icon

Keď je chlap nižší od ženy.

mateaval
22. jan 2020

Ahojte babeny.. Mám priateľa, lásku, milenca.niesme spolu dlho, cca 3 mesiace, ale poznáme sa asi 5 rokov..veelmi sa ľúbime.som do neho blázon a myslím ze aj on do mna..ale ma 165 cm..a ja 168..nieje to az také hrozné, ale jeho bývalá priateľka mala 163..niekedy vidím ze to trápi aj jeho, ked si nemôžem obut podpätky.. čo si o tom myslíte vy? viem, ze aj keby sa to niekomu nepáčilo, nerozchadzali by sme sa, ale chcela by som vedieť názor. Je z Havaja a tam žijú nižší ľudia.. takže si prosím názor, ako to vnímate vy, poprípadne ci ste v takom vzťahu boli alebo ste ?

lucyluv
22. jan 2020

Ja mam 156cm a vzdy som vravela, ze chlap musi mat minimalne 180cm a krasne vlasy. A zobrala som si nakoniec za muza chlapa, co 172cm a je holohlavy :D laska je laska 🙂

kikina84
22. jan 2020

@mateaval ja som vysoka..vzdy sa mi pacili vysoky a mohutni chalani..mala som vzdy takych..ale kazdy bol idiot 😃😃..teraz mam muza uplny opak toho co sa mi vzdy pacilo..a tiez som vyssia od neho cca o 3 cm..ale hlavu si z toho nerobime..sme spolu 16 rokov a stastni. vyska nie je vsetko..dolezite je srdce..

ivangeline
22. jan 2020

Podľa mňa je to veľmi zanedbateľné. XD

ivca88
22. jan 2020

Že vás brali za komickú dvojcu, ako vážne ?
Vážne niekto rieši tie tri centimetre ?🙈🤦
Moja známa je vyššia o 10 CM od muža. On je z latinskej Ameriky a vždy chcel európanku.
Ona normálne nosí podpätky a to teda také, že aspoň 9 CM a život ide ďalej
Chlap ju nebozkava na pery ale na kozy 😅
A dodám.ze nie je ani extra bohatý, ani ona nejaká zlatokopka. Obyčajný ľudia. Ona sa rada oblieka ako sa jej páči a on je nadšený s toho, aké má dlhé nohy.

mirit
22. jan 2020

Ja mam 182 cm, muz 180, opatky som nenosila nikdy nejake vysoke, ani som nepostrehla ze by si ten vyskovy rozdiel niekto vsimal.

katarinka89
22. jan 2020

@mateaval myslim si ze je to komicke a ze je z havaja- dalsia ktora si koleduje o problem 😘

mateaval
autor
22. jan 2020

@ivca88 no vidíš..aj ked sme boli za jeho rodinou, všetci hroozne malinki a pozerali na mňa ako na obra 😅, ale problém s tym nemal nikto..♥️

mateaval
autor
22. jan 2020

@katarinka89 😂😅♥️

dejka77
22. jan 2020

To si ma teda prekvapila 🙂. Nemyslim to v zlom, len som si myslela, ze ten rozdiel je ovela vacsi. No 3 cm je naozaj nic, ved to ste skoro rovnaki. Ked ho mas rada, nie je co riesit. Toto by som absolutne neriesila, aj opatky si sem tam dala. No a co?
Manzelovi znami maju ovela vacsi rozdiel. Jeho zena je vyssia hadam aj o hlavu. Tam je ten rozdiel jasne vidiet.

jeliz59
22. jan 2020

Láska je láska....a výška je vyska....čo to má spoločné s láskou????ty riešiš názor ostatných ľudí na váš vzhľad....a to sú úplne ooooodlisne veci

marca12
22. jan 2020

Ale prosim ta,to vobec neries. Ja som vzdy chcela nizkeho a mam obra 😀 preco by si si nemohla dat opatky aj take som videla a dokonca poznam par,kde je zena o hlavu vyssia,su velmi zlati. Posobili komicky zo zaciatku,ale uz tahaju tusim aj 15 rok manzelstva,takze o vyske vztah ozaj nie je. Skor ho skus povzbudit,dodat mu sebavedomie,lebo noe je nic horsie ako chlap,ktory ma komplexy

jakoma
22. jan 2020

moj otec je od mamy nizsi o 8 cm.. mama hovori,ze sa s tym musela chviku “zmierovat” a to nie je vysoka, ona ma 168.. :D

