Kedy ísť voliť v druhom kole?
Ahojte. Pôjdete na 2.kolo voliť tí, ktorí ste nevolili Korčoka a ani Pellegriniho? Koho si vybrať, komu dať hlas, ak ani jedneho nechcem :D Pýtam sa len čisto zo zvedavosti. Zvažujem že nepôjdem.
Kto volil niekoho druhého ako Korčoka alebo Pelegríniho v prvom kole, tak ho úplne "obdivujem", že si dokázal z toho zbytku kandidátov vybrať.
V prvom kole som tiez najprv nevedela koho volit ale vedela som koho urcite nie a tito dvaja boli na tom zozname 😂 takze teraz sa budem rozhodovat kto je pre mna mensie zlo aj ked principialne nechcem za prezidenta ani jedneho
@petronelag mne sa zdá, že tam bol jeden normálny kandidát - Patrik Dubovský.
@petronelag no vidite, ja zas "obdivujem" tych, ktori volili tychto dvoch :D to iste mozem aj ja povedat 🙄
@petronelag suhlasim s @marseillefan , Patrik Dubovsky bol dobry kandidat, len neznamy a nepreferovany. Povodne som chcela volit jeho.
Samozrejme pretože Fico je s Putinom ruka v ruke a keď Putinko zahlásil že sa ide tak Fico pôjde pretože ma strach a ak bude pele prezident pkjd3 do ľahšie verte mi
Vieš tu je to ťažko. Ked väčšinou čítam tieto diskusie každý je tu "korčok"... tym si nezastávam pele. nikto iný :D lepšie je asi ísť nevoliť ked nie si rozhodnutá.
@chodec15 ty si riadne vysadeny na Pelého, on na akých demonštráciách pokoj narúšal? Prosím uveď ma do obrazu.
Teraz demonštrácie organizuje PS, SaS, KDH bez Matovica, teda terajšia opozícia.A počas covidu zase demonštrácie organizoval Smer vtedajšia opozícia a SNS.
Nemám pocit, že sa Pele angažoval v nejakých demonštráciach. Ale môžem sa mýliť, takže tá poprosím uved ma do obrazu.
Volila som ineho kandidata, ziadneho z tychto dvoch,ktori budu v druhom kole nemozem s pokojom a cistim svedomim volit.
Akoby sa zabudlo, ze neexistuje len zapad a vychod,ale aj stred... a v tom strede slovensko.
@mon1806 ja si skôr myslím, že Fico nechce, aby podržtaška vyhral. Zmocenského hľadiska je to pre neho lepšie... Prečo?! Podržtaška nikdy nič nevyhral. Aj voľby, v ktorých bol on líder prehral. Naopak Fico si drží karmu víťaza. Aj voľby, ktoré prehral, vykreslil ako svoje víťazstvo (ze voliči ho chceli za premiéra a nie za prezidenta). Pre šéfa osobne je mocensky lepšie, ak bude prezidentom niekto na koho sa dá útočiť a zhadzovať vina za neúspechy vlády, ktoré nevyhnutne prídu, otázka času. Potrebuje mať Podržtašku pod kontrolou. Prezidentskou funkciou získa určitú autonómiu. Ďalší motív je, že chce aby bol Podržtaška ponížený. Zrada sa v mafii neodpúšťa.Avsak, ak by sa Podržtaška predsa len stal prezidentom, stále to bude pre Smer výhodné. Pre nich je to de facto situácia, z ktorej budú vyťažiť, nech voľby dopadnú akokoľvek. Pre HlaSmer a ich vodcu sú to naopak životné dôležité voľby. Prezidentská funkcia je to jediné čo ešte Podržtaške ostalo ale sám po nej netúži a ani šéf nechce, aby uspel.
@chodec15 ty si aký hustý 😅😅😅 Igor si to ty? 😅😅
Kto volil Korčoka volil vojnu......ja nechápem ako môžu byť ľudia takí hlúpi.....to je až neuveriteľné. 🤮
A pripomínam, nie nevolila som a ani v budúcnosti nedudem voliť Fica, aby ste mali jasno. Ale toto stojí za prečítanie : „A teď se dostáváme k pointě. Zástupcem slovenské mise při NATO, který v roce 1999 osobně vyřizoval souhlasné stanovisko Slovenska k přeletu amerických bombardérů přes naše území, nebyl nikdo jiný než – Ivan Korčok. Ten Ivan Korčok, který se vyjadřoval o ‚balkánské řeznici‘ Madeleine Albrightové s tou nejvyšší úctou. Ten Ivan Korčok, který už jako státní tajemník resortu diplomacie ve druhé Dzurindově vládě v roce 2003 připravil stanovisko, které podpořilo nezákonnou americkou invazi do Iráku bez mandátu Rady bezpečnosti OSN. Ten Ivan Korčok, který podporoval a hájil všechny válečné zločiny Spojených států. Prosím, vzpomeňte si na to, když se vás bude snažit následující dva týdny Ivan Korčok obalamutit, že je za mír. Nikdy pro mír nepracoval. Vždy stál na straně války a také nyní podporuje její prodlužování,“ zdůraznil.
Zdůraznil, že by to měli mít lidé na paměti, než budou volit ve druhém kole slovenskou hlavu státu.
Je to z tohto rozhovoru : Slovensko: Kandidát Korčok. Vytažena nepříjemná minulost
@weronika171717 môžeš mi prosím vysvetliť, na základe čoho "kto volí korčoka, volí vojnu?"
@faustine prosim ta ty aj rozumies tomu, co si tu postla? Nemyslim precitat pisany text, ale aj rozumies? Akoze “korcok osobne vyjadroval suhlas s preletom bombarderov..” ty aj vies na akej bol vtedy Korcok pozicii, kvoli comu tie bombardery prelietavali, kto ten suhlas v ramci SR realne prerokoval a udelil, komu vlastne ten suhlas Korcok odkomunikoval a preco? Vies mi prosim ta odpovedat co len na jednu z tychto otazok? “Vyjadroval sa o madeline albrightivej s nejvyssi uctou..”.. opat..ty vies vobec co a kedy a pri akej prilezitosti o nej korcok hovoril? Ako sa vyjadroval s tou uctou teda? Vies vobec kto madeline albrightiva je a na akej pozicii bola?Preco je tam napisane “balkanska reznice”? Viec vobec prosim ta okrem kopirovania textu aj vidiet nejake suvislosti, urobit si na zaklade vlastnych vedomosti a vseobecneho prehladu nazor na pisany text?
@krasavec007 možno skôr ide o to poukázať na to ako nekriticky ľudia vnímajú korcoka ...jeho "hriechy" sú zlahcovane. Lebo sa to stalo pred 20 rokmi. Ale druhému Pelemu vykricia všetko aj to čo sa stalo pred 20 rokmi.
Áno , aj to aký si bol pred 20rokmi niečo vypovedá o tvojom charaktere. Vlastne ako sa chováš (alebo pretvaruješ a klameš) celý svoj život.
Nemáte koho voliť. Obidvaja kandidati na … s čistým svedomím nie je možné dať hlas ani jednému.
@chodec15
Peter Pellegrini - budúci prezident SR 💗🇸🇰

@eva8 nevravte