icon

Kde všade ste mali sex?

oalaa
9. jún 2009

Ahojte babulky, mate nejake zaujimve, extremne resp.nezabudnutelne miesto na ktorom ste zazili sex? Alebo.....nejake trapasy,ktore sa vam stali pri sexe? 😀

zuzidr
9. jún 2009

mna na to MM vždy nahováral ale sa bojím že ked príde "to" tak havarujeme 😀 😀 😀 😀

jonatanka
9. jún 2009

no no snad uz vsade, naj to bolo v pracovni draheho mami, adrenalin az ... , hlavne ked chvilu po tom ako sme skoncili ona prisla po pradlo 😅

majula
9. jún 2009

denisocka...na také niečo by som sa ani ja už nikdy nedala nahovoriť....lenže 10 rokov dozadu, ajajaaaj, to bolo trošku iné obdobie 😅

denisocka
9. jún 2009

no asi ani tolko aut nejazdilo,dnes ma dialnici keby ste to uroblili,tak by ste ešte stihli byť v prvych spravach o 17.00 na markize 😀

denisocka
9. jún 2009

a take že vytah,vlak.... to ani pomylsenie ... obdivujem niektorych 😝 ja som fakt konzerva konzervovná

erikasadek
9. jún 2009

deni a co poveis v lietadle, teda v kabinke.. 😉

majula
9. jún 2009

Bolo to v noci...autá žiadne...a chvála bohu ani policajti, keby nás zastavili a povedali by dotyčnému nech si vystúpi 🤐 no neviem 😀

denisocka
9. jún 2009

erika,a lietadla maju kabinky? 😅 ja som letela len raz,takým malým humusom - HEMUS do Bulharska,a neboli tam kabinky -iba na priručnu batožinu 😀

zuzidr
9. jún 2009

dotyčný by povedal policajtovi: ved stojím !!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 😀 😀 😀

denisocka
9. jún 2009

majula,ešte že tak .... že v noci,a ešte že mi necestujeme v noci,aby take dačo nenapadlo aj mojeho-boh ochranuj

denisocka
9. jún 2009

a keby sa tak zasekli,a museli by policajti vyprostovat majulu 😝

babatko88
9. jún 2009

fúúú, tak to by som nemala odvahu, náhodou ste mohli skončiť aj niekde mimo cesty s rozbitými hlavami, to by sa potom ťažko vysvetľovalo 😒
ja na biliardovom stole a v mori (ostatné je normálka) 😅

majula
9. jún 2009

Jaj sa tu smejem 😀 😀 😀
babatko vtedy mi to bolo šuma-fuk....za to teraz by ma muž nenahovoril ani na sex v odstavenom aute...teda nenaštartovanom 😕

trixi
9. jún 2009

zienky, tak sa smejem 😀 😀 😀 . Normalne neverim, teda majula to mate velke auto, alebo ste obaja drobnejsej postavy. Hoci za mlada by sme sa aj my tam zmestili, teraz by nam zavadzali nase bruska 😀
U nas za mlada na kamaratovej svadbe v parku pri zamku Hluboka na lavicke, v tu chvilu tam nikto nesiel. Bolo to po obede, za svetla. Dnes nechapem, ako som sa dala nahovorit. No mladost - pochabost.
Erika, chceli sme minuly rok v lietadle na zachode (nudili sme sa pri 10 hod. lete), ale nejako sme sa tam nemohli umiestnit, tak sme to vzdali. No hold sme velky ludia 😀 .

markiza
9. jún 2009

deni, tie kabinky mala erika na mysli wc 😅

erikasadek
9. jún 2009

deni, ja sa tak blbo vyjadrujem.. 😅 presne ako markiza.. no zachodove, ale su niektore vatsie a ciste.. zalezi na spolocnosti.. 😀

roasha
9. jún 2009

ze mnaaaaa to vtedy nenapadlo..... 😅 😀

erikasadek
9. jún 2009

ze.. 😀

roasha
9. jún 2009

my sme boli "spenerom",a bolo to aj tam cistucke 😀

anarida
9. jún 2009

😀 baby 😀 no ja z Vás nemôžem 😀 😀 😀 ja som take zaujímave...no na SŠ na WC u chalanov a v satni v Telocvicni 😀

krasuliak
9. jún 2009

bol tu uz cintorin? 😅 😅

anarida
9. jún 2009

krasuliak 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

babatko88
9. jún 2009

fuuuj, cintorín? ani za svet

denisocka
9. jún 2009

😀 😀 😝

oalaa
autor
9. jún 2009

krasuliak: este ze pri nejakom burlivom orgazme tam nevstal niekto z mrtvych 😲 to by ste mali publikum 🤐

mima1
9. jún 2009

ja nebudem pisat kde ale napisem nieco ine. o tom aute po ceste. niekolko rokov dozadu sa vraciame zo sluzobnej cesty a zrazu objehame auto a pozeram vedla co slo auto tak za volantom chlap a zenska sklonena v jeho rozkroku. ale nespala tam... 😀 😀 😀 to som akoze nechapala

krasuliak
9. jún 2009

ja som nevedel kde som 😝 😝 da sa povedat ze som bol znasilneny 😀 😀

mima co si na tom nechapala?? 😅 😅

sstefi
9. jún 2009

mima1, som zvedava, ktora tu napíše ako prvá, že to mohla byt práve ona, koho si videla 😀 😀 😀
dobrá tema 😀

denisocka
9. jún 2009

mima,ktovie či to nebola zas majula 😀

sstefi
9. jún 2009

aj to som sa prave chcela opytat, že čo sa na tom neda chapať, vidim, že keby si potrebovala niečo vysvetliť, tak neni problem.... 😉 😀