Kde zohnať jazvečiu masť?
Milé mamičky aj nemamičky 🙂 Prosím o radu !!! Máte niekto dôverhodný zdroj, kde zohnať jazvečiu masť? Je to vraj zázrak na priedušky, vykašliavanie hlienu a pod. Máte nejaké skúsenosti kde sa dostať k PRAVEJ masti? 😕
my mame deda polovnika tak nastastie ju zhanat nemusime 🙂
my máme čerstvo vytopenú, 2dcl pohár 15 eur.
@maka9 Dobrý deň. Prosím Vás, ešte máte masť na predaj ?
@slavka1307 áno mám ešte ak máte záujem napíšte mi do správy
@katussska24 Ahoj ak budes zhanat jazveciu mast manzel je polovnik v jeseni ju vzdy mavame a mam ju vyskusanu deti nanej vyrastali nadcha,priedusky a aj teras ked su uz dospely ju uzivaju do caju ozvy sa ak budes potrebovat
@qidko a momentalne ju mate?
@janula2511 aj my máme ak máte záujem, je neriedená, manžel je poľovník takže je z prvej ruky
@janula2511 Bohuzial nie najskor az konec septembra ale popytam sa nasich polovnikov
Ahojte . Ja tiez mám este zopár téglikoch. viac v IP
Baby v lekarni sa da kupit jazveci balzam ( masazny prehrievajuci ) nie vsak v kazdej ju maju.
Ahojte ,,má niekto teraz na predaj jazvečiu masť? 🙂
Dobrý deň prajem, ma niekto masť na preda? Dakujem
po kolko ju predavate? 🙂
Ahojte dievcata ponukam tohorocnu jazveciu mast cca2dcl/15e pri vacsom odbere dohoda ista
Je tu este niekto prosim kto ma na predaj tu 100/ jazvečiu mast ??? ? Ak ano nech ma prosim kontaktuje moze aj na mail lenkaracikova@gmail.com dakujem
mam zaujem o jazveciu mast najlepsie v okoli michalovce aby som ju hned aj kupila trebisov ozvyjte sa mi alebo ked viete kde ju zohnat
Dobrý večer maminky. Mám záujem o jazveciu masť. Dakujeeem
Aj ja by som mala zaujem o jazveciu mast,dakujem
Ma niekto na predaj jazveciu mast?dakujem?
Caute mam na predaj jazveciu mast 4 eur/dcl
Ahojte maminky, zháňam 100%-nú prírodnú, ničím neriedenú jazvečiu masť pre synčeka. Viete mi, prosím, poradiť kontakt na nejakého overeného, spoľahlivého predajcu/poľovníka? Ďakujem 🙂

aj my mame mast len neviem po kolko by ju muz predal musim zistit