icon

Kde skladujete kabelky?

18. okt 2021

Zeny poradte lebo ja som zufala. Nechcem aby boli pokrcene znicene. Ale ani aby zabraly pol izby.

simca06022011
18. okt 2021

tak mozes si na ne kupit extra skrinu, ja to co nenosim mam v plastovom boxe, vylozene na povale, latkove a kadejake mam takto naukaldane na sebe v jednej starsej cestovenj taske.. a tych par co nosim drzim v satniku zavesene, alebo rovno v chodbe...

minesasubu
18. okt 2021

ja ich skladujem v posteli je tam veľký úložný priestor 🙂

autor
18. okt 2021

@minesasubu my nemame taku s uloznym 😢😢😢

autor
18. okt 2021

@simca06022011 no skrinu isto nie nie je ju ani kam dat ale ten plastovy ulozny box nie je zly napad

marcellka32
18. okt 2021

Mám ich vypchate papierom, aby sa nepokrcili a pekne stáli a uložené v polici vedľa seba, ale existuje aj organizér na kabelky
https://www.bonami.sk/p/zavesny-organizer-se-6-...

anonym0001
18. okt 2021

V skrini, kde mam tyc na ramienka, tak tam som si kupila take haciky v tvare S, tie mam zavesene na tej tyci a na tom kabelky zavesene. Ale mam malo kabeliek. Ked nejaku nenosim, hned ju predam/vyhodim. Mam vzdy len okolo 3-4 kabelky.

ivkazba
18. okt 2021

Ja mám veľa kabeliek a preto pri zariaďovaní bolo na to myslené, že je na ne vyhradené miesto v šatníku. Nemohla by som ich mať niekde v boxe. Kedykoľvek ma napadne pred odchodom z domu vymeniť si tašku, takže potrebujem ich mať dostupné.

lenkakravcova
18. okt 2021

Ja mám jednu kabelku a jeden ruksak. Aj tak nikdy viac naraz nenosím než jeden kus, tak načo mať doma skladisko?
Skús si to trochu možno zrevidovať, nech nemáš zbytočne veľa a do päť kusov ich dáš aj do skrine k oblečeniu. 🙂

elizabet173
18. okt 2021

@ivkazba podobne, mám ich v nadstavcoch na chodbe, ale už tam nie je miesto, takže, ako ešte jednu kúpim, musím jednu vyhodiť 😎. A ja sa s kabelkami ťažko lúčim...

janickacrazy
18. okt 2021

ja ich mám dole v skrini pod oblečením, ktoré visí hore na vešiakoch, mne to tak vyhovuje, ale nemám ich extra veľa, takže sa to zmestí v pohode

lasona
18. okt 2021

V jednom šuflíku ich mám.Ale ja mám iba ruksacik, jednu malinku a jednu strednú kabelku. Viac mi nie je treba

saxana000
18. okt 2021

Ja toto obdivujem ked vidim tie zbierky kabeliek.nikdy ma to nechytilo.mam vzdy len jednu tu nosim do rosypania.potom kupim novu veci prelozim a nosim zase tu jednu.teraz pribudol ruksacik je to praktickejsie s malou vonku.a este jedna plesova strasova odpocivam pri plesovych topankach..keby ich mam viac urcite im najdem vhodne miestecko v rolldore mozno na zavesenie alebo normalne poukladat vedla seba na volno

telusikk
19. okt 2021

Mám pre ne zvlášť poličku a sú naukladané pekne vedľa seba. Plus niektoré som mala aj také, že proste ak som ju dlhšie nepoužívala dala som do nej pokrčený papier aby držala tvar 🙂

petranelkova
19. okt 2021

Mala som ich aj ja naukladane len tak vedla seba v skrini, lenze sa pokrcili a bol problem, uz potom to nevyzeralo dobre, tak teraz ich mam na takych hacikov a povesane normalne za usi.

vero96
19. okt 2021

majú vyhradené poličky v šatníku a každá má svoj dustbag

marcelas82
19. okt 2021

Ja mam v šatníku 2 knižnice z jysku a tam sú kabelky aj topanky

akinom0077
20. okt 2021

ja mam v skrini jednu policku kde mam naukladane kabelky, plus mam plastovy box kde mam mensie kabelky napr listove, sportove latkove a pod