Keby sa dalo cestovať v čase, išli by ste do minulosti alebo budúcnosti?
Minulost, zmenit nejake veci a tym padom sa lepsie pripravit na sucastnost. 😶
Musel by som detailne poznat zmluvne podmienky (aj tie malickym pismom), aby som sa vedel rozhodnut 😁.
najbližšia budúcnosť kde sa žrebuje miliónové lotto 😉
Minulost, zmenit nejake veci a tym padom sa lepsie pripravit na sucastnost. 😶
@kapanek1 Ak by si zmenila minulosť, nevedela by si čo by sa zmenilo a ako veľmi. Ako by si sa na zmenenú súčastnosť chcela pripraviť?
Ak by sa čo i len o malilinký detail zmenila minulosť, budúcnosť by sa mohla zmeniť na nepoznanie. Ostala by som v prítomnosti. Ak by sa cestovalo v čase , formou hologramu , tak áno . Preniesla by som sa do doby 18 dynastie , k Nefertiti a chvíľu pobudla aj s jej manželom Achnatonom. A potom by som navštívila Leonarda Da Vinci. 🙂
Budúcnosť, chcela by som vedieť, ako to s ľudstvom dopadne. Cca za 4 MLD. rokov naše Slnko dožije a aj "niekedy vtedy" sa zrazíme s inou galaxiou. Mňa by však zaujímalo, že ako a kedy zanikne ľudstvo. Lebo naše zdroje nie sú nevyčerpateľné, plus stačí jeden šibnutý vodca..
No ani v minulosti to nevypadalo ružovo a asi ani v budúcnosti to nebude vypadať... čiže,ostala by som tak,ako som si zvykla,v prítomnosti 😄
Ja by som šla do minulosti a vzala by som so sebou deti aby ich dedko videl. Presne tento týždeň je to 19 rokov čo zomrel môj ocko a stihol vidieť len prvého vnuka, aj to len pár mesiacov.
Isla by som do minulosti a kúpila bitcoiny.
Budúcnosť, chcela by som vedieť, ako to s ľudstvom dopadne. Cca za 4 MLD. rokov naše Slnko dožije a aj "niekedy vtedy" sa zrazíme s inou galaxiou. Mňa by však zaujímalo, že ako a kedy zanikne ľudstvo. Lebo naše zdroje nie sú nevyčerpateľné, plus stačí jeden šibnutý vodca..
@bubuzu za toľko rokov, môžme prejsť do civilizácie vyššieho typu , podľa Kardašovovej stupnice.
Išla by som do minulosti, ale len o 2 mesiace späť, aby som strávila aspoň jeden deň s našim psíkom, ktorý nás opustil a stále to bolí..
Ísť do minulosti a zmeniť či napraviť veľké chyby :( zas byť neviditeľná aby som mohla vidieť toho koho nemôžem
Do minulosti. Nič by som nechcela meniť ani naprávať. Len by som chcela vedieť, či bol stredovek naozaj temný a ako ľudia mysleli pred stovkami rokov, či bol Filip Pekný naozaj fešák a či Eleonóra Akvitanska bola naozaj taká divoká ako ju opisuje história ... A tak...
do minulosti, chcela by som vediet, aky bol cisty vzduch, aky bol klud bez aut, ako chutilo jedlo a ako naozaj vyzeral a aky bol Karol IV.
do minulosti, chcela by som vediet, aky bol cisty vzduch, aky bol klud bez aut, ako chutilo jedlo a ako naozaj vyzeral a aky bol Karol IV.
@gab ten vzduch by som si neidealizovala, kedysi bolo chladnejšie ako teraz a ľudia viac kúrili, keď bolo len drevo, tak možno ešte ako tak, ale keď prišlo uhlie,tak často boli celé dediny ponorené do dymu. Plus vnútri, keď nebola elektrina, čo je naozaj väčšina času ľudstva, svietilo sa v lepšom prípade sviečkami, inak ale petrolejkami alebo nejakým tukom. A hygiena ľudí bola na ooovela horšej úrovni. Čiže by si podľa mňa bola skôr prekvapená z toho smradku.
Momentálne ja asi nikde mame dve deti maličké a sice je to záhul a fakt náročné ale v istom smere cítim, že pracujem na sebe ako na človeku tak ako ešte nikdy
A sice vlastne áno išla by som tak rok a pol do zadu keby sa dalo aj s dcérkou aby si ju mohla moja svokra povarovať.. už nie je medzi nami a nestihla sa jej dožiť, milovala deti
Do budúcnosti 😂 čo zase kto ako do-je-bal🤔😂
Ja by som chcela vidiet ako sa stavali pyramidy 🥰
@gab ten vzduch by som si neidealizovala, kedysi bolo chladnejšie ako teraz a ľudia viac kúrili, keď bolo len drevo, tak možno ešte ako tak, ale keď prišlo uhlie,tak často boli celé dediny ponorené do dymu. Plus vnútri, keď nebola elektrina, čo je naozaj väčšina času ľudstva, svietilo sa v lepšom prípade sviečkami, inak ale petrolejkami alebo nejakým tukom. A hygiena ľudí bola na ooovela horšej úrovni. Čiže by si podľa mňa bola skôr prekvapená z toho smradku.
@bubuzu s tou hygienou suhlasim. Ale som presvedcena, ze vzuch bol isto cistejsi, pretoze zem nebola taka osidlena, bolo viac lesov, stromov a lúk.
Ja do minulosti a ešte raz sa stretnúť s otcom aj s tými čo už tu noe sú s nami a boli mi veľmi blízky. Aspoň RAZ 🖤

Radsej by som chcela lietať