Kde stiahnem knihu A dosť?
Ahojte,
chcem sa opytat,ci sa neda niekde zdarma stiahnut kniha A dost!
V MARTINUSe ju maju...a ked nebude ina moznost,objednam,ale uz kupujem tooolko knih,ze musim hladat aj ine,lacnejsie cesticky,inak nebudeme mat,co papat 😀
@terezka1947 netrap sa tym, robi sa to vsade na svete a nerobis ziaden zlocin.je to verejne pristupne na nete a autori uz davno neziju len z honoraru z toho diela
@sasavi
ved prave,preto som sem aj napisala,ale takuto reakciu som fakt necakala....
@sasavi, ak autor hodi svoje dielo na net a da ho volne k dispozicii - tak je volne k dispozicii a kazdy si ho moze zadarmo stiahnut. Staci sa pozriet na iTunes, kolko titulov je zadarmo. Filmy rovnako. Takze pleties jablka s hruskami.
Davno mi nebolo z diskusie na koni tak blivno ako z tejto (autorku z toho nevinim, opytala sa nevhodne a dostala prikre odpovede), ale toto poklepavanie si po pleciach, ako pohoda, vsak kazdy z nas obcas cosi slohne, tak kde je problem, je nechutne.
@terezka1947 ale v pohode, ked niekto ma link tak ti da, to je jeho vec, ja pisem len fakty coho sa akoze dopusti ak to nie je verejne stiahnutelne. jasne spievankovo leti stiahnut atd... ale je to rodziel, keby si tu dala link ze baby tu mate aka super kniha - tu sa da precitat. ale prepac, nechcem ti vysvetlovat ty vies ako som to myslela. blbe to riesit takto verejne, radsej status a cez ip. oznacit ta za zlodejku bolo fakt prehnane.
ano, zmenme myslenie a kupujme si iba kvalitne veci v originaloch. Ja tak uz robim. Kym v minulosti som kupovala minimalne jedno original hudobne CD mesacne, a ani mi nevadilo, ze sa mi 30 % piesni nepacilo, dnes su to mozno dve CD rocne a na nich sa mi musi pacit vsetko. Knihy si tiez poctivo vyberam. Gema so sozou nech si trhnu. Za to, co im platime by sme mali mat co to "zadarmo".Darmozracom peniaze nedam 😀 😀
@sedmokravka
vies,doslo mi,bohuzial neskoro,ze toto nebola najvhodnejsia cesta ku knihe....ale myslim,ze takato burliva diskusia nebola potrebna
@terezka1947 viem, sory ale si na portali plnom nedocenenych, zakomplexovanych a neukojenych zien, co si cakala 😀 😀 😀 nechcem nikoho urazit, ale toto je fakt slaby odvar niektorych nedorozumeni ake tu vznikli. ja tu chodim uz len pre zabavu. moze si joj a markiza vytvorit aj 10 kanalov, na modrykonik to nema
@sedmokravka 😀
už som videla hádať sa o všeličo,ale toto zatial vedie!!! aj tak každá čo tu píše o kradnutí, to robí tiež.....
@sedmokravka ja som sa tu zaregistrovala iba nedavno a to iba preto,ze jedna baba potrebovala utesit po smrti mamky a kedze ja som nedavno o oboch rodicov prisla,chcela som ju povzbudit...doteraz som MK iba citala a kedze nemam sa koho na kadeco opytat,rada som citala rady vas-skusenych mamiciek...ale neviem ci sem este budem chodievat...a ak,tak iba citat.....snazim sa poradit kazdemu ako sa da,ked mu uz inak pomoct nemozem...a nakoniec toto...nechapem...ak naozaj kazdemu zalezi na lepsej spolocnosti,tak o tom netreba na MK pisat,ale robit to naozaj...
@terezka1947
skusila som ju pohladat ale nenaslo mi ju ani v pdf ani v nijakom formate na stiahnutie... 😒
Ja umrem ake su niektore matky sväatice stát sa okradá o milióny rozpredáva sa zachvilu nebudeme mat co do úst a niektoré riešia kto si čo stiahne ja stahujem stále vseetko co sa len da 😎
Pre Boha to co tu riesite??? Fakt tato tema vedie c. 1 🙂
A okrem toho treba mat radsej burlivu diskusiu na to ze nam zoberu prispevky pri nar. dietata. a nie ze si niekto stiahne nejaku knihu 🙂 ale inak je ta kniha dobra🙂
@terezka1947 necitala som vsetky prispevky, ale stahovanie nie je nezakonne, takze smelo do toho 🙂
nezakonne je uploadovat to na net
@mima4
fúúú tak toto bolo aj na mňa veľa aby sa otázky o radu zrazu stalo moralizovanie , zlodejina , boh a vlasť ??!!! haloooo nie toho troška moc na jedného ??!!! chcela len poradiť a ak sa ti @ mima4 to nepáči fajn je to tvoj názor ale nemiešaj všetko a nepleť si dojem z pojmom !!! trocha tvrdá odpoveď a vlastne všetky tvoje odpovede akoby si si všetko za všetkých potrebovala vyventilovať na jednom človeku a @terezka1947 prosím nevšímaj si to 😉 dnes som čítala o tej knížke a tiež si pojdem " nejako " zohnať " ukradnúť " vyzerá byť zaujimavá 🙂
Čo je na tom, že si chce stiahnuť knihu? Keby som knihu nedostala na Vianoce do daru, tak ti ju dám! Ale to by ti prinieslo len nešťastie.
baby, fakt ste tu ako "prdnute" niektore - s prepacenim... normalne sa mi rozum zastavil co tu uz riesite 😕 😕 😕 😅
@terezka1947 Skúšala si aj knižnicu? Využila by som aj takúto možnosť.
@akramgad mam ju ukradnutu v AJ ak by niekto chcel! 😕
@tortelinka 😉
@terezka1947 snad prezijem tie utoky 🙂
@tortelinka budem(e) ta branit spolocne 😀
Kočky ja tú knižku mám rozčítanú, som v strede knihy a po pravde príde mi dosť nudná...
aj ja ju mam stiahnutu v AJ, pustite sa do mna!
@terezka1947 no fakt MK je lepsi ako hociaka telenovela , do basy rovno s nami vsetkymi co zapiname youtube a uloz.to ,, ako ked chces ja tu knihu mam ja ti ju poziciam ak si z ke 🙂 je peeeeckova maleho som sa nej naucila spinkat celu noc bez jedinej slzicky 🙂

@sasavi poviem ti,ze sa fakt neviem dostatocne vynacudovat...uz som sa aj ospravedlnila a stale mi nieco treba vysvetlit...no nic,clovek sa uci cely zivot,tak citam a ucim sa.