icon

Kde si si dali zväčšovať pery v okolí Trnavy a Nitry a boli ste spokojné?

mirkabav
10. sep 2019

Ahojte ženy, viete mi poradiť nejaké estetické centrum (salón) alebo konkretnu osobu ktorá sa venuje zväčšovaniu pier kyselinou hyaluronovou, a mali ste reálne aj dobre skúsenosti. Najlepšie niečo pri Trnave, Nitre, Piešťanoch alebo BB 🙂

Strana
z2
uglybetty1234
11. sep 2019

@83lenka83 ďakujem za veškeré info. Aby nebolo málo, ešte pridám pár otázok.
Bola si v Košiciach aj na vybratí stehov a následne na kontrole? po akej dobe? a to je všetko 🙂
ďakujem. Naozaj ma to zaujíma, vyzerá to prirodzene, je to trvácne. Za mňa TOP

lucinka1988
11. sep 2019

@mirkabav 220€, ale mávajú akcie, vtedy je to okolo 170€ za 1ml

lucinka1988
11. sep 2019

@mirkabav presne tak, ja si napr vždy davam iba 1ml, doktorka by mi viac ani nedala, aj kebyže ju prehovaram a vsledok je úplne top! Kyselina hyaluronova sa da v prípade nespokojnosti s výsledkom rozpustiť, takze pokial to nie je chirurgickým zákrokom riešené, tak sa da vrátiť aj pôvodný výsledok, v tom je ta výhoda

narianka
Autor odpoveď zmazal
sheila72
5. okt 2019

@83lenka83 ahoj, prosím ťa môžeš mi poradiť... Nevieš, či sa dá chirurgicky urobiť aj spodná pera a ako dlho trvá rekonvalescencia? Ja som bola zatiaľ 3 x na výplni kvôli asimetrii ale mám pocit, že moc dlho to nevydrží...

sheila72
5. okt 2019

@mirkabav ahoj, ja chodím do ZA, tam je hneď niekoľko kliník. Avšak osobne si myslím, že dávať si zväčšiť pery kvôli nosu je blbosť (aj keď viem presne čo tým chceš docieliť - optický klam). Za tie peniaze čo minieš na výplň pier (pretože výplň sa časom vstrebe a budeš musieť ísť viackrát) by si mohla mať aspoň redukciu mäkkých častí nosa, čo je lacnejšie ako plastika celého nosa.

missdiva
5. okt 2019

@mirkabav z vlastnej skusenosti ti NEODPORUCAM IEM.
V tvojom pripade by som riesila najskor plastiku nosa a az potom zvacsenie pier (zvacsit si pery aby vyzeral nos mensie nie je dobry napad lebo ked si potom zmensis nos budes si musiet zas zmensit pery...).

83lenka83
5. okt 2019

@uglybetty1234 iba na vyberanie stehov, viac x som tam uz nebola.

est_saga
2. nov 2019

@83lenka83 dobry den, možem sa spytat a kde ste si dávali chirurgicky upravovať pery? Taka mozno “blba” otázka- velmi to boli? Dakujem pekne 🙂

83lenka83
2. nov 2019

@est_saga mojmirova košice, vyssie som dala link , nebolelo to velmi.

est_saga
2. nov 2019

@83lenka83 ano, neskor som si vsimla, ale dakujem pekne. Tie pery mate ozaj krasne- aspon ked su namaľované, tak je to krasne vidieť. Nedali by ste, prosim, aj nejaku foto nenalicenych pier? No ja mam ist na konzultáciu do B. Bystrice, velmi túžim po väčších perách (uz velmi dlho, este skor, ako teraz, ked je taky boom okolo toho) - mamina taktiez, ta nema chudiatko skoro žiadne pery.... nejak mi toto pride lepšia voľba ako kyselina hyal., ale uvidime, co povie doktor... este raz dakujem krasne!🙂

est_saga
2. nov 2019

@83lenka83 este by som sa rada opýtala, jazvicku nejaku mate, prosim Vas? A efekt pier je stale rovnaký? Dakujem moc

ada715
20. máj 2021

@missdiva ahoj preco neodporucas IEM? dakujem za info

Strana
z2