Kde ste sa podeli staré snažilky?
caute krasky, vidim ze sa akosi k tomu nemate, zakladat pokracovanie nasej temy, tak to musim urobit ja 😀
ale uz ma to nebavi, uz som bola od 1 casti a teraz zacinam 4, som zvedava este dokedy 😒
stare kozy, kde ste vsetky?
dobré ránko bambuľky 😎
...anit, test leží na práčke xi a čaká na správnu chvíľu...dnes mi klesla teplota na 37,1...mrcha meška to je jasan, lebo každý mesiac dostanem o 3 dni skôr, takže už 5 dní 😉 😀 a mám príšerné tlaky v bruchu také zvláštne, nie ako bolesť pred mrchou...
...adka moja....ako oslava??? darčeky? hm?? dobré bolo?? 😵 😵 😵 😵
...katy..myslím na teba...nesmúť 😔 😔
Ahojte....mrcha mi meska 15 dni, v pondelok som si robila test a bol negativny....mam take slabe krce v podbrusku ale potom to prejde...co to znamena ?
cukruska mozes mat cystu...radila by som ti ist k lekarovi, nech sa na teba pozrie.
ahojte baby...... 🙂
cau lauritka... akooo????? 😉 co mas v maji aky test na hcg? nieco sa zadarilo????? 😵
Ahojte, mám len sekundu, musím žehliť.... 😠
Mimka, a prečo ešte netestíkuješ?
Lauri, ja viem že je skoro ale tento mesiac z toho určite nič nebude, lebo už ma začínajú bolieť aj prsia, ako vždy pred mrchou..... Ale Tebe držím palce!!!!! 😉
Cukruska, určite zájdi k doktorovi. 15 dní, že už dosť dlhá doba.
no ale inak sa nič nedozvieš ja by som už nečakala a šla v pondelok ale ty sa musiš rozhodnuť sama
lenze ja mam doktora u nas v nitre a zajtra ideme do blavy a prideme domov az v piatok
aha no tak čo narobiš. zaleží na pohlade možno v pohlade že zdravie je dôležitejšie by si šla. ale to je fakt na tebe .hlavne tam teda chod aspon potom nech ti spravi nejake vyšetrenia
ahojte dievcence 😵
prajem vam krasny, slnecny dnik 😵
mirka oslava v poho len vcera sme oslavovali a to este neboli vsetci 😝 a darcekov no kopa 😉 tak ako dnes teplotka?? ci uz rovno // palicovy test 😵 som zvedava
cukruska asi k tomu dr je najrozumnejsie ist 😉 drzim palce aby bolo vsetko v poriadku 😉
krásny začiatok týždňa 😵
...hlásim, že teplota klesla na 36,7 takže mrcha dofujazdi dnes večer naisto 😖 som s tým počítala ale aj tajne dúfala...nevadí...idem si po ďalšiu dávku clomhexalu a skúšame ďalej 😎
babule krasne ranko 😵
mirka to je mi luto, ale tak mrsina este nikde a mozno ani nedorazi 😉
Ahojte babule!!!!
Dneska je zase tak nadherne, ze? Tak som si povedala, ze umyjem okna 🙂 🙂 🙂
A ozaj, teplotka sa drzi na 37,1, uvidim, ak stihnem behnut do mesta tak kupujem test a zajtra testikujem.....
Všetkým Vám prajem pekné ráno 😵
Na chvíľu musím off, lebo mám dosť práce... ale ešte prídem 😉
mirka nevadi, buduci mesiac to pride, pevne v to verim, treba zaujat pozitivny postoj 😉 drzim palce 😵 😵
labelka sup testovat, to bude // 😵
adi nevadí jasan...všetko ma svoj čas... 😉 😵 ideme ďalej, aspoň doky nemusí brať krv 😀 aj testík som ušetrila xi 😝
...aj ja si myslím, že labelka bude dvojpaličková 😀 😉 🙂 tak šup šup a nenapínaj nás 😀
anit...nesmútim, už som si zvykla 😀

Mrchu čakám budúci týždeň vo Štvrtok. Dnes som si spravila testík a samozrejme.../......
Ale to som aj čakala 😉