Kedy mi príde balík odoslaný 1. triedou?
Ahojte Baby, potrebujem prosím Vás vedieť, kedy mi dôjde balík odoslaný 1. triedou dnes poobede....ale balík nie listová zásielka...ďakujem pekne... 😉
no to nikto nevie, kedy ti príde, ale MAL BY nasledujúci prac. deň po podaní, čiže zajtra... lenže balíky roznáša poštový kuriér a ak nebudeš doma / nefunguje vám zvonček/ nebude stíhať, odnesie ho na poštu a na ďalší deň sa pokúsi doručiť ho znova... ak ani potom sa nestretnete, tak ho opäť odnesie na poštu a na ďalší deň ti poštárka hodí do schránky žltý papierik, že predvčerom si nebola k zastihnutiu a máš na pošte balík... takže to môže trvať v konečnom dôsledku aj 3 dni, ak "sa stratí" žltý papierik, tak aj dlhšie... najlepšie opýtať sa odosielateľa na podacie číslo a volať na vašu poštu, nech ti prípadne dajú číslo na kuriéra...
Mne sa stalo raz, ze som posielala balik 1.tr. zo SC do BA, a prisiel na 3. den !!!!!!! Ale stalo sa mi aj, ze som posielala 2.tr. a prisiel na druhy den (sama som neverila, ked mi prislo info od kupujucej 🙂 ).
nasledujúci deň a doručiť by ho mal kuriér... a postup je presne taký ako už popísali kočky vyššie (mne raz "išiel" takýto balík 6 dní- 2 dni z toho bol víkend ...štvrtok - adresát nezastihnutý, piatok detto, v pondelok žltý lístok v schránke a v utorok som si ho konečne vyzdvihla😀...)
Na pošte mi raz podali informáciu, že balík 1.triedy má stihnúť dôjsť do 48hod. Prišlo mi to trošku komické, koľko času na to potrebujú. Celá republika má pozdĺž zhruba 450km a oni si nechávajú na to 2 dni 😀 😀 😀. Hlavne, že ceny majú, akokeby som to mohla očakávať poobede po rannom podaní 😉
Zdravim chcel by som sa spytať kedy mi pride balik ked bol odoslany v pondelok o 13:30 ?,,,,Dakujem
utorok poobede najneskor v stredu doobedu ti ho donesie postarka 🙂
Prosím vás kolko stojí balík do 5 kg 1.triedou ? A koĺko stojí 2. Triedou ? Ďakujem za skorú odpoveď.
zdravimmchcem.sa opytat ci vie niekto poradit ked mi bol v piatok po 15 tej odoslany balik prvou triedou z blavy na postu kedy ho mozem.ocakavat?? dakujem za odpoved

pri I. trede aj pri balikoch plati, ze ich dorucia nasledujuci pracovny den...list, alebo balik treba odoslat do 17:00, ak ho odosles po 17tej, pride az o dva pracovne dni...