrat strihala sama podla jedneho youtube videa a mam to lepsie nez od kadernicky. Dobry navod slecny na youtube :D
@missviolet a nepodelis sa o video? Vdaka 🙂
Ak strihá dáka kaderníčka, tak len potajomky. Ú nás vraj tak jedna strihala, a udali ju, dostala pokutu. Manžel tiež doma len so strojčekom sa strihá, bud ja, alebo švagor to raz dva dá. Ak nastavíš jednu veľkosť,, nepokazís nič. A prinajhoršom, v úplne krajnom prípade, chlap vždy moze ísť dohola 🙂. Ale pochybujem, že s nastavenym strojčekom by si zle dačo urobila
No, zienky, dakujem, uz som cosi popozerala, neviem ale, ci to dam na prvy raz 🙄 - potrebovala by som nieco taketo:
@evaachesa How I cut my own hair Blunt cut MsRosieBea 🙂

Zober noznicky strojcek a ides ho.ja niesom kadernicka a striham ho doma a spokojno