Kde spoznám finančne zabezpečeného muža?
@marcellka32 myslíš? Ja neviem ja som to neskúšala 🙂 ale zase na druhú stranu by sa možno autorka presťahovala. Ale zase na druhú stranu by jej pár videí nemožno nezaškodilo🙂
Moja svagrina sa vzdy chcela vydat za prachaca, ale skutocneho. Hladala medzi sportovcami, podnikatelmi a dedicmi. Nasla si investicneho bankara zo Severnej Europy a myslim, ze to prekonalo aj jej ocakavania.
A autorka skús definovať čo to pre teba znamená, resp. Koľko by mal zarábať/čo vlastniť
@lenusiatko len cisto zo zvedavosti 🤣 Ako to prebehlo? Vyhladala si o nom info, sledovala ho, “nahodne” donho vrazila atd ako vo filme? 😁
nejaky cas si snorim po "novom" aute a tie drahsie kusy, ktore som videla veru nepredavali chudobni mladenci. takze chod obzerat drahe auta a mozno aj byty 😉
Staci, aby si bola krasna. Idealne s dobrym spolocemskym postavenim.. Stretnes ho na party, dovolenke, v klube, spolocni znami ta zoznamia.
Skús platenú zoznamku Partner na úrovni, veľa mužov s ktorými som sa odtiaľ stretla bolo solvetných a inteligentných. Druhá možnosť je dovolenka na jachte, v prístavoch stretneš veľa bohatých mužov. Len moja rada, ak očakávaš, že zaujmeš zabezpečného muža, aj sama musíš mať čo ponúknuť, a nie je to len krása a mladosť.
Pre všetky, čo podpichujú - Súhlasím, že a by sa o seba mala vedieť postarať sama. Bohužiaľ, po poslednej skúsenosti kedy som “nosila nohavice” ja (a dotyčnému to vyhovovalo) ma to prestalo baviť. Rovný by si mal hľadať rovného.
V robote 💁🏼♀️ namotas ho, otehotnies a ptoom už dokonca života môžeš byť žena v domácnosti 🤣
Ak chceš získať niečo lepšie, musíš sa predovšetkým tak prezentovať a mat "drive" a ísť za tým.....v jednom jobe pred rokmi, moja kolegyňa vyštartovala po peknom, bohatom obchodníkovi .... ozaj sa vedel spravat a bol navyše vtipný.....pekne sexi sa obliekala, štekle museli byť, mne pripadalo že celú svoju existenciu zamerala na to- zbaliť ho....úsmevy, laškovanie a la som hanblivá a "vem si ma domů" štýl zabral....už sú spolu 10 rokov a majú 3 deti, je tam rozdiel 15 rokov, takže kombinácia: sexi oblečko+správanie milá, klopkajuca očká a neustály záujem je lepšia ako sexi oblečko+sexisticke reči - to je skôr jednorázová záležitosť
Vidíte baby a ja poznám rovno dvoch. Susedia, pani podnikatelia fajnovo za vodou. Síce sú obaja vekovo 65+ a ženatý ale to by predsa nemal byť problém 😉
@littlefiona k tomuto len tolko, ze som bola prekvapena z toho, kto vsetko sa citi byt na urovni 🤣🤣 Su tam kadejaki registrovani…
@gabriela_obzerova
@bosorka2302
Pracovala ako sekretarka v medzinarodnej advokatskej kancelarii v Prahe, bol tam dost velky vyber.
Tiež odporucam golfové ihrisko. ale pozor, ak zbadas krásneho , dobre stavaného muza s čisto čiernym bagom, tak toho nechaj, ten je moj 😂😂😂

Normalne vygoogli sugar daddy zoznamky 🙈