Kde sa môžem zoznámiť, keď už mám dieťa?

2. apr 2022

Baby, kde sa ja zoznamim, keď už mám dieťa, 37r, na zoznamkach som uz rok a nič sa tam podľa mňa nedá stretnúť, teda dá, ale je to ťažké, aby si aj dvaja rozumeli. V práci sme len ženský kolektív prevažne. Ako nie som zúfalá, je mi to teraz jedno, že som sama, ale smutno mi je trochu.

pa3q
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
fairyprincess
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
2. apr 2022

@fairyprincess mám prácu v kancelárii, žiadni ľudia 🙂

tosomja
2. apr 2022

Na pokeci 😄 ako vážne sa tam dá stretnúť aj normálneho človeka, čo nechce len sex, ale aj vzťah. Zase neskončila by som hneď pred oltár. Ale ja som sa tak zoznámila, zo srandy, pre zábavu, nič som nečakala. A už sme 4roky spolu, ja mám 37, on 43r.

mimikarol
3. apr 2022

@tosomja presne, aj ja som sa tam zoznámila s mužom. Síce to bolo dávno, skoro 14 rokov ale kľudne by som skúsila dáku zoznamku. Tinder alebo neviem čo je teraz in

majkabambulik
3. apr 2022

Treba skusit cez hlavny zaujem, ktory by Vas mohol spajat, jednoducho, aby ste boli kompatibilni. Dat si otazku, na com ja nepolavim? Co je pre mna ta najvyssia hodnota? Samozrejme, okrem vlastneho zivota a zivota dietata. Ak je hlavna a najvyssia hodnota rodina-nebarovy typ, nefajciar, nealkoholik, pekna domacnost od sikovneho kutila, moja viera-aj ta sa stava momentom ustipacneho posmechu, poznamky, ktora boli. cize budem hladat v kruhoch ludi, ktori su mi kompatibilni. No a ked sa to podari, tak uz len vylucovacou metodou odfiltorvat nizsie vzdelanych, pretoze tazko si bude vysokoskolsky vzdelana osoba rozumiet s niekym, kto tazko skoncil zakladnu skolu a tiez tych, pre ktorych je dieta trpeny zivel-aj ked sa sladko usmievaju na zaciatku. Potom je tam skupina co len vyuzivaju zeny, ktore hladaju muzov. Takym muzom samozrejme ani 10 deti nevadi a budu ich deticky ospevovat, zrkadlit sa-my sme uplne rovnake duse... no hlavne ked sa uz prisaju ako pijavice tak psychicky-napr. typ narcis, manipulator+financne zenu zruinuju. Ak sa to vezme s rozumom, tak to moze dobre dopadnut. Vela stastia!

lulaby1982
7. okt 2022

V kostole, kresťanské noviny, portály kde sa ľudia zoznamujú, na akciách, počas koníčkov, výletov, kurzov , v blízkej sociálnej sieti