icon

Ženy s manželmi so skvelým finančným zabezpečením. Je to šťastie?

Dnes o 18:48

Čisto zo zvedavosti, nie zo závisti. Ženy, ktoré majú za manželov dobrú partiu, čiže pri peniazoch a sú aj dobrí povahovo. Je to skôr o šťastí a náhode alebo naozaj šli za tým cielene? Že aj keď boli single a obcas sa objavil niekto, s kým aj boli sympatie a chémia, ale bol bez peňazí a celkovo pohodlný a malo cieľavedomý, odmietli ho a čakali lán takého, ktorý spĺňal ich štandardy? Ako ste to mali vy a ženy z vášho okolia? Nechcela by som názory, ako je dôležitá hlavne láska a nie povrchne peniaze. Lebo niekto žije aj v láskyplnom vzťahu, kde je aj dostatok peňazí, možnost užívať si dovolenky, pekne bývanie a celkovo život bez finančného stresu.

anonym_154889
Dnes o 18:55

mam kamosku, co ma za muza dibru partiu, vela zaraba, je rodinny typ, ktory si ju a ich dieta hycka a dopriava im to najlepsie, co sa da
ale zoznamili sa, ked bol nikto, postupne sa vypracoval, takze to bola nahoda

anonym_d9686c
Dnes o 18:56

pacili sa mi muzi, ktorych kombinacia vlastností z nich robila ľudí urciteho povolania, a toto povolanie vzdy zarabalo slusne. spomedzi nich som si vybrala toho, s ktorým som mala chémiu a lasku

anonym_53c51e
Dnes o 19:00

Cielene som vždy išla za tým, aby som sa ja sama vedela dobre finančne zabezpečiť, ale túto cieľavedomosť som hľadala vždy aj v partnerovi, je to vlastnosť, ktorá mi veľmi imponuje. Zoznámili sme sa ako študenti, ktorí nemali nič moc, ale nikdy som nepochybovala, že sa raz budeme mať dobre a tak sa aj stalo. S partnerom, ktorí bol pohodlný, rozmaznaný a robota mu smrdela som sa ešte pred manželom rozišla, aj keď bol z dobrej rodiny a peniaze by problém neboli, tá chémia rýchlo opadla.

domkakvet
Dnes o 19:02

@anonym_autor nepoznam nikoho kto by hladal partnera podla postavenia, aspon sa k tomu nikto nepriznal.

luciaruz
Dnes o 19:10

Priznám sa, že moj muž je mega partia. Bola to láska na prvy pohlad, boli sme mladi, penazi nebolo. Dnes mame 40 rokov, dieťa, dost peňazí obaja, moj muž vyzrel do krásy a charizmy. Ideme si dream life, sme jeden pre druhého najlepsie kamarat. Vtedy ho žiadna nechcela, dnes mi ho vyspevuju do nebies.

autor
Dnes o 19:17

A čo vo veku 35+? Ja sa snažím ako divá aj mi imponujú takí, ale priťahujem skôr pohodlne typy, ktorým sa páči moja výkonnosť. Čiže bud nebudem mág pravdepodobne naďalej nikoho alebo sa trápiť a byt materiálne frustrovaná pri takých pohodlných šetrných typoch.

anonym_298002
Dnes o 19:25

Hneď môj prvý chlap je výhra. Keď som ho spoznala nebol ani náhodou tam kde je teraz. Mne sa páčili ale jeho vlastnosti a bolo mi jasné že s jeho povahou nám život bude fungovať veľmi dobre. Ja som tiež človek ktorý je nastavený podobne, obaja sme sa rokmi posunuli dopredu.

anonym_c4b925
Dnes o 19:29

Cize, ak mas na vyber dobra povaha alebo peniaze, beries peniaze. Potom pride plac, zobrala som si narcisa.
Ako bolo spomenute hore, zivot funguje, ze si zoberies vzdelaneho pracoviteho chlapa, ktory kludne v 20tke este nic nema, spolu sa vypracujete a pride uspech. Ta, ktorej sa nechce cakat a chce uz hotoveho muza so zazemim, bude zabijat cas sama, alebo s idiotmi a iba zavistlivo pozerat na tie, co takeho uz davno maju.
Ponaucenie: Nechod iba po peniazoch, chod po vlastnostiach, ktore ich prinasaju (vzdelanie, inteligencia, pracovitost) a peniaze pridu same. Chod cielene po peniazoch a tie budu od teba utekat.

