Keď niekto napíše hlúposť, tak všetci reagujú. Keď sa niekto pýta serióznu vec, tak žiadna odpoveď
Prečo keď sem niekto napíše úplnú somarinu,alebo je evidentne ze si robi srandu, alebo sa pýta vec,na kt vie odpovedať aj päť ročne dieťa tak tam všetky píšete ale keď sa tu niekto opyta úplne serióznu vec tak neodpíše nikto,max jeden človek co sa zlutuje. Nerozumiem tomu naozaj.
A tebe máme odpísať či nie? Pýtaš sa serióznu vec či blbosť?
@sisa_s aj minulý týždeň som tu videla nejakú otázku ohľadom sekcie , chcete mi povedať ze ste tu nikto nerodili sekciou? Potom to chúďa autorka zmazala po 2 dňoch bez odpovede.
@loliki ja som len chcela vedieť ako to tu chodí, že čo vlastne. Ci ma zmysel sa tu aj niečo pýtať.
mozno nikto nevedel odpovedat na tvoju specificku otazku.
Tak nie vsetci tu sedia nonstop, zavisi, co chce clovek vediet atd...ja, ked viem poradit, tak odpoviem
Ta otazka zapadla prachom, pretoze tu bolo milion inych 🤷
@leuchtturm to nebola moja otázka,len som to tu videla uz viac krát.
@cocolino234 to sa mi tiež napríklad nepáči,pýtajú sa na názor a niekto im ho napíše a potom autor odpise nekomentujte, lebo človek mu napísal práve to,čo nechcel počuť.
Aj ja som dávala otázku či má niekto skúsenosť s tyčovým vysávačom a nikto sa doteraz neozval. Asi s ním teda veľa ľudí nemá skúsenosť, tak hádam sa nezbláznim no 😀
@martinkatinka keby sa spýtala kto chce veštiť to by boli reakcie🙂
Ale nie naozaj- bežne “vygooglitelna” otázka ma XXX odpovedi hneď a keď niekto seriózne hľadá radu, mudre duše absentujú 😉
A niekedy staci len zacat pouzivat lupu 🙂 napr.tema IPL lumea je tu nonstop...no ja uz som parkrat odpovedala, ze som spokojna velmi, ale ked to tu je kazdy tyzden, uz neodpovedam casto, lebo si pripadam ako papagaj alebo akokeby mi platili za reklamu 😅 takze vela tem tu uz je, staci hladat 🙂 rovnako vysavace, testovanie, recepty atd, staci hladat 🙂
@sisa_s ano, napriklad aj tema Mirena, endometrioza, to tu je tiez skoro stale... Zo zaciatku som aj napisala, ale nechce sa mi opakovat
podla mna je to aj tym, ze ti ludia co su tu pravidelne vedia napriklad, ze o sekcii je tu uz toho tolko napisaneho, ze autorka si mohla kludne tu informaciu najst aj v starsich diskusiach 🙂 ide proste o to ci sa clovek nepyta na nieco co tu bolo zodpovedane milionkrat uz
@malinoismum vies, najst normalnu otazku medzi tymi vsetkymi "primitivnymi" je dost tazke.... Tu sa pytaju take kraviny, ktore si fakt mozu najst aj same.... A ked pytaju nazor, musis zvazit, ci ten tvoj chcu pocut.... Pretoze potom si "ta sliepka, co sa nudi a zavidi" 🤷
@martinkatinka presne tak draha, ešte že my sme v tej stajni v tomto vždy spolu🙂))) 👍🏼♥️🍀
@malinoismum este ze si napisala, ze v stajni 😁 lebo chliev by ma teda urazil...... A mna moze urazit len inteligent 😉
Treba tu niečo napísať o Cibulkovej a hneď tu bude debata ako hrom😂
Rodila som sekciou ,ale neodpisovala by som na taký príspevok...v archíve je táto téma rozoberaná tisíckrát....takže nebudem písať 5 minút,lebo autorka je lenivá si to tu hladať....
@evaachesa Tak ja teraz odpoviem na ten tyčový vysávač. Majú ho 3 kamošky, dve z nich majú aj klasický vysávač. Klasickému sa tyčový nevyrovná, lebo sa s ním nedá dostať na horšie dostupné miesta - pod nábytok, do úzkych miest alebo do rohov. Proste tá trubica tam chýba. Tyčové sa zvyčajne nabíjajú (nemajú dlhý kábel) a tak s nimi na jeden šup väčší byt nepovysávate - musíte čakať, kým sa znovu nabije. Ináč, ako alternatíva na rýchle povysávanie nie je zlý.
