icon

Keby sa dalo cestovať v čase, išli by ste do minulosti alebo budúcnosti?

31. máj 2025
minenkaa
31. máj 2025

Radsej by som chcela lietať

kapanek1
31. máj 2025

Minulost, zmenit nejake veci a tym padom sa lepsie pripravit na sucastnost. 😶

madeincssr
31. máj 2025

Musel by som detailne poznat zmluvne podmienky (aj tie malickym pismom), aby som sa vedel rozhodnut 😁.

zuzanka.zuzu
31. máj 2025

najbližšia budúcnosť kde sa žrebuje miliónové lotto 😉

autor
31. máj 2025
@kapanek1

Minulost, zmenit nejake veci a tym padom sa lepsie pripravit na sucastnost. 😶

@kapanek1 Ak by si zmenila minulosť, nevedela by si čo by sa zmenilo a ako veľmi. Ako by si sa na zmenenú súčastnosť chcela pripraviť?

lion777
31. máj 2025

Ak by sa čo i len o malilinký detail zmenila minulosť, budúcnosť by sa mohla zmeniť na nepoznanie. Ostala by som v prítomnosti. Ak by sa cestovalo v čase , formou hologramu , tak áno . Preniesla by som sa do doby 18 dynastie , k Nefertiti a chvíľu pobudla aj s jej manželom Achnatonom. A potom by som navštívila Leonarda Da Vinci. 🙂

bubuzu
31. máj 2025

Budúcnosť, chcela by som vedieť, ako to s ľudstvom dopadne. Cca za 4 MLD. rokov naše Slnko dožije a aj "niekedy vtedy" sa zrazíme s inou galaxiou. Mňa by však zaujímalo, že ako a kedy zanikne ľudstvo. Lebo naše zdroje nie sú nevyčerpateľné, plus stačí jeden šibnutý vodca..

zuzanita1609
31. máj 2025

No ani v minulosti to nevypadalo ružovo a asi ani v budúcnosti to nebude vypadať... čiže,ostala by som tak,ako som si zvykla,v prítomnosti 😄

pinkgirl
31. máj 2025

Ja by som šla do minulosti a vzala by som so sebou deti aby ich dedko videl. Presne tento týždeň je to 19 rokov čo zomrel môj ocko a stihol vidieť len prvého vnuka, aj to len pár mesiacov.

rebeka25
31. máj 2025

Isla by som do minulosti a kúpila bitcoiny.

lion777
31. máj 2025
@bubuzu

Budúcnosť, chcela by som vedieť, ako to s ľudstvom dopadne. Cca za 4 MLD. rokov naše Slnko dožije a aj "niekedy vtedy" sa zrazíme s inou galaxiou. Mňa by však zaujímalo, že ako a kedy zanikne ľudstvo. Lebo naše zdroje nie sú nevyčerpateľné, plus stačí jeden šibnutý vodca..

@bubuzu za toľko rokov, môžme prejsť do civilizácie vyššieho typu , podľa Kardašovovej stupnice.

nicoletta98
31. máj 2025

Išla by som do minulosti, ale len o 2 mesiace späť, aby som strávila aspoň jeden deň s našim psíkom, ktorý nás opustil a stále to bolí..

milka1988
31. máj 2025

Ísť do minulosti a zmeniť či napraviť veľké chyby :( zas byť neviditeľná aby som mohla vidieť toho koho nemôžem

vroni
31. máj 2025

Do minulosti. Nič by som nechcela meniť ani naprávať. Len by som chcela vedieť, či bol stredovek naozaj temný a ako ľudia mysleli pred stovkami rokov, či bol Filip Pekný naozaj fešák a či Eleonóra Akvitanska bola naozaj taká divoká ako ju opisuje história ... A tak...

gab
31. máj 2025

do minulosti, chcela by som vediet, aky bol cisty vzduch, aky bol klud bez aut, ako chutilo jedlo a ako naozaj vyzeral a aky bol Karol IV.

mirro
31. máj 2025
@pinkgirl

Ja by som šla do minulosti a vzala by som so sebou deti aby ich dedko videl. Presne tento týždeň je to 19 rokov čo zomrel môj ocko a stihol vidieť len prvého vnuka, aj to len pár mesiacov.

@pinkgirl aj ja tak, akurát, že dedko nevidel ani jedného, nestihol...

bubuzu
1. jún 2025
@gab

do minulosti, chcela by som vediet, aky bol cisty vzduch, aky bol klud bez aut, ako chutilo jedlo a ako naozaj vyzeral a aky bol Karol IV.

@gab ten vzduch by som si neidealizovala, kedysi bolo chladnejšie ako teraz a ľudia viac kúrili, keď bolo len drevo, tak možno ešte ako tak, ale keď prišlo uhlie,tak často boli celé dediny ponorené do dymu. Plus vnútri, keď nebola elektrina, čo je naozaj väčšina času ľudstva, svietilo sa v lepšom prípade sviečkami, inak ale petrolejkami alebo nejakým tukom. A hygiena ľudí bola na ooovela horšej úrovni. Čiže by si podľa mňa bola skôr prekvapená z toho smradku.

angeli121212
1. jún 2025

Momentálne ja asi nikde mame dve deti maličké a sice je to záhul a fakt náročné ale v istom smere cítim, že pracujem na sebe ako na človeku tak ako ešte nikdy

angeli121212
1. jún 2025

A sice vlastne áno išla by som tak rok a pol do zadu keby sa dalo aj s dcérkou aby si ju mohla moja svokra povarovať.. už nie je medzi nami a nestihla sa jej dožiť, milovala deti

trisha_r
1. jún 2025

Do budúcnosti 😂 čo zase kto ako do-je-bal🤔😂

autor
Autor odpoveď zmazal
libusak
2. jún 2025

Ja by som chcela vidiet ako sa stavali pyramidy 🥰

gab
2. jún 2025
@libusak

Ja by som chcela vidiet ako sa stavali pyramidy 🥰

@libusak presne to iste povedal aj mm 😅 .. on sleduje kazde mozne serie a reportaze z Egypta.

gab
2. jún 2025
@bubuzu

@gab ten vzduch by som si neidealizovala, kedysi bolo chladnejšie ako teraz a ľudia viac kúrili, keď bolo len drevo, tak možno ešte ako tak, ale keď prišlo uhlie,tak často boli celé dediny ponorené do dymu. Plus vnútri, keď nebola elektrina, čo je naozaj väčšina času ľudstva, svietilo sa v lepšom prípade sviečkami, inak ale petrolejkami alebo nejakým tukom. A hygiena ľudí bola na ooovela horšej úrovni. Čiže by si podľa mňa bola skôr prekvapená z toho smradku.

@bubuzu s tou hygienou suhlasim. Ale som presvedcena, ze vzuch bol isto cistejsi, pretoze zem nebola taka osidlena, bolo viac lesov, stromov a lúk.

cukroska
3. jún 2025

Ja do minulosti a ešte raz sa stretnúť s otcom aj s tými čo už tu noe sú s nami a boli mi veľmi blízky. Aspoň RAZ 🖤