anonym_ffc6e1
Dnes o 19:40
@anonym_154889

mam kamosku, co ma za muza dibru partiu, vela zaraba, je rodinny typ, ktory si ju a ich dieta hycka a dopriava im to najlepsie, co sa da
ale zoznamili sa, ked bol nikto, postupne sa vypracoval, takze to bola nahoda

@anonym_154889 mame to podobne, prvu pracu som.dokonca vybavila ja uz svojho bratranca a tam sa chopil prilezitosti. Ale stale to nie je tak, ze by sme chpdili po dovolenkach a neviem co. Kedze sme rodinne typy obaja, mame co robit, zivit a starat sa o 4 deti. Ani byvanie nemame nejake luxusne. Skor nie luxusne. Ale zaraba fakt dost. A je setrny. A to je to, ze rozumne naraba s peniazmi.

pudinka
Dnes o 19:40

Niektore zeny su s muzmi, ktori su fyzicky fakt ohyzdni, ale maju kopu penazi a kupia im co chcu a to ich pritahuje. Je toho plny soubiznis, mnozstvo influenceriek na SR takych vyhladava. Je to taka zvlastna forma lasky, ktoru ja nepochopim. Myslim, ze kazda zena by bola rada, ak by mala partnera, ktory je natolko zabezpeceny, ze ony ani do roboty chodit nemusia a dopraje im vsetko. Je to take prijemne plus, ak to muz ma. Ale ak to tak nema, tak kazda normalna zena je vdacna za muza, ktory ma najma dobre povahove vlastnosti, je kompatibilny, fyzicky aj mentalne sa pritahuju a sprava sa k nej s uctou

anonym_5f8d51
Dnes o 19:49

My nemáme finančný stres,mame dovolenky,pohodu, pekné bývanie
A dokopy 2500€🙂
Poznám chalaniska mesacne ma 8-9 tis a nevie,kde mu hlava stojí aby neklesol
a ten stres aby udržal štandard aj pre ženu, veľmi zle to zvláda psichycky ale pred ženou je borec🤑ale časom to praskne lebo už je na tabletky
Takže nie vždy mať plné vačky je výhra

autor
Dnes o 20:01
@anonym_c4b925

Cize, ak mas na vyber dobra povaha alebo peniaze, beries peniaze. Potom pride plac, zobrala som si narcisa.
Ako bolo spomenute hore, zivot funguje, ze si zoberies vzdelaneho pracoviteho chlapa, ktory kludne v 20tke este nic nema, spolu sa vypracujete a pride uspech. Ta, ktorej sa nechce cakat a chce uz hotoveho muza so zazemim, bude zabijat cas sama, alebo s idiotmi a iba zavistlivo pozerat na tie, co takeho uz davno maju.
Ponaucenie: Nechod iba po peniazoch, chod po vlastnostiach, ktore ich prinasaju (vzdelanie, inteligencia, pracovitost) a peniaze pridu same. Chod cielene po peniazoch a tie budu od teba utekat.

@anonym_c4b925 Tak ono neviem či pohodlnosť, hľadanie ľahkých cestičiek a obchádzanie systému, zodpovednosť na úrovni pubertiaka sú dobre vlastnosti…max ma vyobjíma a pohladká, ale napr návšteva drahšej reštaurácie na narodeniny by nebola možna

svetlonos
Dnes o 20:04
@anonym_autor

@anonym_c4b925 Tak ono neviem či pohodlnosť, hľadanie ľahkých cestičiek a obchádzanie systému, zodpovednosť na úrovni pubertiaka sú dobre vlastnosti…max ma vyobjíma a pohladká, ale napr návšteva drahšej reštaurácie na narodeniny by nebola možna

@anonym_autor
Ty už si tu písala na podobnú tému, však? Že máš dobrú pracovnú pozíciu a nejaký kolega sa ti páči aj ty jemu aké on ťa rieši len ma akciách?

anonym_5d9141
Dnes o 20:07

Ja zas to mam opacne, mna chcu len take lenive typy muzov bez nejakych extra ambicii praca doma a to je cele, hobby nulove a tiez neviem preco ich pritahujem. Ja som extrovert kopec aktivit...

anonym_c4b925
Dnes o 20:09
@anonym_5d9141

Ja zas to mam opacne, mna chcu len take lenive typy muzov bez nejakych extra ambicii praca doma a to je cele, hobby nulove a tiez neviem preco ich pritahujem. Ja som extrovert kopec aktivit...