ahoj0
Autor odpoveď zmazal
felycity
22. jan 2020

Dolezite je, ci sa ty citis s nim dobre, ci si rozumiete, kazdu z nas pritahuje nieco ine, niekto to vie akceptovat a niekto ani prinajvacsej snahe nie. Ak vsak to medzi vami iskri, vyska je nepodstatna, vysoky chlap nie je zarukou stastia. Mam manzela, sme rovnako vysoki,takze ked si dam podpatky som vyssia, a ano sme krpci ako to bolo vyssie spomenute, ale lubim ho takeho aky je a on mna ( ci som chudsia alebo sirsia). Sme predsa ludske bytosti a nebudeme sa selektovat na krpcov , ci vysokych a hlavne co povedia ini, dolezite je co citite vy.

aksuram
22. jan 2020

@mateaval kedysi som hovorila, že môj chlap bude vysoký s čiernymi vlasmi ...a už mám 14 rokov blonďavého, 170cm vysokého chlapa ...ja meriame 175😉 ...iba jeho babka mi dohovárala, že to nemôžem nosiť opätky ...jemu sa to páči, že má vysokú babu- aspoň to tvrdí ... A z kamošov sa má len raz jeden opýtal prečo som si vzala nižšieho chlapa ako som ja...a po odpovedi, že nižší sú snazivejsi sa viac nepýtal 😋

kakakina
22. jan 2020

🤦🏻‍♀️Manžel je o 2 cm nižší a mame dve deti a nikdy som neriešila výšky . Manželmi sme 12 rokov

babyangel
22. jan 2020

moj priatel je odo mna o 10cm nizsi (nie je Slovak) a smejeme sa niekedy na tom ale milujeme sa velmi cize je to ok :D ostatni si uz zvykli alebo si zvyknu a ak nie, je to ich problem 🙂

lyci
22. jan 2020

@mateaval ja mam 185cm a frajer 175cm. nikdy sme nemali ziadny problem. dokonca ani ludia po nas nepozeraju. pred takymi 15-20 rokmi na mna kvoli vyske fakt kazdy cumel. teraz sa to uz tak neriesi

lenagu
22. jan 2020

@mateaval mam 174, snivala som o vysokom, snedom, hnedookom, vasnivom, kuceravom Spanielovi. Juhoamerican by bolo plus extra. No a mam 170 cm kratkeho, blondrysaveho Nemca ITka. A som spokojna vyse 17 rokov. Na starobu sa aj tak vsetci zmensime.

didaa
Autor odpoveď zmazal
salonka22
22. jan 2020

@mateaval kašli na to, ty si s ním, nie oni. keď si budeš istá, že ho miluješ, takéto neistoty sa postupne rozplynú

gaaspi
22. jan 2020

Akosi som si vsimol ze dost zien ma kadejakych cudzincov a aj ako mlade snivaju o cudzincoch (viz. spaniel, juzan atd.) tak by som bol zvedavy ze o kom potom snivaju havajcanky, spanielky atd. Zeby o nas?

jvlo
22. jan 2020

@mateaval rozdiel 3 cm a komicka dvojica? Moj manzel je asi o 1 cm vyssi, co mu moc nepomoze ked si dam 12 cm lodicky na platforme...a co? Lubis ho? Tak s nim bud...

seblicek
23. jan 2020

Krstná je vyššia od krstného dokonca cca o 15cm a teda problém z toho nerobia. Opätky nenosí aby nebola vyššia a kto čo hovorí to neriešia. Pretože výška nie je všetko. Na tom nestojí a nepadá vzťah 🙂

jani321
23. jan 2020

Ja mám 180, priateľ okolo 173. A neriešim... 😊😜 Sme spolu 13 rokov, výška nie je podstatná...

medulienka81
23. jan 2020

Môj muž je tiež nižší a keď si dám podpätky tak je vidieť teda rozdiel.. Sme spolu 21 rokov a je hrdý že ma takú zenisko pri sebe..

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
77daniela77
23. jan 2020

Ta vyska vobec nie je problem,vela parov takto funguje a su stastni.Kasli na ludi a pestuj si svoje stastie.To je len par cm,tak nos nizke topanky,aspon si nohy oddychnu....Videla som pary kde je zena aj o pol hlavy vyssia...no a co....nech si ludia zvykaju😉

etnatn
23. jan 2020

Ja som sa na chlapa ktory bol odo mna nizsi nikdy nevedela pozerat ako na potencialneho daco viac ako kamarata, zial neda sa mi to, cize nikdy som s nizsim ani nic nemala..prosto absolutne asexualne pre mna..je to velmi povrchne?