@sovica tak keďže sme ho nakoniec kúpili, môžem pridať tiež recenziu, možno niekomu pomôže 😌 je to presne Xiaomi Mi Handheld Vacuum Cleaner 1C, stal cca 160€ a ja som z neho každý deň unesená 😍 láska na prvý stisk 😅 my máme od Xiaomi už aj robotický vysávač čo je super, ale keď som potrebovala niečo rýchlo povysávať, tak som musela všetko spratať a dávať pozor nech mi ho malý nevypina, čiže išiel skôr keď sme odchádzali z domu, no a klasický vysávač kým som vytiahla a malý mi do neho skákal a ťahal, no boj, tiež nič moc. Klasický vysávač sa ale pokazil a už som taký nechcela. Tento je úžasný, manipulácia je neskutočná, ide skoro sám a ladne sa s ním manevruje. Má 4 nadstavec. Ten hlavný veľký máme nasadený na dlhej tyči, čiže vieš aj len s tyčou bez nadstavca povysávať alebo vymeniť. Jeden je super na gauč, to nasadíme priamo na telo bez tyče. Stojan máme namontovaný v skrini, čiže je pekne ukrytý a pribudlo nám miesto keďže veľký vysávač je preč. Muž ešte ide doriešiť prívod elektriny, čiže bude pod prúdom priamo v skrini a po povysávaní sa hneď bude dobíjať. Včera som s ním prešla celý byt aj gauč, dnes celý byt okrem jednej izby a stále ešte nie je vybitý. Krásne povysáva úzky priestor za posteľou aj gaučom. A bonus je, že na neho vieme napojiť aj odsávačku na sopliky a ťah má super už na prvom stupni...3ti som zatiaľ nedávala lebo ten ide ako divý a samozrejme pri vysávaní na 3jke sa rýchlejšie vybije. Gauč vysávam na 2jke a je to raz dva. Xiaomi opäť raz nesklamal 😍
veľakrát sa otázky aj opakujú.... stačilo by keby autorka si lepšie pozrela aj staršie témy, príspevky apod. a hneď by bola v obraze... nebaví každého stále písať to isté, lebo autorka chce vedieť hneď a najlepšie už aj.... 😉
Pretože keď tu niekto napíše evidentnú hlúposť, drvivá väčšina užívateliek, ktorých nicky sa bežne objavujú na ploche, potrebuje rypnúť, niečo si dokázať, zasmiať sa , poprípade vysmiať, ironicky odpovedať... neviem 🙈 doma im takéto správanie nikto netoleruje tak si to riešia takto, hlavne tie, čo nemajú fotky, aby ich tu nikto známy náhodou nespoznal 🙂 Normálny človek na kravinu nereaguje.
Toto je diskusne forum, nie linka pomoci ci stranka spoplatnenych sluzieb.
Na nieco odpoved mozes dostat, na ine zas nie. Clenovia MK tu nie su 24/7 k dispozicii.
Ak tu odpoved na svoju otazku nedostanes, hladaj niekde inde. Vzdy je lepsie overit si veci z viacerych zdrojov.
Autorka, moze byt ze sa diskutovalo vela v inych temách a tá otázka, ktorá ostala neodpovedaná proste sa moedzi nimi stratila... ja napr. chodim do tem vacsinou iba z plochy, alebo kde sa diskutuje pozeram posledne temy/otazky... a este nemam potrebu sa vyjadrovat v 2560tej rovnakej teme a rovnakej otazke, ake tu boli rozoberane a stale su dookola. Da sa tu najst enormne mnozstvo odpovedi, uz hadam na vsetko.
@evaachesa je tu 50 tem o tycovych vysavacoch, skus aj vyhladavac, len tento rok si presne pamatam na dve kde sa riesili skusenosti a rozdiely a odporucania ohladom tycoveho vysavaca/mopu, robotickeho vysavaca atd. Tiez sa mohlo stat, ze proste ta tvoja tema sa stratila v tej halde ostanych, alebo neboli prave online zienky co s tym maju skusenosti A ten xiaomi si pozriem :D
Ja som este nevidela,ze by tu akakolvek vec zostala bez reakcii. Praveze na Mk najdes najviac odbornicok. Hlavne na Covid, vakcinacie a vladnu krizu. Skoda,ze si mnohe nevedia pomoct so svojimi spackanymi zivotami.

No ide o to, co sa pyta nie? Ked napise, ze "kto ste liezli na mount everest, potrebujem radu", tak jasne, ze nebude mat 40 reakcii :-P kto ma skusenosti s danym problemom, ozve sa