icon

Kedy dať preč vianočný stromček?

1. jan 2024

Kedy odkladáte stromček? Čakáte na 6.1? Alebo aj prv? My máme živý zasadený v kvetináči ale začal akosi viac odpadávať. Rozmýšľam ho už dať von...

tanyag
•
1. jan 2024

už dnes

koniarova
•
1. jan 2024

Kľudne daj aj dnes

viestta
•
1. jan 2024

Ked sa mu nedari daj ho von, este je teplo, neutrpi taky sok, maju prist velke mrazy

babulkomale
•
1. jan 2024

Mame niekolko rokov ten isty zasadeny v kvetinaci a nepada. Polievas?
Ale realne v tom kvetinaci zije, nie je to ten odseknuty z OBI. V lete je na terase a pred Vianocami ho dame do chodby, kde si zvykne a potom do obyvky.
Potom opacne, z obyvky do chodby a po tyzdni na terasu.

veronikaszabova
•
1. jan 2024

My sme zrusili 26.12 - nas maly 9m Grinch si nedal povedat, ze na neho nema vyliezat 🙂

muchotrafka298
•
1. jan 2024

Vacsinou nechavam do Troch kralov, ale ja mam umely, takze je jedno, kedy ho dam prec. Mna ta vyzdoba dost skoro omrzi.

bylinka25
•
1. jan 2024

U nás ho odložíme ôsmeho.

marca12
•
1. jan 2024

Ja az koncom januara,mame zivy,ale este si ho chcem uzit. Stromceky v kvetinaci sa ti neujmu,pokial nie su vyslovene pestovane v kvetinaci. Tieto kvetinacove su vyrezane zo zeme a sadene do kvetinaca vyslovene len kvoli predaju na Vianoce.

vivuska666
•
1. jan 2024

Ja som uz dnes dala prec. Umely 🙂

ivik4
•
1. jan 2024

Vraj ma este pekne snezit ,ja si este necham tak do polky Januara 🙂

slavomira236
•
1. jan 2024

Kedze robim az 22/23 este nechavam . Mame umely..este budu 3krali ..nikdy skor dolu nedavame az po 3kraloch..minuly rok sa mi nechcelo odkladat meznasam to robit a sprayavat potom tak bol az do hromnic.

kika2565
•
1. jan 2024

My až po troch kráľoch.. u nás až vtedy končia sviatky... Máme živý z obicka a celkom sa drží...

tenerifka
•
1. jan 2024

samozrejme po Troch kraloch, ved dovtedy su oficialne Vianoce, ale my mame umely

matus7030
•
1. jan 2024

U nás sa stromček stavia až tesne pred Vianocami a máme ho do konca januára.

vreckovka2
•
1. jan 2024

Skus ho poliat a pripadne ozdobeny presunut do chladnejsej miestnosti, alebo dalej od vykurovacieho telesa. My sme tak kupili, predajca mal na stranke, ze vydrzi a neviem co, ale mal zrezane korene, umrel nam. Minuly rok sme kupili v zahradkarstve, tam nam vraveli, ze je to taka loteria. Ale vydrzal nam. Mame ho uz aj tento rok. Postupne dame na chodbu, potom do sklenika a potom von. Zahrabeme aj s kvetinacom do zeme. Na har vyhrabeme. Minuly rok sa nam to takto osvedcilo.

deti95060810
•
1. jan 2024

8.1. - deti budú v škole, ja ho zatiaľ dám preč...
6.1. je ešte vianočný čas

nevenka
•
1. jan 2024

Pokial je zivy, to je ine, nasi mavali v takej chladnej chodbe a to vydrzalo dlhsie.
Ale pokial je umely, tak nerozumiem, preco ludia zdobia dobre ze nie v novembri a este ani neskonci vianocna oktava a uz "mi to ide na nervy" a stromcek a cela vyzdoba prec...🤔

vroni
•
1. jan 2024

My máme vždy živý, staviame 23.12 a dole ide podľa toho, ako vyzerá, týždeň, dva, tri po 6.1.

x_mery_x
•
1. jan 2024

Dnes sme dali dole ako vzdy :D niekedy sme nemali uz aj na Silvestra :D

autor
•
2. jan 2024

Ano polievať každý druhý deň. Je reálne živý aj s koreňmi

vandica
•
2. jan 2024

Na troch kráľov ešte svieti a zvyčajne potom 7 alebo 8 ho dávam dole. Veď traja králi sú v podstate ešte vianočný čas. A ja robím stromček 23.12. nie v novembri ako niektorí, takže mi príde nezmysel robiť tu celú parádu a potom ho o týždeň zložiť.

erikavesela
•
2. jan 2024

Po 6.1...tento rok ten vikend pred zaciatkom skoly...my ho vyberame z pivnive 23.-24.12....tych ccam 10- 15 dni je akurat

ibatanecnica
•
2. jan 2024

po 6tom. Ale dala by som aj skôr, už mi zavadzia, ale zase je príjemné sedieť večer pri zapnutých svetielkach. Tak ešte počkám do víkendu.

danica2711
•
2. jan 2024

keď sa nám chce. Prečo by na to mali byť nejaké pravidlá? A prečo by ma malo zaujímať, ako to robia iní?

11bodka11
•
3. jan 2024

My ho nechame este aspon 2 tyzdne. Zboznujem tu atmosferu. A ma aj snezit tak to bude take pekne.

autor
•
3. jan 2024

Super asi vydržím do 6 príde nám kňaz vysvätiť dom a potom to dáme preč 🙂