icon

Kedy ísť voliť v druhom kole?

25. mar 2024

Ahojte. Pôjdete na 2.kolo voliť tí, ktorí ste nevolili Korčoka a ani Pellegriniho? Koho si vybrať, komu dať hlas, ak ani jedneho nechcem :D Pýtam sa len čisto zo zvedavosti. Zvažujem že nepôjdem.

Strana
z4
chodec15
Odpoveď bola odstránená
kellypiu
25. mar 2024

ak nevies koho, tak radsej volit nechod vobec. 🙂 a tak ci tak to tu bude 50:50.

simca06022011
25. mar 2024

@chodec15 ale zase netaraj... :D uz fakt nemusis tolko prehanat

simca06022011
25. mar 2024

myslim, ze mezdi tymi kandidatmi rozdiel je, ci uz v "kariere" ale aj pristupe, nazoroch (treba si ale zdroje na utvorenie obrazu vybrat :DD) .. ak nevies si vybrat na zaklade toho, a ani jeden by ti viac nevyhovoval ako druhy, tak asi by som tiez nesla volit.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
annamalaga
25. mar 2024

Pelegrini písal knihu Slovensko vlastnou cestou, kde nasluboval hory doly, tak nech sa stará , čo nasluboval, nie za prezidenta sa zašiť. Čiže Korčok. Amen.

marseillefan
25. mar 2024

Ak niekto sympatizuje s klamármi a pokrytcami, tak Pelegrini je jasná voľba...

chodec15
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
25. mar 2024

@chodec15 jasne...

simca06022011
25. mar 2024

@annamalaga presne tohto nazoru som, nie je premierom, dal sa "odpratat" na inu poziciu (resp. sa pokusi)... mlady je, nasluboval ludom co bude robit vo vlade... nech sa nezasiva ale pekne krasne robi co treba... Stale sa spravam k nemu ako ku kandidatovi (ktory sa ani neponahlal oznamit kandidaturu ludom, resp. ju potvrdit), ktory prezidentom byt NECHCE... lebo to rozpraval minuly rok... ako to nie je pre neho :D ale nejakym sposobom bol "donuteny" kandidoavt... ci sa dohodli s ficom alebo ako k tomu prisiel, neviem.. :D ale on nema co na tom poste robit. ja si myslim, ze by ho fanusikovia zvolili za COKOLVEK, keby kamkolvek isiel... bez rozmyslania. Lebo zlatusik, jamkaty...

egonsk
25. mar 2024

to tu teraz denne budu masirovat mozog trollovia ohladne volenia? Nechcete si dat nejake identifikatory, aby ludia rovno vedeli, ze dalsi troll?

krasavec007
Odpoveď bola odstránená
rusalinka
25. mar 2024

Jeden:
- V januári povie niečo, čo už v marci neplatí a v apríli už vlastne ani nevie, že to povedal
- Kariérny rast dosahuje od podpredsedu NRSR, po ministra, predsedu NRSR, cez tajomníka ... a chce to dotiahnuť až na prezidenta
- Mierotvorca, bojovník za svetový mier, ktorý zatiaľ s nijakým riešením neprišiel, raz hovorí ako pomáhať aj vojensky, potom, že už nie
- Záleží mu na srdciach občanov a chorých detičkách
- Sľúbi všetko, čo na očiach slovenského národa vidí
- Odborník na znižovanie cien energií a potravín, lenže jeho čas na to ešte neprišiel
- Výborný traktorista a pilot
- Horlivý zástanca vojenského zásahu v Sýrii
- Vyhlasovateľ lockdownu pri prvých 6 (?) nakazených
- Zástanca preočkovanosti a povzbudzovač udávania tých, ktorí nedodržiavajú karanténu
- Bojovník proti lgtbi, ku ktorým sám patrí, no registrované partnerstvá podporil
- Zatiaľ nenašiel tú pravú, je tu teda šanca byť prvou dámou (... pánom?)
- Tvrdil, že nikdy nesadne do vlády s Ficom, no sedí tam, asi ho niekto donútil
- Má krásne jamky, je to pekný a dokonale výrečný chlap, ktorý povie aj to, čo si sám nemyslí
- Neodmietne igelitôčku s pár eurkami
- Prikláňa sa viac na východ ako západ

Druhý:
- Zatiaľ čo povedal, platí
- Kariérny rast od diplomata (veľvyslanca) po ministra
- Žije v usporiadanom manželstve
- Prikláňa sa viac na západ ako na východ

... tak si vyber 😉

bu1bu
25. mar 2024

Pripájam zaujímavé čítanie o terajšom predsedovi NR SR, nakoľko autorom je Investigativne centrum J.K. verím tomu každé slovo: https://icjk.sk/314/Pellegrini-si-predvolebnu-n...

mon1806
25. mar 2024

Ak chcete patrit pod Rusko a lízať im rit a posielať mužov do vojny tak VOLTE PELEHO , ak chcete žiť v slušnom state a hájiť dobro a česť ako to robila aj Caputova tak JEDINE KORCOOOOOK 🩷🩷 poslladajte si konečne dva a dva co je ten Pele zač a ze je to len Ficova babka .....

ibatanecnica
25. mar 2024

polož si otázku, prečo si nevolila týchto dvoch a podľa toho sa zariaď.
Možno je potom lepšie neísť voliť.

miskaska
25. mar 2024

Správne, nechoď voliť.

srdeenko19
25. mar 2024

@chodec15 ty netrep už toľko von z cesty 🫣🫣 mali by ta zablokovať za tieto dristy, čo vypustas.

huginko
25. mar 2024

@rusalinka ale ten druhy mal funkcie pri každej vláde, mýlim sa?

huginko
25. mar 2024

@mon1806 mužov do vojny? Pri Pellem?

demodun
25. mar 2024

@rusalinka pekne zhrnuté 👍

mirabilis
25. mar 2024

Ja sa bojím, že ak zvíťazí Pellegrini, je väčšia šanca na vojnu, lebo Rusi zacítia príležitosť a nikto sa nás už nezastane. Sme príliš malý národ aby sme tu mohli byť osamotení bez partnerov.

autor
25. mar 2024

@egonsk na čo ste tu, ak vas tema nezaujima?

egonsk
25. mar 2024

aby som videl ako si honite ego a manipulujete ludi

autor
25. mar 2024

@egonsk :D :D dobre dobre....

chodec15
Odpoveď bola odstránená
rusalinka
25. mar 2024

@huginko môžeš mi ich vymenovať, aké mal funkcie... okrem diplomata - veľvyslanca. Ak by sa mi dal zeditovať ten pôvodný príspevok, pokojne to tam doplním.

eva8
25. mar 2024

@huginko no, ked budeme kamaratit s Putinom, bude robit nabor nie dobrovolny, ale povinny

simca06022011
25. mar 2024

ako ja nie som peleho volic, ale uz naozaj prehanaju urcite osoby okolo toho :D ale tak zivit strachy a robit nervicky, to je teraz take "slovenske" :DD

huginko
25. mar 2024

@rusalinka je to váš príspevok, treba si dať tú namahu

Strana
z4