Kde ste sa podeli staré snažilky?
caute krasky, vidim ze sa akosi k tomu nemate, zakladat pokracovanie nasej temy, tak to musim urobit ja 😀
ale uz ma to nebavi, uz som bola od 1 casti a teraz zacinam 4, som zvedava este dokedy 😒
stare kozy, kde ste vsetky?
Lauri, je krásna 🙂
Niektorý deň vložím fotku 😉
Je veľmi vďačná ale zas vie byť aj poriadne rozjašená a neposlúšná 😨
Novinami jej dávame na zadok ak s ňou už nevládzeme. Najviac dostáva kvoly našim dvom mačkám. Vždy ich naháňa, alebo si na ne skočí a naposledy akože "pohryzla" mačku do zadku 😀
Nejak ju musíme naučiť, že mačky sú naše... Ale ak niečo vyvedie, tak už vie, že je zle. Drahý je na ňu prísny a predsa Drahého má radšej ako mňa 🙂
Lauri, vložím ale až poobede možem, lebo Drahý mi napaluje fotky na CD. Vložím aj mačičky?
Prečo to amini zmažú?
Veď patria k rodine!!! Tak mi zmažú aj Drahého alebo rodinu? 😨
To fakt nechápem prečo... ☹
Veď naše zvieratká sú časťou rodiny!!!
Lauri, keď vložím, tak Ti napíšem 🙂
Pozerala si včera televízne noviny??? Utýrali 6 mesačného vlčiaka na smrť!!! Za toto by som zaviedla zákon aby za týranie odťali človeku ruky!!! Fakt nemám slov... 😢 😢 😢 😢 😢 😢
Budúci týždeň namňa myslite, 05.03 idem na stery... zas...
Dufam, že to už bude ok a možeme snažilkovať...
boze zaseee ☹ u zminuleho roku sa to stalo s este mensim malickym vlcaikom..svine..ja by som takym ludom dala odtat normalne ruky ako v stredoveku !!!
ok anit drzime. dufam, ze aloe papas poctivo;)
ahojky... 🙂
peja aké anti papáš na tu ureu myslím máš :(
lauri - ja mám ešte svoju lásočku v albume, nikto nezmazal zatiaľ 😠 😉
anit - daj cicušky, tie ja tiež môžem 🙂
adi, ako štátnice? 😉
Lauri, tak by sme prijali rovnaký zákon!!! Ja by som tiež dala odťať ruky!!!
Poobede vložím fotky 🙂
Lauri, papám vitaminy 🙂
Z propolisu a cesnaku aj z gelu mám už len polovicu, a z B12 ešte mám dosť 🙂
cicus ahoooj 🙂
duphaston tento mesiac neberiem, zbytocne by to bolo, ked nesnazilkujeme. Ale bola som z neho uplne v pohodke, mrcha dosla presne 28 DC, dokonca bez varovania 😀 nebolelo tolko brusko, ako inokedy....
mimka, beriem doxybene 😝
lauri - mam pozitivne testy na ureaplazmy 😝 vraj to moze byt pricina, preco sa nam nedari...
ked ich doberiem a kontrola bude ok, zacinam s duphastonom a v aprili laparka...
Juj Babiky, letím!!!
Teraz volal Drahý, že ide premňa, idú nám robiť z úradu kolaudáciu domu 😨 😨 😨
Juj, ale sa teším!!!
Držte palce nech je všetko ok 😨 😨 😨
Letiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim...........................
peti tak ho tusim budes lepsie znasat ako ja 😉
mirka ahooj 😵 kde sa tolko flakas?? uz som ta davno nevidela, tak ako sa mas?? ale ako ta poznam tak uz tu nie si a odpovede na otazky nedostanem 😀
statnice, no este ani neviem ze ich mam, teda bakalrsku by som uz mala zacat pisat, aale tak sa mi nechce 😝
teda vy ale mate krasnych psikov 😵
cica, ty maska jedna 😀 😀 😀
nastastie, mi ten duphaston nic nerobi, pribrat som pribrala, ale to mam za to, ze zeriem 😝
tak teraz drzim dietu, tak mi treba 😝
Som tu 🙂
Kolaudacia (prehliadka) bola ok 😉 Už musíme počkať len na papiere. Veľmi sa teším!!!
Lauri, havino má 14 rokov??? 😨

🙂 anitka to ju teda dobre vykrmujete ...moj maly si drzi svoju vahu max 5 kg.. 🙂 ale urcite je vam velmi vdacna ... to je na nezaplatenie..az do konca zivota vam bude verna..kiez by taki boli aj muzi 😀