@anonym_5d9141 lebo pasivne cakas, kto nahodou pojde okolo a sa na teba nalepi. Ked obcas aktivne oslovis niekoho pri tom kopci aktivit, tak mozno najdes niekoho, s ktorym mate viac spolocne a ktory sa k tebe hodi lepsie.

autor
Dnes o 20:39
@svetlonos

@anonym_autor
Ty už si tu písala na podobnú tému, však? Že máš dobrú pracovnú pozíciu a nejaký kolega sa ti páči aj ty jemu aké on ťa rieši len ma akciách?

@svetlonos Áno 😐 nie kolega, kamarát…nekonečný príbeh s nim..popri ňom by sa mi páčili aj ini, schopní..ale tí mi žiaľ nevenujú ani len pohľad navyše

svetlonos
Dnes o 20:45
@anonym_autor

@svetlonos Áno 😐 nie kolega, kamarát…nekonečný príbeh s nim..popri ňom by sa mi páčili aj ini, schopní..ale tí mi žiaľ nevenujú ani len pohľad navyše

@anonym_autor
Veď Zbehňov normálne k psychológovi. Možno prídete spolu na to, prečo priťahuješ zúfalcov a tí lepší nejavia záujem 🙂. Možno ti to pomoze.
A v prvom rade toho kamoša pošli k vode. Nemá to zmysel. Takto keď sa s niekým motas, ostatní rovno dajú ruky preč. Vyžaruje s, že nie si úplne voľna a bude tam toho ešte viac. Možno nejaké bloky.

marca12
Dnes o 20:48

@anonym_autor Nie vzdy je to o tom,ze si zena nabali zabezpeceneho. Mnohi zacinaju od nuly a zeny ich lubili,aj ked nic nemali. Ze sa muzovi zacalao darit je aj stastie,ale vzdy je za tym aj obetava zena. Pretoze peniaze ti nespadnu z neba. Treba tvrdo pracovat,mat podnikaveho ducha a vediet sa obracat. Ta zena bola castokrat sama a vytvarala domov,kym on drel v praci.

autor
Dnes o 20:49
@marca12

@anonym_autor Nie vzdy je to o tom,ze si zena nabali zabezpeceneho. Mnohi zacinaju od nuly a zeny ich lubili,aj ked nic nemali. Ze sa muzovi zacalao darit je aj stastie,ale vzdy je za tym aj obetava zena. Pretoze peniaze ti nespadnu z neba. Treba tvrdo pracovat,mat podnikaveho ducha a vediet sa obracat. Ta zena bola castokrat sama a vytvarala domov,kym on drel v praci.

@marca12 to je asi skôr u mladych tak 20-30

autor
Dnes o 20:51
@svetlonos

@anonym_autor
Veď Zbehňov normálne k psychológovi. Možno prídete spolu na to, prečo priťahuješ zúfalcov a tí lepší nejavia záujem 🙂. Možno ti to pomoze.
A v prvom rade toho kamoša pošli k vode. Nemá to zmysel. Takto keď sa s niekým motas, ostatní rovno dajú ruky preč. Vyžaruje s, že nie si úplne voľna a bude tam toho ešte viac. Možno nejaké bloky.

@svetlonos Veľa čŕt správania otca, s ktorým ma zlý vzťah a takého muža by som nepriala ani nepriateľke

anonym_5d9141
Dnes o 20:54
@anonym_autor

@svetlonos Veľa čŕt správania otca, s ktorým ma zlý vzťah a takého muža by som nepriala ani nepriateľke

@anonym_autor a preco tu tak casto vypisujes?

biba_18
Dnes o 21:00

netriem biedu. ale ak by sme aj žili inak ako žijeme, asi by mi to nevadilo. už to tu bolo spomenuté - nejde o to…

autor
Dnes o 21:04
@anonym_5d9141

@anonym_autor a preco tu tak casto vypisujes?

