icon

Kde zohnať jazvečiu masť?

katussska24
5. sep 2011

Milé mamičky aj nemamičky 🙂 Prosím o radu !!! Máte niekto dôverhodný zdroj, kde zohnať jazvečiu masť? Je to vraj zázrak na priedušky, vykašliavanie hlienu a pod. Máte nejaké skúsenosti kde sa dostať k PRAVEJ masti? 😕

kviotecek
23. dec 2017

@efelinka2002 jazvec sa striela niekedyv septembri co sa predavala tento rok to uz je rozchytane

efelinka2002
23. dec 2017

@kviotecek Škoda ☹ Ďakujem.

kaja73
23. dec 2017

@efelinka2002 http://www.liecivemasti.com/products/a100-cisty... da sa kupit tu..nie je ale zrovna lacna...

efelinka2002
23. dec 2017

@kaja73 Ďakujem, chcela by som skúsiť taku priamo od polovnika.

aduska_ba
16. jan 2018

Vie mi niekto poradiť, kde zoženiem borsučiu masť?

efelinka2002
Autor odpoveď zmazal
efelinka2002
Autor odpoveď zmazal
efelinka2002
Autor odpoveď zmazal
efelinka2002
19. jan 2018

@aduska_ba Podla toho, co som nasla na internete, borsuk = jazvec.

mia66
Autor odpoveď zmazal
ajbka
21. mar 2018

Kup Poľovníctvo rybárstvo časopis, alebo prelistuj v hypermarkete, tam sú inzeráty

mlpj
27. apr 2018

@ajbka zdravim, v ruskych predajniach dostat kupit jazveciu cize (borsuk/ mast priamo na uzivanie..kupila som ale stoji 1OO ml 14.90 eu, momentalne to uzivam...

babina_33
27. apr 2018

V ruskych predajniach @mlpj? To kde su take predajne?

mlpj
27. apr 2018

@babina_33 takato predajna sa nachadza u nas v Piestanoch ale citala som vyssie ze je aj v Cadci

solimm
29. apr 2018

Za par dni budem vediet pomoct s mastou. Budem mat asi 4 litre. Len si nevieme zladit kvoli praci vikendovu navstevu.
Pozor na podvodnikov, casto predavaju miesanu bravcovu s kacacou.
Pozor, tato mast nema zapachat, mamat taky akoby zemity zapach, ked moc zapacha, tak je prepalena a je to pre deti uplne nechutne. Jedia ju s odporom.
Tato je stapana s vodou v hrnci, je to sice omnoho dlhsi proces, ale mast neprihori, ma krasnu farbu a nepachne.
Ja ju davam roky detom, odporucam zohriat deci mlieka, kavovu lyzicku medu a lyzicku masti, pozor nikdy nezohrievat v mikrovlnke. A potom lyzicou vsetko vychlipat...ak nieko tvrdi, ze mlieko zahlienuje, tak ma pravdu, ale nie v kombinacii s medom.
Davat to deckam na vecer a uvidite neskutocne zlepsenie na druhy den.

saska1111
29. apr 2018

@solimm ahoj ja by som ju potrebovala pre 11 mesacneo moze sa mu dat myslim aspon natriet na hrudnik ma totis zapal pluc je velmi zahlieneny a nie anie aby nadch prestala stale je vodnata a preto je aj taky chory asi zajtra pojde do nemocnice ale aj tak by som ju chcela odkial ste prosim

saska1111
29. apr 2018

zhanam jaazveciu mast v okoli michalovce kto vie nech sa my ozve co najrychlejsie surne ju potrebujem pre maleho

mlpj
30. apr 2018

@saska1111 skuste pohladat neaku rusku predajnu ak tam mate ,tam ju budu mat urcite ,je to 100ml a stoji 14.90eu, od sukromnika teraz asi tazko....snad som trocha pomohla 🙂

solimm
30. apr 2018

Saska1111: ked ju budem mat, urcite to sem hodim, to sa rozchyta za par hodin.
Ako vravim, nemam kedy sa s tym znamym stretnut, vzdy nieco do toho pride.
Ak si ju zozenies, natri hrudnik, ale aj chrbat. Niekto dava igelit, my sme to prekryvali vreckovkou alebo servitkou a na to tesnejsie oblecenie.

pe5ka1
10. máj 2018

@solimm ja by som tiež vzala ak máte

saska1111
11. máj 2018

@solimm ahoj nezohnala som ked budete mat dajte vediet prosim

efelinka2002
12. máj 2018

Pridávam moju skúsenosť: nám oveľa viac ako jazvečia masť pomohol inhalátor a pravidelné inhalovanie vincentky , ale asi je to individuálne.

bazoskaa
12. máj 2018

u nás vyborne funguje tymianovy krém taktiež riedi hlien, uvolnuje dychanie ,zmierňuje bolesť pri vykašliavaní a pomáha sťahovať teplotu..skúšali sme tiež masť ale bylinky sú u nás účinnejšie..vela zdravia všetkým želam 🙂

mlpj
13. máj 2018

@efelinka2002 urcite pomaha to inhalovanie, tiez som to pocula a hlavne vincentka, ale tato mast ktoru ja spominam je na normalne vnutorne uzivanie, ja som si davala 2X za den po kavovej lyzicke a to mi fakt pomohlo.....

efelinka2002
13. máj 2018

@mlpj Aj my mame doma jazveciu mast, dost dlho som ju zhanala. Natierali sme, robili zabaly aj pili s cajom, vela som si od nej slubovala, ale synove kasle ustali napokon az po pravidelnom inhalovani vincentky. Skusali sme vselico, uz som bola zufala, najma nocne zachvaty kasla boli hrozne, nastastie som sa tu na MK nahodou dostala k diskusii o inhalatoroch a jeden rovno kupila a nam az toto zabralo. Ale ako vravim, je to asi individualne, kazdy si musi vyskusat, co mu najlepsie vyhovuje a pomaha. Vela zdravia 🙂

saska1111
13. máj 2018

@efelinka2002 KDE ZOHNAT TEN INHALATOR PROSIM A KOLKO O TAK STOJI

efelinka2002
13. máj 2018

@saska1111 Napisem sukromnu spravu 🙂

nelinka369
30. jún 2018

@solimm dobrý deň, aj ja by som vás poprosila o to masť, určite zoberiem 🙂🙂🙂

huahua
30. jún 2018

@solimm Wau, prosím Vas, odkiaľ máte teraz este 4 litre jazvecej masti? 😯 Veď teraz uz nema takmer nikto a všetci čakajú na novú...