icon

Kde spoznám finančne zabezpečeného muža?

8. mar 2022
oliviakatka
8. mar 2022

Normalne vygoogli sugar daddy zoznamky 🙈

heymissg
8. mar 2022

@marcellka32 myslíš? Ja neviem ja som to neskúšala 🙂 ale zase na druhú stranu by sa možno autorka presťahovala. Ale zase na druhú stranu by jej pár videí nemožno nezaškodilo🙂

lenusiatko
8. mar 2022

Moja svagrina sa vzdy chcela vydat za prachaca, ale skutocneho. Hladala medzi sportovcami, podnikatelmi a dedicmi. Nasla si investicneho bankara zo Severnej Europy a myslim, ze to prekonalo aj jej ocakavania.

heymissg
8. mar 2022

A autorka skús definovať čo to pre teba znamená, resp. Koľko by mal zarábať/čo vlastniť

marcellka32
8. mar 2022

@heymissg Anna má parádne videá, sledujem ju 🙂

heymissg
8. mar 2022

@marcellka32 fakt je skvelá🙂

zafir01
8. mar 2022

@nely1704 tak teda otec aj manžel v takom "klube sú" otec bol svojho času dlho predseda.. A veru zeby bolo za vodou... Sa nedá povedať 🤔😂, hoci ani, je to drahší konicek

gabriela_obzerova
8. mar 2022

@lenusiatko len cisto zo zvedavosti 🤣 Ako to prebehlo? Vyhladala si o nom info, sledovala ho, “nahodne” donho vrazila atd ako vo filme? 😁

bosorka2302
8. mar 2022

@lenusiatko to kde ho nasla😀😀😀😀?

obcanka123
8. mar 2022

@viestta áno presne tak ☺️ súhlasím s tebou ☺️

luccija
8. mar 2022

@soldi ti tvoji tam možno chodia, aby našli bohatú golfistku🙂

miselar
8. mar 2022

@daddyasmr aj keby som bola vôbec by mi to nevadilo pretože nemeram chlapa peniazmi ale láskou 😉

blueprincess
8. mar 2022

Hen, tu na koniku, konkretne v teme "chlamydie"

lija22
8. mar 2022

nejaky cas si snorim po "novom" aute a tie drahsie kusy, ktore som videla veru nepredavali chudobni mladenci. takze chod obzerat drahe auta a mozno aj byty 😉

ankare
8. mar 2022

@soldi zháňa zlatokopku?to sám sa tým prezentuje?

soldi
8. mar 2022

@ankare sa mi ponukal 😀

kornelies
8. mar 2022

Staci, aby si bola krasna. Idealne s dobrym spolocemskym postavenim.. Stretnes ho na party, dovolenke, v klube, spolocni znami ta zoznamia.

yvoneta
8. mar 2022

@soldi aj mne by sa taký zišiel 😊

travelllerka
9. mar 2022

Dovolenka cez Bubo? Len tu si musíš zaplatiť a výsledok neistý 🙂

dusankomoj
9. mar 2022

@suge s ňou a zvyškom haremu🤑

snowflake07
9. mar 2022

Môj brat.😝Mladý,pekný ,úspešný a náročný 🤭

littlefiona
9. mar 2022

Skús platenú zoznamku Partner na úrovni, veľa mužov s ktorými som sa odtiaľ stretla bolo solvetných a inteligentných. Druhá možnosť je dovolenka na jachte, v prístavoch stretneš veľa bohatých mužov. Len moja rada, ak očakávaš, že zaujmeš zabezpečného muža, aj sama musíš mať čo ponúknuť, a nie je to len krása a mladosť.

autor
9. mar 2022

Pre všetky, čo podpichujú - Súhlasím, že a by sa o seba mala vedieť postarať sama. Bohužiaľ, po poslednej skúsenosti kedy som “nosila nohavice” ja (a dotyčnému to vyhovovalo) ma to prestalo baviť. Rovný by si mal hľadať rovného.

nikyball
9. mar 2022

V robote 💁🏼‍♀️ namotas ho, otehotnies a ptoom už dokonca života môžeš byť žena v domácnosti 🤣

kuko55
9. mar 2022

Ak chceš získať niečo lepšie, musíš sa predovšetkým tak prezentovať a mat "drive" a ísť za tým.....v jednom jobe pred rokmi, moja kolegyňa vyštartovala po peknom, bohatom obchodníkovi .... ozaj sa vedel spravat a bol navyše vtipný.....pekne sexi sa obliekala, štekle museli byť, mne pripadalo že celú svoju existenciu zamerala na to- zbaliť ho....úsmevy, laškovanie a la som hanblivá a "vem si ma domů" štýl zabral....už sú spolu 10 rokov a majú 3 deti, je tam rozdiel 15 rokov, takže kombinácia: sexi oblečko+správanie milá, klopkajuca očká a neustály záujem je lepšia ako sexi oblečko+sexisticke reči - to je skôr jednorázová záležitosť

hapkova
9. mar 2022

Tak najlepsie asi v praci ci? 🙂

mimikarol
9. mar 2022

Vidíte baby a ja poznám rovno dvoch. Susedia, pani podnikatelia fajnovo za vodou. Síce sú obaja vekovo 65+ a ženatý ale to by predsa nemal byť problém 😉

gabriela_obzerova
9. mar 2022

@littlefiona k tomuto len tolko, ze som bola prekvapena z toho, kto vsetko sa citi byt na urovni 🤣🤣 Su tam kadejaki registrovani…

lenusiatko
9. mar 2022

@gabriela_obzerova
@bosorka2302
Pracovala ako sekretarka v medzinarodnej advokatskej kancelarii v Prahe, bol tam dost velky vyber.

kleopatra114
9. mar 2022

Tiež odporucam golfové ihrisko. ale pozor, ak zbadas krásneho , dobre stavaného muza s čisto čiernym bagom, tak toho nechaj, ten je moj 😂😂😂