icon

Kde ste sa podeli staré snažilky?

andrea52
9. okt 2007

caute krasky, vidim ze sa akosi k tomu nemate, zakladat pokracovanie nasej temy, tak to musim urobit ja 😀
ale uz ma to nebavi, uz som bola od 1 casti a teraz zacinam 4, som zvedava este dokedy 😒
stare kozy, kde ste vsetky?

lauritka
27. feb 2008

ahoj lesis ako tehulkujes??? 🙂 ano daj si fotecku...

lessie
27. feb 2008

jej lauri ahojček. Dobre si tehulkujem, cítim sa celkom fajn, len sa mi sem tam motá hlava. A fotečku si nejakú dám, skúsim večer niečo vybrať. Ozaj, už si prevetrala korčule?

lauritka
27. feb 2008

lessik este nie..ale chystma sa v marci ;) zatial chodim vylihovat len na ceragem a doma mam orbitrec 😅

lessie
27. feb 2008

fuu aj tak si dosť aktívna 😅 . Aj ja rozmýšľam, že cez víkend ak bude pekne, tak ich vytiahnem. Veď len tak opatrne, to hádam môžem.

a2303
27. feb 2008

Ahojte 🙂

Dnes som toho mala dosť a nestihla som k Vám prísť ☹

Lauri, fotky som skúšala vložiť ale sú veľké. Skúsim zajtra. Alebo mi daj mail a pošlem Ti krásavca v maily 🙂

Prajem Vám krásny večer 🙂 Ahojte

lauritka
27. feb 2008

dobre anit idem ti email napisat do IP dakujem 😉

andrea52
autor
28. feb 2008

kocky prajem krasne ranko 😵
lessie 10 tt 😵 😵 no krasa 😉

a2303
28. feb 2008

Dobré ránko 😵

Lauri, ďakujem 🙂

lauritka
28. feb 2008

zlatunka je..mne sa pacia tie uska..jedno dole a jedno hore ..dakujem 🙂 som zvedva aj na dasie 😉

a2303
28. feb 2008

Lauri, nemali sme ju srdce tam nechať... Už nám pekne podrástla 🙂 Je fakt úžasná!!!
Cez víkend k nám večer prišli priatelia, ja som ich vobec nepočula klopať (ani neklopali), len som na to vyšla, že malá štekala ako by bola dospelá 😵 😵 😵
No zlatá je!!! 😵 😵 😵

a2303
28. feb 2008

Rychlo som ju vložila aj do albumu... Ale zachvílu to asi zmaže admin, lebo tam mám len túto jednu fotku 😕

lauritka
28. feb 2008

anit dosmrti vam bude vdacna 😵

a2303
28. feb 2008

Je fakt úžasná!!! 😵
A ešte keď sa cez víkend s Drahým válali na terase... 😵 Bola šťastím úplne bez seba 🙂

lauritka
28. feb 2008

😀 joj moj maly miluje ked sme vsetci traja v posteli..ide sa rozpadnut 😝

a2303
28. feb 2008

😀 😀 😀 To si viem predstaviť 🙂 🙂 🙂
Váš už musí byť veľmi múdry a poslušný!!!

lauritka
28. feb 2008

joj az primudry niekedy anit ;) pudlici su velmi inteligentne psy....vedia ako sa maju tvarit 😀

a2303
28. feb 2008

To som ináč počula aj ja, že pudlici sú veĺmi mudre a učenlivé psy 🙂
No nenudíme sa 🙂

lauritka
28. feb 2008

anit no a kedy uz zacinate ;) snalizkovanie 🙂

a2303
28. feb 2008

Ahojte 🙂

Lauri, prepáč Moja, ja som si nevšimla, že si mi písala... ☹

Začíneme, keď mi doktor potvrdí, že už nemám baktérie 🙂
05.03 idem na stery a asi potom o týždeň na to budú výsledky... Už sa fakt neviem dočkať!
Len sa veľmi bojím, či budú ok. Posledné dni ma bolí maternica... 😒

lauritka
29. feb 2008

anit drzim ti palce. dufam, ze ti to aloe zabralo. ako ta boli ?? tlaky alebo picha?? raz som mala zapal maternice a tak to neprijemne bolelo a pichalo. 😒

a2303
29. feb 2008

Dobré ránko, Lauri tak ma bolí ako pred mrchou... ale dosť intenzívne a nie vždy.... 😖
Z čoho si mala zápal maternice??? 😨

lauritka
29. feb 2008

neviem anit... 😒 dal mi vtedy antibiotika... a kolky den cyklu vlastne si teraz ? ja mam blby pocit ako na mrchu tiez..chvilkami..ale este je skoro samozrejme 😅

a2303
29. feb 2008

Bolí ma hlavne večer a trošku sa mi aj nafukne brucho... ☹ Teraz som 22-23 DC...
Ak mi tam zas objaví nejaké bacile, tak už fakt budem smutná... ☹

lauritka
29. feb 2008

dufajme ze nie anit... drzim ti palce.

a2303
29. feb 2008

Ďakujem Lauri... Už aby som to vedela, výsledky budem vedieť asi až o 2 týždne 😠

Ináč ako??? Piatkuješ??? 🙂

My sme včera boli s Drahým a mojím bratom (teraz bude maturovať) na doučovaní z účtovníctva od 5tej do 8mej - večer. Aj dnes ideme, ale fakt sa teším!!! Jednoducho profesorka je božská!!! Vysvetluje skvelo a vie žiaka zaujať!!! Moj brat nemá v láske školu (zdedil to po ocinovi 😀 ) ale včera mi povedal, že sa teší na dnešné doučovanie 😉

a2303
29. feb 2008

Lauri, nevieš náhodou kedy začne propolis účinkovať?
Beriem 2 tbl denne.

lauritka
29. feb 2008

jaj anit..nejak si mi zanilklav tych temach 🙂 podla mna ucinkuje hned ;) je to prirodne antibiotikum.

a2303
29. feb 2008

Jaj, dúfam 🙂
Už by som chcela snažilkovať 🙂

A Ty Lauri ako? Ovu bola?

a2303
29. feb 2008

Bežím na obed 🙂

Dobru chuť aj Vám

lauritka
29. feb 2008

anitka ano bola..uz som 4DPO... pa pa