icon

Kde sú Ukrajinci? Čo sa deje?

daniela2202
27. jan 2024

Akosi ich nevidieť.... čo sa deje?

Strana
z3
valeria_h
29. jan 2024

@stanulienkat Veruže ty si nenecháš ujsť príležitosť druhých urážať 😛 Ja už som predsa občan, už som to písala 🙈

zuzulka558
29. jan 2024

@valeria_h už som si to všimla aj ja niečo iné napíšeš skúsenosti s nimi aj zlé a ide to,, nenávidím ich ale dcére dovolím stále takých 5 rokov mat naj kamoša Ukrajinca aj ju k nim púšťam on k nám 🤣🤣🤣 z rodičmi si rozumieme sú slušný robia 🤷‍♀️ cez víkend ide s nami na výlet ale tak aspon je sranda keď som to čítala

valeria_h
29. jan 2024

@zuzulka558 A už si dezolát a závidíš im vojnu 😁 No ja sa na tomto len smejem, viem, že nie som dezolát a neživím v sebe nenávisť, mám s nimi poväčšine veľmi zle skúsenosti, keby som ich napísala tak mi to nie je nič platné, lebo podľa nich si vymýšľam. Ukrajinci a Rusi sú jedna banda, česť výnimkám. Drzí, arogantní, hluční...sú taká nátura. Ale trpieť to teda nemienim, majú sa prispôsobiť krajine kde žijú.

valeria_h
29. jan 2024

O mojej kresťanskej láske za 3..2..1.. 😛

zuzulka558
29. jan 2024

@valeria_h tiež si myslím, keby mi ničili majetok takisto ich zbalim a nestarám sa co s nimi bude,, a dole mladá sa ukludnila, pochopila ze potom budem ozaj búchať a náročky hádam si nemyslí ze príde a bude robit poriadky búchať na stenu keď ti aj niečo padne 🤣 už aj zdravit začala pochopila ze náš vchod funguje jeden za druhého

siska53
31. jan 2024

@daniela2202 tu ich je kopec... Aj v triedach v skole, aj po ulici, doprave ci obchodoch...

Strana
z3