icon

Kde všade ste mali sex?

oalaa
9. jún 2009

Ahojte babulky, mate nejake zaujimve, extremne resp.nezabudnutelne miesto na ktorom ste zazili sex? Alebo.....nejake trapasy,ktore sa vam stali pri sexe? 😀

babacik
27. nov 2009

sendy:vidim ze uz ti nieco take asi vrta v hlave dlhsie 😉.

katrin:tak to sa ti kyvali nozky vo vzduchu 😀 😀

katrin21
27. nov 2009

nekývali.. aksa dobre pamatam, atk sme to robili po sediacky,.... 😀

auriane
27. nov 2009

Nie, ležala som na ňom 😎 Žiaľ, je to tak. Je tomu už skoro dvanásť rokov a hanba ma doteraz neprešla.

amadora
27. nov 2009

na poľovníckom posede, v aute, v Hrone, v stodole, v prírode všade možne, na stavbe domu... 😀
a čo nikdy nepochopím ako som sa dala nahovoriť, pod dekou v obývačke pri svokrovcoch pozerajúcich TV 😀

babacik
27. nov 2009

auriane:je to trosku take zvlastne,ale ja osobne ta neodsudzujem 😉 ale mas pravdu ta hanba asi zostane,v nasich hlavach 😒

dzio2
27. nov 2009

baby ako ste sa rozbehli 😀 ja zase svojho muza zapana neviem donutit k sexu za volantom pocas jazdy stale zastavi a vravi mojenko preboha prestan chces aby sme sa zabili?a ja mu poviem nie ja si budem robyt co potrebujem a ty iba soferuj.tak potom stojime niekde kym sa ukludni a vravi ,este raz a vysadim ta , baby poradte 😀 😀 fintu 😀

katrin21
27. nov 2009

a s monim terajsi priatelom sme sa raz miliskovali v aute za lesoparkom, na kraji takej cesticky a sem tam mozno aj niekto presiel okolo.... he he.

babacik
27. nov 2009

zeny to mame chutky,nie 😀 😀
dzio:to je tazke radit,ked nevieme aku ma povahu ako by to zvladol,za tym volantom 😉 😉

marianka1122
27. nov 2009

ahojte.to su chutky,ja som si uzivala v pivnici panelaku,aute aj na kapote auta,dost nepohldne,na balkone,kupelni na pracke,sprche po stojacky,vo vani,pri vode neskoro v noci,v bazene,v prirode.To boli casy.

leniciatko
27. nov 2009

júúúj,nech už je noc..... 😀

sendyhubka
27. nov 2009

babacik, veru dlhsie,
neviem co sa to somnou robi ale v poslednom case mam stale chut.
Boli sme v cukrarni na kave a ked si vyberal, ze ktory kolac si da, tak sa nahol poza mna a ja som ho ochytila, aj zabudol co si chcel dat, ale potom pri stole sa celkom usmieval 😝

katka1981
27. nov 2009

sendy, kolko mas rokov? co sa ti zobudil nejaky hormon? 😀

sendyhubka
27. nov 2009

vela 40. No asi sa prebudilo sexuchtivych hormonov vela 😀 , sme spolu sedem rokov, ale tento posledny sa nestaci cudovat, co sa sexu tyka. akurat ze on je trosku rezervovanejsi, je starsi ma 46/ale nevyzera/ 😎

babacik
27. nov 2009

sendy:tak ja som o 4roky mladsia,ale chut na sex som nejako stratila 🙂 🙂 a nie je to v mojom chlapovi,ale vo mne a neviem co sa to vlastne deje ☹ ☹

sendyhubka
27. nov 2009

tak pred styrmi rokmi som to mala ja asi tak akurat 🙂 ale teraz je to, tiez ani neviem poriadne co. Rano ked odchadzame z domu a ide mi dat pusu, tak vyzadujem taku poriadnejsiu. 😔
Chcela by som skusit dake netradicne miesto kym ma to drzi, lebo to ma urcite cochvila prejde. Ci?

leniciatko
27. nov 2009

už sa teším ked budem mať 40! 😀 a mm 47, och, to bude sexu! ani zamlada si tak nez........... fúúúúúúj škaredé slovo som použila. 😀

leniciatko
27. nov 2009

už sa teším ked budem mať 40! 😀 a mm 47, och, to bude sexu! ani zamlada si tak nezat........... fúúúúúúj škaredé slovo som použila. 😀

sendyhubka
27. nov 2009

😀 a ako dlho este budes cakat? Aj ked podla toho ako super reagujes, nezda sa mi, ze by si mala malo tr....... 😀 😀

leniciatko
27. nov 2009

no, ešte nejaká voda pretečie. už len 8 ! ☹

leniciatko
27. nov 2009

len či to bude s mm ???? 😵 😵 😵 😵 😵 😵

sendyhubka
27. nov 2009

tak hadam hej, aj ked zivot sa niekedy zmeni v sekunde ☹
inak ako to stihas reagovat na viac tem, ja len citam a v jednej odpisem a chcem v druhej a uz su dalej od mojej myslienky 😖

leniciatko
27. nov 2009

to ja som taká rýchla rota. aspon na niečo. a ešte pokrikujem na deti,kontrolujem,či majú zuby umyté.... a kontrolujem muže,nech niečo v noci je.... 😀 😀

marianka79
28. nov 2009

ja by som si skorej dala otázku kde som ešte sex nemala? 😀

leniciatko
28. nov 2009

marianka,to je dobré. 😀

sendyhubka
28. nov 2009

marianka, tak daj tip kde si nemala a kde by mohol byt
ideme teraz do mesta otvorili u nas Jysk, ale po obede by som mohla nieco poriesit 😝 😕

amadora
28. nov 2009

no mňa láka ten výťah, biliardový stôl, piesočná pláž... 😅

simona55
28. nov 2009

amadora, to ste suprovo spravili ze ste aj vrchol dosiahli 😀 😀 😀 😀 😀 a svokrovci su alebo v tedy boli starucky? tak to to si neviem predstavit 😀 😀 😀 😀 😀

vladkaz1
28. nov 2009

na biliarde som to mala 😀 😀 , no a este sme ani nezamkli podnik, to bolo vzruso 😀 😅 po zaverecnej .. ale nevedeli sme o tom, ze sme nezamkli 😀

simona55
28. nov 2009

no Vladi ,co sa otebe dozviem, dobre ze som ta sem pozvala, 😀 😀 😀 😀 dobre ti to padlo?

vladkaz1
28. nov 2009

NO dobre , 😀 😀 😀 ale nebolo to s mojim MM lom 😕 este som o nom ani nevedela ...
Aj na okne je pohoda na parapete 😅 ... 😀
Ajstak najkrajsie je to s MM lom 😅 🙂
Podla mna v aute je to hrozne ... 😝
Celkom pohoda na pracke a tak .. 😀 viacej uz nepoviem 🤐