Kde skladujete kabelky?
Zeny poradte lebo ja som zufala. Nechcem aby boli pokrcene znicene. Ale ani aby zabraly pol izby.
@simca06022011 no skrinu isto nie nie je ju ani kam dat ale ten plastovy ulozny box nie je zly napad
Mám ich vypchate papierom, aby sa nepokrcili a pekne stáli a uložené v polici vedľa seba, ale existuje aj organizér na kabelky
https://www.bonami.sk/p/zavesny-organizer-se-6-...
V skrini, kde mam tyc na ramienka, tak tam som si kupila take haciky v tvare S, tie mam zavesene na tej tyci a na tom kabelky zavesene. Ale mam malo kabeliek. Ked nejaku nenosim, hned ju predam/vyhodim. Mam vzdy len okolo 3-4 kabelky.
Ja mám veľa kabeliek a preto pri zariaďovaní bolo na to myslené, že je na ne vyhradené miesto v šatníku. Nemohla by som ich mať niekde v boxe. Kedykoľvek ma napadne pred odchodom z domu vymeniť si tašku, takže potrebujem ich mať dostupné.
Ja mám jednu kabelku a jeden ruksak. Aj tak nikdy viac naraz nenosím než jeden kus, tak načo mať doma skladisko?
Skús si to trochu možno zrevidovať, nech nemáš zbytočne veľa a do päť kusov ich dáš aj do skrine k oblečeniu. 🙂
@ivkazba podobne, mám ich v nadstavcoch na chodbe, ale už tam nie je miesto, takže, ako ešte jednu kúpim, musím jednu vyhodiť 😎. A ja sa s kabelkami ťažko lúčim...
ja ich mám dole v skrini pod oblečením, ktoré visí hore na vešiakoch, mne to tak vyhovuje, ale nemám ich extra veľa, takže sa to zmestí v pohode
V jednom šuflíku ich mám.Ale ja mám iba ruksacik, jednu malinku a jednu strednú kabelku. Viac mi nie je treba
Ja toto obdivujem ked vidim tie zbierky kabeliek.nikdy ma to nechytilo.mam vzdy len jednu tu nosim do rosypania.potom kupim novu veci prelozim a nosim zase tu jednu.teraz pribudol ruksacik je to praktickejsie s malou vonku.a este jedna plesova strasova odpocivam pri plesovych topankach..keby ich mam viac urcite im najdem vhodne miestecko v rolldore mozno na zavesenie alebo normalne poukladat vedla seba na volno
Mám pre ne zvlášť poličku a sú naukladané pekne vedľa seba. Plus niektoré som mala aj také, že proste ak som ju dlhšie nepoužívala dala som do nej pokrčený papier aby držala tvar 🙂
Mala som ich aj ja naukladane len tak vedla seba v skrini, lenze sa pokrcili a bol problem, uz potom to nevyzeralo dobre, tak teraz ich mam na takych hacikov a povesane normalne za usi.
ja mam v skrini jednu policku kde mam naukladane kabelky, plus mam plastovy box kde mam mensie kabelky napr listove, sportove latkove a pod

tak mozes si na ne kupit extra skrinu, ja to co nenosim mam v plastovom boxe, vylozene na povale, latkove a kadejake mam takto naukaldane na sebe v jednej starsej cestovenj taske.. a tych par co nosim drzim v satniku zavesene, alebo rovno v chodbe...