@anonym_5d9141 až druhýkrát

andrejka1974
Dnes o 21:06

@anonym_autor ja som svojho muža spoznala , keď som mala 16 celý život robil stolára aj robí a je zručný aj v iných veciach sám rekonštruovali nás dom od dlažby cez okna dvere zárubne kuchyňu a dokázal nás uživiť a ja som sa starala o deti a sme spolu už krásnych 34 rokov ako manželia

anonym_df8415
Dnes o 21:19

Nie sme bohatí. Ale sme mladí a máme to, čo 90% ľudí v našom veku nemá. Muža som ľúbila v čase, kedy si ako môj frajer - študent nemohol dovoliť poriadne mäso a ovocia do sýta. Obaja sme hľadali u partnera isté predpoklady, povedala by som, že máme na seba dosť vysoké nároky, takže sme sa našli, prvá láska a rovno sa zobrali. Ale hej, hľadala som chlapa, ktorý sa bude snažiť, aby sa jeho rodina mala dobre. Nie, že by som ho odmietla pre peniaze, viď to, že som bola s ním v čase kedy ma nemohol do reštiky pozvať, ale vždy mal predpoklad, že chce makať, snažiť sa, dopriať deťom a žene lepší život než mal on. Neboli dôležité peniaze ale povaha a akási životná filozofia. Takže ja som čakala a čakala na prvého frajera svojimi nárokmi a vyšlo to. A tými nárokmi vôbec nemyslím peniaze. Ale to, že sa s ním môžem porozprávať o tom, čo ma trápi a on sa neurazí. Nikdy v živote mu nebolo jedno ako sa cítim a ako jeho správanie ovplyvňuje mňa. Vždy ma vypočuje a vždy sa nad sebou zamyslí. Čo tu čítam diskusie, tak toto je pomerne rarita. O to vďačnejšia som za neho. Takže v skratke: nejde o aktuálnu situáciu u chlapa ale o potenciál. A nemyslím len potenciál zarábať.

kkovacovak
Dnes o 21:29

@anonym_autor mňa zaráža otázka či za tým žena ide cielene alebo sa uskromní s tým čo príde. Ja som skôr prekvapená že to má niekto inak. Jasne že som čakala na takého muža. Mala som si zobrať nejakého ktorý nezaraba a ešte sa ani nestará? Hľadala som si muža s podobným sociálnym a finančným zázemím ako mám ja. S podobnou rodinou a výchovou. Ženy sa uspokoja s kýmkoľvek kto príde lebo majú naponahlo a potom to tak vyzerá. Nespokojnosť vo finančnej sfére, nestará sa o rodinu, o deti atď. Priťahuješ takých ľudí akým si človekom.

anonym_b28738
Dnes o 22:04
@luciaruz

Priznám sa, že moj muž je mega partia. Bola to láska na prvy pohlad, boli sme mladi, penazi nebolo. Dnes mame 40 rokov, dieťa, dost peňazí obaja, moj muž vyzrel do krásy a charizmy. Ideme si dream life, sme jeden pre druhého najlepsie kamarat. Vtedy ho žiadna nechcela, dnes mi ho vyspevuju do nebies.

@luciaruz ja tiež podobne.

anonym_b28738
Dnes o 22:08
@marca12

@marca12 pekne a pravdivo napísané. Môj muž tiež povie, že bezo mňa by nemal to dobré zázemie a podmienky. Dnes každý vidí len peniaze a to, kto sa ako má dobre. Ale čo bolo pred 30 rokmi a koľko úsilia a práce to stálo, už nikto nevidí.

anonym_1b9e54
Dnes o 22:20

Odpoviem ako zena v strednom veku. Vskutku nepoznam ziadnu zenu, ktora by isla cielene po solventnom chlapovi a aj si takeho nasla. Vzdy to bolo o tom, ze sa dali ako mladi dokopy, zalozili si rodinu, penazi z TPP bolo malo, chlap si urobil vlastny biznis a ten zafungoval, funguje a maju sa dobre. Je to pribeh aj nas- mna a mojho manzela. Nepoznam nikoho, kto by bol v 25 rokoch za vodou, dokonca ani v 30. Zabezpecenie a financne istoty prichadzaju vekom a skusenostami. A tvrdou pracou v neposlednom rade.
Uplne inou kategoriou su mlade dievcata, ktore idu tvrdo po peniazoch. Ziadna laska, city, pritazlivost, nic. Len tvrdo po materialnom. Ale aj take idu po chlapoch vo veku ich otcov, prave preto, ze ich rovesnici nie su este zabezpeceni.