Kde zohnať jazvečiu masť?
Milé mamičky aj nemamičky 🙂 Prosím o radu !!! Máte niekto dôverhodný zdroj, kde zohnať jazvečiu masť? Je to vraj zázrak na priedušky, vykašliavanie hlienu a pod. Máte nejaké skúsenosti kde sa dostať k PRAVEJ masti? 😕
Ahojte ja som uz 2xkupovala tu od pana Feciskanina ,vzdy bola super, len teraz ho tu neviem najst, mozno sa tu najde niekto kto od neho tiez kupval a ma nanho kontakt.
@ivka185 Poslem vam tel. cislo do sukromnej spravy, aj ja som mala mast od neho 🙂
My na ukrajine sme kupili za paru eur
Vedela by som prosím niekde v Bratislave zohnať jazveciu masť? Ďakujem!
da sa kupit v lekarni
@bazalkamima ja som odpovedala na uvodny prispevok, ospravedlnujem sa, ale u nas v Turzovke som ju videla v lekarni
ale myslim ze v lekarni nemaju mast na uzivanie, pozor su dva druhy jedna sa da aj papkat a ta druha je len na potieranie,ja teda zhanam uz pol roka tu na jedenie a nemozem sa k nej nijako dopatrat, kupovala som ju v ruskej predajni a uz ju dlho nemaju..tak cakam ..hadam ju dostanu
@efelinka2002 napíšete prosím aj mne? Ďakujem
@laraba Napíšem, dúfam, že je ešte platné.
Zdravím, som polovníkom a punúkam čerstvú pravú jazvečiu masť.
2dl flaška 15€
2,8dl - 20€
Na odber cca 5litrov, pri odbere nad 0,5l dám zlavu
Kontakt 0908495575 radšej SMS
@katussska24 u mňa môžte
Prosim,ma niekto jazveciu mast?dakujem
@ciernysokol ja mám

@efelinka2002 hej asi je o individuallne, mne zasa nepomohla ta vincentka, ale jedine mi pomohla ta mast, ono clovek musi vyskusat, jednomu zaberie to druhemu ine...tiez prajem vela zdravia