icon

Ako sa efektívne zoznámiť vo veku 36 rokov?

ferko25
19. apr 2026

Mám 36 rokov, poraďte mi, ako sa efektívne zoznámiť. Môj život sa pohybuje len okolo práce, skúšal som už akékoľvek zoznamky, no neúspešne. 🙂 Viem, mal by som chodiť viac medzi ľudí, ale kde.

anonym_7fb3dd
19. apr 2026

A už si sa stal tým policajtom? žeby si ma zatkol? 😍

anonym_ccca99
19. apr 2026

Ja chodím medzi ludi a aj tak som sa s nikým nezoznamila 🤣 takže ani to nie je riešenie

ferko25
autor
19. apr 2026
@anonym_ccca99

Ja chodím medzi ludi a aj tak som sa s nikým nezoznamila 🤣 takže ani to nie je riešenie

@anonym_ccca99 tak to sme v poriadnej kaši. 😃😃😃

anonym_fd0f6d
19. apr 2026

Oslovil ma chalan pri behu, ďalší keď som bola s kamoškou na káve, ďalší len tak, keď som šla okolo neho, ďalší vo fitku, keď mi držal dvere. A síce som vydatá, tak som pozvanie odmietla ale keby nie, tak by som určite šla s nimi von. 🙂

marco76
19. apr 2026
@anonym_fd0f6d

Oslovil ma chalan pri behu, ďalší keď som bola s kamoškou na káve, ďalší len tak, keď som šla okolo neho, ďalší vo fitku, keď mi držal dvere. A síce som vydatá, tak som pozvanie odmietla ale keby nie, tak by som určite šla s nimi von. 🙂

@anonym_fd0f6d .. veď (aj) preto chodia vydaté medzi ľudí .. keby niečo ,-)

anonym_fd0f6d
19. apr 2026
@marco76

@marco76 ja chodím medzi ľudí, lebo nemám doma fitko, kaviareň, bežeckú trať a neuveríš ani vlastné námestie, kam by som šla na zmrzlinu 😱.

marco76
19. apr 2026
@anonym_fd0f6d

@marco76 ja chodím medzi ľudí, lebo nemám doma fitko, kaviareň, bežeckú trať a neuveríš ani vlastné námestie, kam by som šla na zmrzlinu 😱.

@anonym_fd0f6d .. pochopiteľne .. veď človek sa potrebuje socializovať .. plus pochváliť, že je dopyt .. má to logiku i opodstatnenie

anonym_7cfbec
19. apr 2026

@ferko25 a na akých zoznamkach si bol konkrétne ??

anonym_ccca99
20. apr 2026
@ferko25

@anonym_ccca99 tak to sme v poriadnej kaši. 😃😃😃

@ferko25 😄 veru. A oslovuješ ženy? Mňa sem tam osloví nejaký chlap na small talk ale väčšinou sú mladší ako ja (rozumej študenti) takže to na vzťah nie je. A keď starší tak s obrúčkou na prste čo o to nestojím. Sama sa prihovorím k mužovi napr v obchode keď potrebujem podať nejaký tovar z vrchných mrazakov. S mojou výškou môžem skákať koľko chcem a nedosiahnem na to 😄 ale nikdy to k ničomu nevedie

ferko25
autor
20. apr 2026
@anonym_ccca99

@ferko25 😄 veru. A oslovuješ ženy? Mňa sem tam osloví nejaký chlap na small talk ale väčšinou sú mladší ako ja (rozumej študenti) takže to na vzťah nie je. A keď starší tak s obrúčkou na prste čo o to nestojím. Sama sa prihovorím k mužovi napr v obchode keď potrebujem podať nejaký tovar z vrchných mrazakov. S mojou výškou môžem skákať koľko chcem a nedosiahnem na to 😄 ale nikdy to k ničomu nevedie

@anonym_ccca99 Nie, neoslovujem, poväčšine som v práci alebo na prechádzke. Keď vidím páry na prechádzke, tak mi to je ľúto a ja idem sám. Ale nemám šťastie. 😃😃 Ty si odkiaľ? 😃😃😃

anonym_ccca99
20. apr 2026
@ferko25

@anonym_ccca99 Nie, neoslovujem, poväčšine som v práci alebo na prechádzke. Keď vidím páry na prechádzke, tak mi to je ľúto a ja idem sám. Ale nemám šťastie. 😃😃 Ty si odkiaľ? 😃😃😃

@ferko25 Košice 😄 a ty odkiaľ? Heeej to aj mne dôjde ľúto keď vidím tie páriky a len rozmýšľam kde sa ako s kým dá spoznať kedy to príde atď. Ale medzitým užívam aj single život

ferko25
autor
20. apr 2026
@anonym_ccca99

@ferko25 Košice 😄 a ty odkiaľ? Heeej to aj mne dôjde ľúto keď vidím tie páriky a len rozmýšľam kde sa ako s kým dá spoznať kedy to príde atď. Ale medzitým užívam aj single život

@anonym_ccca99 Ja som zo stredného Slovenska, krásneho malebného mesta okresu Tvrdošín 😃😃 a ty? To áno, ako, užívam si aj ja život, ale čas letí tak rýchlo, byť vo dvojici je pekné. 🤗🤗🤗

ferko25
autor
20. apr 2026
@anonym_ccca99

@anonym_ccca99 Prepáč, nevšimol som si, že si napísala z Košíc. 🥶🥶

anonym_002100
20. apr 2026
@marco76

@marco76 Áno áno, žena má byť doma. Ideálne priviazať k šporáku, ale vôdzka nesmie byť dlhšia ako 3 metre. Jasne že ženy chodia von len za účelom k*rviť sa, načo ináč?

proste_zuza
22. apr 2026

ono to nejak pride. Ale jasne, na dvere ti ziadna nezazvoni, treba medzi ludi. Fitko je dobre miesto napriklad pre mna

ferko25
autor
23. apr 2026
@proste_zuza

ono to nejak pride. Ale jasne, na dvere ti ziadna nezazvoni, treba medzi ludi. Fitko je dobre miesto napriklad pre mna

@proste_zuza Ďakujem za radu 😃😃😃 Zuzka.