Kde zohnať jazvečiu masť?
Milé mamičky aj nemamičky 🙂 Prosím o radu !!! Máte niekto dôverhodný zdroj, kde zohnať jazvečiu masť? Je to vraj zázrak na priedušky, vykašliavanie hlienu a pod. Máte nejaké skúsenosti kde sa dostať k PRAVEJ masti? 😕
@kviotecek Škoda ☹ Ďakujem.
@efelinka2002 http://www.liecivemasti.com/products/a100-cisty... da sa kupit tu..nie je ale zrovna lacna...
@kaja73 Ďakujem, chcela by som skúsiť taku priamo od polovnika.
Vie mi niekto poradiť, kde zoženiem borsučiu masť?
@aduska_ba Podla toho, co som nasla na internete, borsuk = jazvec.
Kup Poľovníctvo rybárstvo časopis, alebo prelistuj v hypermarkete, tam sú inzeráty
Za par dni budem vediet pomoct s mastou. Budem mat asi 4 litre. Len si nevieme zladit kvoli praci vikendovu navstevu.
Pozor na podvodnikov, casto predavaju miesanu bravcovu s kacacou.
Pozor, tato mast nema zapachat, mamat taky akoby zemity zapach, ked moc zapacha, tak je prepalena a je to pre deti uplne nechutne. Jedia ju s odporom.
Tato je stapana s vodou v hrnci, je to sice omnoho dlhsi proces, ale mast neprihori, ma krasnu farbu a nepachne.
Ja ju davam roky detom, odporucam zohriat deci mlieka, kavovu lyzicku medu a lyzicku masti, pozor nikdy nezohrievat v mikrovlnke. A potom lyzicou vsetko vychlipat...ak nieko tvrdi, ze mlieko zahlienuje, tak ma pravdu, ale nie v kombinacii s medom.
Davat to deckam na vecer a uvidite neskutocne zlepsenie na druhy den.
@solimm ahoj ja by som ju potrebovala pre 11 mesacneo moze sa mu dat myslim aspon natriet na hrudnik ma totis zapal pluc je velmi zahlieneny a nie anie aby nadch prestala stale je vodnata a preto je aj taky chory asi zajtra pojde do nemocnice ale aj tak by som ju chcela odkial ste prosim
zhanam jaazveciu mast v okoli michalovce kto vie nech sa my ozve co najrychlejsie surne ju potrebujem pre maleho
Saska1111: ked ju budem mat, urcite to sem hodim, to sa rozchyta za par hodin.
Ako vravim, nemam kedy sa s tym znamym stretnut, vzdy nieco do toho pride.
Ak si ju zozenies, natri hrudnik, ale aj chrbat. Niekto dava igelit, my sme to prekryvali vreckovkou alebo servitkou a na to tesnejsie oblecenie.
Pridávam moju skúsenosť: nám oveľa viac ako jazvečia masť pomohol inhalátor a pravidelné inhalovanie vincentky , ale asi je to individuálne.
u nás vyborne funguje tymianovy krém taktiež riedi hlien, uvolnuje dychanie ,zmierňuje bolesť pri vykašliavaní a pomáha sťahovať teplotu..skúšali sme tiež masť ale bylinky sú u nás účinnejšie..vela zdravia všetkým želam 🙂
@efelinka2002 urcite pomaha to inhalovanie, tiez som to pocula a hlavne vincentka, ale tato mast ktoru ja spominam je na normalne vnutorne uzivanie, ja som si davala 2X za den po kavovej lyzicke a to mi fakt pomohlo.....
@mlpj Aj my mame doma jazveciu mast, dost dlho som ju zhanala. Natierali sme, robili zabaly aj pili s cajom, vela som si od nej slubovala, ale synove kasle ustali napokon az po pravidelnom inhalovani vincentky. Skusali sme vselico, uz som bola zufala, najma nocne zachvaty kasla boli hrozne, nastastie som sa tu na MK nahodou dostala k diskusii o inhalatoroch a jeden rovno kupila a nam az toto zabralo. Ale ako vravim, je to asi individualne, kazdy si musi vyskusat, co mu najlepsie vyhovuje a pomaha. Vela zdravia 🙂
@efelinka2002 KDE ZOHNAT TEN INHALATOR PROSIM A KOLKO O TAK STOJI
@saska1111 Napisem sukromnu spravu 🙂
@solimm dobrý deň, aj ja by som vás poprosila o to masť, určite zoberiem 🙂🙂🙂

@efelinka2002 jazvec sa striela niekedyv septembri co sa predavala tento rok to uz je rozchytane